Results 5,266 to 5,280 of 20693
Thread: ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ;
-
01-04-2016, 13:55 #5266
- 01-04-2016, 13:59 #5267
01-04-2016, 14:04 #5268
Μα δεν λέω ψέμματα το πιστεύω ακράδαντα αυτό που σου λέω.... Η γυναίκα αν σε αγαπήσει είναι κτητική θα σου λέει από το πρωί μέχρι το βράδυ πως είσαι δικός της και δεν πρόκειται να σου κάνει μαλακία αν την καλύπτεις σαν άντρας. Οπότε ουσιαστικά για οτιδήποτε γίνεται σε μία πραγματική σχέση πρόσεξε το τονίζω πραγματική φταίει ο άντρας...
01-04-2016, 14:49 #5269
http://picosong.com/NPnY/
Δεν μπορώ να γρτάψω από το τρέμουλο και τα είπα στο παραπάνω ινκ...
01-04-2016, 15:02 #5270
Με αγχωσες...!! Για να καταλαβω αφαιρεσες μια ελια που σου ειχε μεγαλωσει και ειχε αλλαξει χρωμα ετσι? Παντα κανουν βιοψια πια , τωρα αν ηθελε αυτη στο διαγνωστικο να δει κατι παραπανω πολυ καλα εκανε , θελει να σιγουρευτει οτι δεν συμβαινει τιποτα απο καθε κατευθυνση. Το οτι μια ελια αλλαζει χρωμα και μεγεθος δεν σημαινει παντα κακοηθεια , ετσι ειχα παει και εγω πανικοβλητη στον δερματολογο για μια ελια που μου ειχε μεγαλωσει ιδιαιτερα.. απλα οταν την αφαιρεις παντα γινεται μια βιοψια.
01-04-2016, 15:25 #5271
Βασικά σαν βιοχημικός που είμαι σε συμβουλεύω να μην αφήνεις τον πανικό να σε υπερνικάει. Ο ανοσοϊστοχημικός έλεγχος είναι μία μέθοδος η οποία λειτουργεί όχι μόνο διαγνωστικά, αλλά μπορεί να προσφέρει και λύσεις. Εγώ πιστεύω πως από μόνος σου αγχώνεσαι αλλά οκ περίμενε μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα για να σου φύγει το άγχος.
01-04-2016, 15:41 #5272
Εγώ χαίρομαι που στη γειτονιά μου υπάρχουν πολλά καψούρακια σαν κι εμένα κάποιος έγραψε με σπρέι στο δρόμο για την αγάπη του μου μένει να ανακαλύψω ποια είναι η όμορφη για να δω αν θα συμφωνήσω να κάνουμε και λίγο κουτσομπολιό
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
01-04-2016, 15:46 #5273
Ανέβασε φώτο αν την ανακαλύψεις να την εγκρίνουμε και εμείς τα... πεινασμένα μπακουράκια
01-04-2016, 15:59 #5274
ΠΑΝΑΘΕΜΑ ΣΕ!!!... αφου την πηγες που την πήγες την ελιτσα ενω σου ελεγε ο γιατρος οτι δεν ειναι τιποτα...τουλάχιστον πες τους οτι δεν ισχυει η γνωματευση και οτι εχεις Γαδ... ψαχνουν να βρουν οι ανθρωποι γιατι αλλαζει μια ελια που δεν αλλαζει..!!!! ... χαζο!!!!!!!! τερμα οι βλακειες...ξεκινας πάλι συστηματικη ψυχοθεραπεια... η αλλη επιλογη ειναι η συστηματικη σφαλιαροθεραπεια απο εμενα!!!!!!!!! φφφφφφφφφφφφφ
01-04-2016, 16:29 #5275
Αν και δεν τον συμφερει να πει την αληθεια για την γνωματευση το πακετο τωρα ειναι να αντεξει ολα τα πιθανα σεναρια αποτελεσματων εγκεφαλικα, εγω θα προτεινα να εστιασει στο πως να περασουν οι μερες διχως να το καταλαβει... ποσο δυσκολο...
καλα τα λες ρεακι μου, αλλά μαμημενο αγχος μας κουλανες."Make sure your worst enemy isn't you"
01-04-2016, 16:42 #5276
01-04-2016, 17:00 #5277
ΕΙΜΑΙ καταξανθη ...γεματη φακιδες κ ελιες..μια ζωη μου βγαζουν ελιες..εχω πανω μου ενα σωρο ελιες οι οποιες εχουν αλλαξει χρωμα μεγεθος κ πολλες ακομα που ακομα δεν εχω παει να τις κοιταξω...εχω αφαιρεσει αρκετες κ μυο χουν κανει βιοψια..το αποτελεσμα ειναι παντα προκαρκινικο..γιατι τοσος πανικος?? δεν σημαινει οτι εχεις κ καρκινο δα!! αν δεις οτι δεν την παλευεις..γραφε εδω ..μη μπαινεις νετ...κ μην ασχολεισαι με το θεμα αυτο.
το μελανωμα δεν ειναι ελια που αφαιρουν...χαλαρωσε..το μελανωμα εχει αλλο σχημα κ χρωμα..εσενα την αφαιρεσαν για να δουν αν ειναι επικινδυνη για το μελλον..χαλαρωσε..το μελανωμα φαινεται με γυμνο ματι,.,να σαι σιγουρος!
01-04-2016, 20:58 #5278
Σκέφτομαι ότι αν ήμουνα ακατάλληλη νοσηλεύτρια πρώτοι αυτοί δεν θα με σταματούσανε; Άρα για να με θέλουνε και να με περιμένουνε στην δουλειά σημαίνει ότι κάτι αξίζω και εγώ....αν δε θα με σταματούσαν άρα η εντύπωση που έχω για τον εαυτό μου είναι λαθεμένη και τα πάω μια χαρά στην δουλειά έτσι δεν είναι;
01-04-2016, 22:48 #5279
Mnimonio ψέμματα έχει γράψει στο χαρτί ο γιατρός πως η ελιά άλλαξε χρώμα και μέγεθος ώστε μετά να προσκομίσω εγώ τα χαρτιά στην ασφαλιστική και να πάρω τα λεφτά πίσω...
Αυτή η γαμοελιά ήταν κρυμμένη στον αφαλό μου και την ανακάλυψα κατά τύχη μια μέρα του Αυγούστου του 2013!Κοντά 3 χρόνια δηλαδή...
Δεν νομίζω να έχει αλλάξει σε σχήμα ή χρώμα αυτά τα χρόνια.Αλλά την είχα ξεχάσει κανά χρόνο και δεν την κοίταγα...Δεν είχε ρε πούστη μου ασυμμετρία ή ιδιαίτερα ακανόνιστα όρια.Απλά ήταν μεγάλη,1.2cm.Και είχε λίγο σκουρότερο χρώμα σε ένα σημείο.Αλλά επίπεδη,καθόλου επηρμένη.
Η Δερματολόγος που την είδε και με δερματοσκόπιο,όταν την ρώτησα αν είναι μελάνωμα,μου είπε αυτολεξεί:To μελάνωμα Σταύρο έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά αλλά επειδή είναι κρυμμένη εκεί που είναι και καλυμμένη με τρίχες,βγάλτην καθώς δεν είναι εύκολο να την παρακολουθούμε.
Αυτή η ελιά λέγεται δυσπλαστικός σπίλος και πολλές φορές είναι δύσκολη η διαφοροδιάγνωση από το μελάνωμα,γιατί μοιάζουν πολύ!
Από το τηλέφωνο του Διαγνωστικού πάντως,μου είπε η γραμματέας να μην αγχώνομαι και πως η γιατρός το κάνει αυτό για να αποκλείσει την κακοήθεια.
Δηλαδή σαν να μου έλεγε πως οι πιθανότητες συνηγορούν στο ΟΧΙ αλλά θέλει και μία παραπάνω επιβεβαίωση.Εντωμεταξύ δείτε τι βρήκα εγώ σε ξενόγλωσσο άρθρο,σας το παραθέτω μεταφρασμένο.
''Η ιστολογική ανάλυση επιτρέπει την ακριβή κατάταξη των περισσότερων μελανοκυτταρικών βλαβών ως καλοήθεις ή ως κακοήθεις.
Μόνο σε μια μειοψηφία των βλαβών είναι απαραίτητο να χρησιμοποιήσετε άλλες τεχνικές ως βοήθημα στη διάγνωση.
Ανάμεσά τους,οι περισσότεροι συγγραφείς συστήνουν Ανοσοϊστοχημεία.''''
Έπεσα στην περίπτωση δηλαδή της δύσκολης διάκρισης μεταξύ Μελανώματος και Δυσπλαστικού Σπίλου...Που τύχει γαμώ την γκαντεμιά μου...
Να πω στην Παθολογοανατόμο πως αυτό που γράφει η γνωμάτευση είναι ψέμα?Πως δηλαδή δεν έχω παρατηρήσει αλλαγή σε χρώμα ή μέγεθος ή να το αφήσω τώρα όπως είναι?
Εντωμεταξύ διάβασα πως η Ανοσοιστοχημεία δεν υποκαθιστά την ιστολογική εξέταση αλλά λειτουργεί μόνο ως συμπλήρωμα....
Δεν έχω και Βενζοδιαζεπίνες να χτυπήσω να χαλαρώσω λίγο!
*Ρέα πεθαίνωωωωωωωωωωωωωωω!
**Mindcrime έχω ξαναβγάλει άλλους 2 δυσπλαστικούς σπίλους αλλά δεν μου είχαν κάνει Ανοσοιστοχημεία τότε!
Βέβαια δεν υπήρχε και γνωμάτευση γιατρού τότε που να εγείρει υποψίες..Και ήταν και 2 ελιές μαζί για βιοψία...
Δύσκολα τα πράγματα....Mindcrime ισχύει αυτό που μου είπε πως θα κάνει αυτές τις 2 Ανοσοιστοχημικές εξετάσεις για αποκλεισμό κακοήθειας?Ισχύει αυτό?Η να μου είπε ψέμματα να με καθησυχάσει?
01-04-2016, 23:06 #5280
αμα παρω μια βρεγμενη σανιδα και ανεβω παιανια θα σου πω εγω αν πεθαινεις. εχεις βαλει ολους τους γιατρους να προσπαθουν να καταλάβουν πως γινεται αυτος ο τυπος ελιας να αλλαζει σχημα και μεγεθος..νομιζουν οτι εχουν κανει λαθος γνωματευση και φοβουνται μην φανε καμια μυνηση... θα βρουν την χαμενη ατλαντιδα ..θα τετραγωνισουν τον κυκλο και ακομα δεν θα εχουν καταλάβει τι συμβαινει με αυτην την απλη ελια αχαχαχαχα
εκλεισες ραντεβου με ψυχοθεραπευτη ??