Το γνωρίζω αυτό φίλε/η μην ξεχνάς και εσύ όμως ότι πάνω από όλα είμαστε άνθρωποι και όλοι έχουμε τις αδυναμίες μας.
Printable View
εννοειται αυτο..ολοι εχουμε αδυναμιες.. αλιμονο..κανεις δε ειναι τελειος... απλα καπωσ να τισ ρεγουλαρουμε.. γιατι απο οτι εχω δει (ειμαι σχετικα καινουργιο μελος) οι αδυναμιεσ αυτες εχουν γινει συνηθειο.. και ειναι κριμα.. ξαναλεω οτι δε ξερω πολλα στο φορουμ.αλλα ολο βλεπω να λενε για κλικες η να βριζουν χυδαια.. δε ξερω.. βλεπω ενα μπερδεμα..
Εισαι καινουργιος στην παρεα Θυρα 7,αν παραμεινεις εδω θα δεις τι προσωπικοτητες υπαρχουν και θα καταλαβεις..
Μπορεις να μπεις στο ματι του κυκλωνα και χωρις να φταις πολλες φορες..Μπορει να σε κατηγορησουν οτι ανηκεις σε κλικα ενω μπορει να σε εχουν στην γωνια 5-6 απο αυτους ,μπορει να σε συκοφαντησουν να γραφουν τερατα και οταν εσυ τον στειλεις στον αγυριστο τον καθε καφρο εδω μεσα σου λενε οτι τους προκαλεσα την ιδιοσυγκρασια!λολ!
Τακτικες πεζοδρομιου ντυμενες με γραβατα.
θελω να δοκιμασω καμια μοναστηριακη που εχουν και 12% αλκοολ αλλα σκιαζομαι μη με χτυπησει κατακεφαλα!!Να μας πεις καμια αξιολογη μπυρα undet γιατι αυτες των σουπερ μαρκετ ουτε για ποδολουτρο δεν κανουν!
ήπια και λαγκερ και πιλσνερ αλλα και βαης. Η αλήθεια είναι ότι μου αρέσουν οι μπόκ μπύρες και οι αμπερ , αμπερ είχα πίει στον Καναδά και πραγματικά ήταν από τις λίγες μπύρες που έπινες και δεν φούσκωνες..
Εμπορίου τι πίνεις;