Τι σκέφτεστε; - Page 1322
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1322 of 1532 FirstFirst ... 32282212221272131213201321132213231324133213721422 ... LastLast
Results 19,816 to 19,830 of 22967
    Banned
    Quote Originally Posted by thura7 View Post
    ναι..συμφωνω.. σιγουρα υπαρχουν πολλεσ αποψεις.. αλλα μπορει να διατυπονονται με σεβασμο προς το αλλο. μη ξεχναμε οτι το φορουμ ειναι φορουμ ψυχολογιας.. που σημαινει οτι υπαρχουν ανθρωποι που δε ειναι καλα και μπορει να ασχημη γνωμη να τη εκλαβουν αλλιωσ ..και τα αποτελεσμα να ειναι αρνητικα στη ψυχολογια του και ωσ εκ τουτου να εχεισ ασχημες συνεπειες..
    αυτο ηθελα να πω..
    Το γνωρίζω αυτό φίλε/η μην ξεχνάς και εσύ όμως ότι πάνω από όλα είμαστε άνθρωποι και όλοι έχουμε τις αδυναμίες μας.

Senior Member
    Quote Originally Posted by undetermined View Post
    Το γνωρίζω αυτό φίλε/η μην ξεχνάς και εσύ όμως ότι πάνω από όλα είμαστε άνθρωποι και όλοι έχουμε τις αδυναμίες μας.
    εννοειται αυτο..ολοι εχουμε αδυναμιες.. αλιμονο..κανεις δε ειναι τελειος... απλα καπωσ να τισ ρεγουλαρουμε.. γιατι απο οτι εχω δει (ειμαι σχετικα καινουργιο μελος) οι αδυναμιεσ αυτες εχουν γινει συνηθειο.. και ειναι κριμα.. ξαναλεω οτι δε ξερω πολλα στο φορουμ.αλλα ολο βλεπω να λενε για κλικες η να βριζουν χυδαια.. δε ξερω.. βλεπω ενα μπερδεμα..

Banned
    Εισαι καινουργιος στην παρεα Θυρα 7,αν παραμεινεις εδω θα δεις τι προσωπικοτητες υπαρχουν και θα καταλαβεις..

Senior Member
    Quote Originally Posted by mnimonio View Post
    Εισαι καινουργιος στην παρεα Θυρα 7,αν παραμεινεις εδω θα δεις τι προσωπικοτητες υπαρχουν και θα καταλαβεις..
    ωχ... δηλαδη? εσυ που εισαι παλιο εξηγησε μου...

Banned
    Χμμμ αρχισα να ψυχανεμιζομαι διαφορα τωρα..Εγω δεν εχω να σου εξηγησω τιποτα.

Banned
    https://www.youtube.com/watch?v=6nppgQ3VOIU

Banned
    εννοειται αυτο..ολοι εχουμε αδυναμιες.. αλιμονο..κανεις δε ειναι τελειος... απλα καπωσ να τισ ρεγουλαρουμε.. γιατι απο οτι εχω δει (ειμαι σχετικα καινουργιο μελος) οι αδυναμιεσ αυτες εχουν γινει συνηθειο.. και ειναι κριμα.. ξαναλεω οτι δε ξερω πολλα στο φορουμ.αλλα ολο βλεπω να λενε για κλικες η να βριζουν χυδαια.. δε ξερω.. βλεπω ενα μπερδεμα..
    Μην πέσεις σε αυτό το τρυπάκι, όταν είχα πρωτομπεί και εγώ στο φόρουμ , είχα κάνει και εγώ το ίδιο σφάλμα, υπάρχουν μόνο διαφορετικές απόψεις. Αν δεν αντέχεις την γνώμη του άλλου , απλά την προσπερνάς και τελειώνει εκεί το παραμύθι.

Banned
    Μην πέσεις σε αυτό το τρυπάκι, όταν είχα πρωτομπεί και εγώ στο φόρουμ , είχα κάνει και εγώ το ίδιο σφάλμα, υπάρχουν μόνο διαφορετικές απόψεις. Αν δεν αντέχεις την γνώμη του άλλου , απλά την προσπερνάς και τελειώνει εκεί το παραμύθι.
    Μπορεις να μπεις στο ματι του κυκλωνα και χωρις να φταις πολλες φορες..Μπορει να σε κατηγορησουν οτι ανηκεις σε κλικα ενω μπορει να σε εχουν στην γωνια 5-6 απο αυτους ,μπορει να σε συκοφαντησουν να γραφουν τερατα και οταν εσυ τον στειλεις στον αγυριστο τον καθε καφρο εδω μεσα σου λενε οτι τους προκαλεσα την ιδιοσυγκρασια!λολ!

Τακτικες πεζοδρομιου ντυμενες με γραβατα.

Banned
    Μπορεις να μπεις στο ματι του κυκλωνα και χωρις να φταις πολλες φορες..Μπορει να σε κατηγορησουν οτι ανηκεις σε κλικα ενω μπορει να σε εχουν στην γωνια 5-6 απο αυτους ,μπορει να σε συκοφαντησουν να γραφουν τερατα και οταν εσυ τον στειλεις στον αγυριστο τον καθε καφρο εδω μεσα σου λενε οτι τους προκαλεσα την ιδιοσυγκρασια!λολ!

Τακτικες πεζοδρομιου ντυμενες με γραβατα.
    Aφησε τα τώρα αυτά, πήγαινε για κάνα μπανακι..... Να δω μήπως μπορέσω και εγώ να κάνω καμιά βουτιά το Σ/Κ πέρσι ήταν καλά είχα πάει και στο γυμναστήριο, φέτος πως θα βγάλω την μπάκα οξω;

Banned
    Aφησε τα τώρα αυτά, πήγαινε για κάνα μπανακι..... Να δω μήπως μπορέσω και εγώ να κάνω καμιά βουτιά το Σ/Κ πέρσι ήταν καλά είχα πάει και στο γυμναστήριο, φέτος πως θα βγάλω την μπάκα οξω;
    Το Σ/Κ θα παω σιγουρα για μπλουμ!!πινουμε μπυρονια undet και εχουμε μπακα??

Banned
    Το Σ/Κ θα παω σιγουρα για μπλουμ!!πινουμε μπυρονια undet και εχουμε μπακα??
    Παουλανερ αγάπη μου μεγάλη

Banned
    Παουλανερ αγάπη μου μεγάλη
    Πολυ ωραια μπυρα..!ηπια 2 πριν 4 μερες!Οχι ψεμματα ηπια 1 παουλανερ και μια kwak!Δοκιμασε την!

Banned
    Πολυ ωραια μπυρα..!ηπια 2 πριν 4 μερες!Οχι ψεμματα ηπια 1 παουλανερ και μια kwak!Δοκιμασε την!
    ηπια κάτι τρελά μπυρίδια στην Αυστρία πρίν 3 εβδομάδες, τοπικές... Άλλο πράγμα

Banned
    θελω να δοκιμασω καμια μοναστηριακη που εχουν και 12% αλκοολ αλλα σκιαζομαι μη με χτυπησει κατακεφαλα!!Να μας πεις καμια αξιολογη μπυρα undet γιατι αυτες των σουπερ μαρκετ ουτε για ποδολουτρο δεν κανουν!

Banned
    ήπια και λαγκερ και πιλσνερ αλλα και βαης. Η αλήθεια είναι ότι μου αρέσουν οι μπόκ μπύρες και οι αμπερ , αμπερ είχα πίει στον Καναδά και πραγματικά ήταν από τις λίγες μπύρες που έπινες και δεν φούσκωνες..

Εμπορίου τι πίνεις;