επανηλθα και εγω.. μολισ γυρισα απο το μπλουμ οπωσ το λετε.. μια μπυριτσα ειναι οτι πρεπει..χτεσ το βραδυ κατεβασα 2 ...
οχι δε θα μπω στη λουμπα να ψαχνω unde..απλα καποια πραγματα μου φαινονται περιεργα..γι αυτο και ρωταω.. :)
Printable View
επανηλθα και εγω.. μολισ γυρισα απο το μπλουμ οπωσ το λετε.. μια μπυριτσα ειναι οτι πρεπει..χτεσ το βραδυ κατεβασα 2 ...
οχι δε θα μπω στη λουμπα να ψαχνω unde..απλα καποια πραγματα μου φαινονται περιεργα..γι αυτο και ρωταω.. :)
26 esy?.......
Συχνα μενεις και στον πατο μια ζωη,ή ανακαλυπτεις οτι αυτο που νομιζες πατο,εχει και πιο κατω ακομα.
Απο το 2012 εχω να κανω μπανιο (στη θαλασσα) :P
ama σκεφτομασταν ολοι ετσι ουτε γατα δε θα υπηρχε...η ζωη ειναι ωραια..μπορει να ειναι δυσκολη να περναμε απο 40 κυματα αλλα μετα θα επανελθουν ολα.. πιστη και αισιοδοξια χρειαζεται.. βεβαια ο καθενας εχει τη δικια του αποψη στο πωσ θα ζησει τη ζωη του και αν του αρεσει ο πατος και θελει να μεινει εκει η ακομα πιο κατω.. προσωπικα δε θελω.. μ αρεσει η ζωη ακομα και αν περναω δυσκολα τον τελευταιο καιρο.. μπορα ειναι και θα περασει και αυτο... :)