Τι σκέφτεστε; - Page 1323
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1323 of 1532 FirstFirst ... 32382312231273131313211322132313241325133313731423 ... LastLast
Results 19,831 to 19,845 of 22967
    Senior Member
    επανηλθα και εγω.. μολισ γυρισα απο το μπλουμ οπωσ το λετε.. μια μπυριτσα ειναι οτι πρεπει..χτεσ το βραδυ κατεβασα 2 ...
    οχι δε θα μπω στη λουμπα να ψαχνω unde..απλα καποια πραγματα μου φαινονται περιεργα..γι αυτο και ρωταω.. :)

Banned
    Quote Originally Posted by thura7 View Post
    επανηλθα και εγω.. μολισ γυρισα απο το μπλουμ οπωσ το λετε.. μια μπυριτσα ειναι οτι πρεπει..χτεσ το βραδυ κατεβασα 2 ...
    οχι δε θα μπω στη λουμπα να ψαχνω unde..απλα καποια πραγματα μου φαινονται περιεργα..γι αυτο και ρωταω.. :)
    έτσι μπανάκι και μπυρίτσα... Ακόμα είναι νωρίς για να ονειρεύομαι διακοπές.

Senior Member
    Quote Originally Posted by undetermined View Post
    έτσι μπανάκι και μπυρίτσα... Ακόμα είναι νωρίς για να ονειρεύομαι διακοπές.
    εγω δυστυχωσ εχω παψει να ονειρευομαι γιατι και παλι δυστυχωσ μονο στο ονειρο θα μεινω.. :(

Banned
    εγω δυστυχωσ εχω παψει να ονειρευομαι γιατι και παλι δυστυχωσ μονο στο ονειρο θα μεινω.. :(
    Ναι αλλά έχεις την δυνατότητα να κάνεις μπανάκια, κάτι είναι και αυτό.... Οπότε μην λυπάσαι. Μια ώρα στην θάλασσα είναι ίση με μια μέρα ξεκούρασης

Senior Member
    Ναι αλλά έχεις την δυνατότητα να κάνεις μπανάκια, κάτι είναι και αυτό.... Οπότε μην λυπάσαι. Μια ώρα στην θάλασσα είναι ίση με μια μέρα ξεκούρασης
    μακαρι να ηταν ετσι.. και να μου αρεσαι κιολας..αλλα δεν... ακομα και στη θαλασσα που παω με δυσκολια παω.. και υπο προυποθεσεις... :(

Banned
    μακαρι να ηταν ετσι.. και να μου αρεσαι κιολας..αλλα δεν... ακομα και στη θαλασσα που παω με δυσκολια παω.. και υπο προυποθεσεις... :(
    Τι εννοείς;

Senior Member
    Τι εννοείς;
    εννοω οτι με κρισεις πανικου και αγοραφοβια λιγα πραμγατα μπορεις να κανεις.. ειδικα αν εισαι η χαρα τησ ζωης και απο τα υψη πεφτεις στο πατο.. και εγω εχω φτασει πατο.. :(

Banned
    εννοω οτι με κρισεις πανικου και αγοραφοβια λιγα πραμγατα μπορεις να κανεις.. ειδικα αν εισαι η χαρα τησ ζωης και απο τα υψη πεφτεις στο πατο.. και εγω εχω φτασει πατο.. :(
    πόσο χρονών είσαι αν επιτρέπεται;

Senior Member
    26 esy?.......

Banned
    26 esy?.......
    32, θα σου πω κάτι... Όταν φτάνεις στο πάτο δεν έχει πιο κάτω. Ο δρόμος τώρα κοιτάει προς τα επάνω... Αργά και σταθερά βήματα.....

Senior Member
    32, θα σου πω κάτι... Όταν φτάνεις στο πάτο δεν έχει πιο κάτω. Ο δρόμος τώρα κοιτάει προς τα επάνω... Αργά και σταθερά βήματα.....
    ax nai..πεσ μου.. πες μου.. αληθεια το λες? ετσι μ λενε αλλα εγω λεω τα δικα μου.. σιγα ρε πουστη μου.. ενα αγχοσ εχω και ενα φοβο... πωσ κανω ετσι...πφφφφφφ...

Συχνα μενεις και στον πατο μια ζωη,ή ανακαλυπτεις οτι αυτο που νομιζες πατο,εχει και πιο κατω ακομα.

Senior Member
    Απο το 2012 εχω να κανω μπανιο (στη θαλασσα) :P
    11/12/2006

Senior Member
    Quote Originally Posted by Αλαφροίσκιωτος View Post
    Συχνα μενεις και στον πατο μια ζωη,ή ανακαλυπτεις οτι αυτο που νομιζες πατο,εχει και πιο κατω ακομα.
    ama σκεφτομασταν ολοι ετσι ουτε γατα δε θα υπηρχε...η ζωη ειναι ωραια..μπορει να ειναι δυσκολη να περναμε απο 40 κυματα αλλα μετα θα επανελθουν ολα.. πιστη και αισιοδοξια χρειαζεται.. βεβαια ο καθενας εχει τη δικια του αποψη στο πωσ θα ζησει τη ζωη του και αν του αρεσει ο πατος και θελει να μεινει εκει η ακομα πιο κατω.. προσωπικα δε θελω.. μ αρεσει η ζωη ακομα και αν περναω δυσκολα τον τελευταιο καιρο.. μπορα ειναι και θα περασει και αυτο... :)

Senior Member
    Quote Originally Posted by George_ View Post
    Απο το 2012 εχω να κανω μπανιο (στη θαλασσα) :P
    george χανεις... ειναι απο τισ καλυτερες ψυχοθεραπειεσ το να εισαι μεσα στη θαλασσα..