-
Τελικα κανω νηστεια απο χθες, τελευταιο γευμα ηταν 2 το βραδυ κ επομενο στις 4 θα ειναι.
Δεν πειναω καθολου ομως κ σκεφτομαι να τη κρατησω.
Μετα εχουμε παλι μινι εξοδο κ θα φαω ουσιααστικα μεσημεριανο, μετα γλυκο + βραδυνο μαζι κ μετα ραψιμο γατι δε θελω να μαθω να τρωω παλι αργα το βραδυ.
Καλα ηταν χθες αλλα τελος τωρα.
Χθες λοιπον 14ωρη, κ αποψε τελευταιο γευμα μεχρι τις 9 ωστε να κρατησω
παλι 14ωρη.
Μετα ενα καλο πρωινο στη δουλεια κ θα παω για γυμναστικη.
-
Καλησπέρα σε όλους, επειδή διαβάζω και ξαναδιαβάσω το θέμα δεν μπορώ να καταλάβω ποιος είναι ο σκοπός της νηστείας αυτής.Ενεργοποιείται ο μεταβολισμός?:blush:
-
εχει καποια λινκ που παραπεμπουν σε σελιδες με τα οφελη της νηστειας, αν δεν ειναι ενεργα πες το να βρουμε νεα :yes:
Κατεβαινει ο διακοπτης της μασελας κ ενεργοποιουνται αλλες διαδικασιες :D
-
αποψε τρωγαμε μεχρι τις 2 το βραδυ, παιδικο παρτυ με παραρτημα για μεγαλους! ακυρη η νηστεια αποψε λοιπον.
-
τελευταιο γευμα 6, θα κρατησω 15ωρη ή 16ωρη. φιλουπες!
-
καλη σαρακοστη! αν δε βγω αποψε μετα τη δουλεια θα κρατησω νηστεια,
ειδαλως απο αυριο καθημερινες βραδυνες νηστειες κ θα χτυπαω καρτα εδω για καταγραφη.
Εχω 47 μερες να γινω κουκλαρα μεχριτην επετειο του γαμου μας που πεφτει...Κυριακη του Πασχα!!!
μια που δε θα νηστεψω κανονικα θα κανω νηστεια IF ;)
-
χθες εβγαλα 14ωρη! μια χαρα
σημερα παω για 15, τελευταιο γευμα θαναι στις 10 αισιως!
-
αποψε τελευταιο γευμα 8μιση κ θα παω για 14 ωρη, αν δε πεινω 15 ωρη. θα φαω στη δουλεια πια το πρωι κ ελπιζω κατι να εχω ετοιμασει καλο απτο σπιτι...αν ξυπνησω!
-
αρχιζω καθημερινη IF, τα κεφαλια μεσα! τελευταιο γευμα 9κ 30 ειτε παω δουλεια ειτε οχι. (ψαρι λιπαρο με κολοκυθακια βραστα κ λιγη πατατα!)
-
α χθες εκανα 13ωρη νηστεια, σημερα θα κρατησω 15ωρη οπωσδηποτε γιατι οι 13 τι να κανουν...
-
αποψε τελευταιο γευμα 20:00 (τωρα) και θα κρατησω 15ωρη! ή και 16 θα δω...
-
Badgirl σε εσένα δουλεύει δηλαδή αυτο? Ρωτάω γιατί δεν μου φαίνεται κακή ιδέα...Σίγουρα πάντως θα νιώθεις πιο ξεφούσκωτη ε? Αλλά στην πραγματική απώλεια βοηθάει?
-
εμ εχω παει απο 95.7 στα 92.4 μεσα σε μια εβδομαδα...
κ δεν τρωω το βραδυ, πχ τωρα ξερω οτι πηρα το τελευταιο μου γευμα κ δεν τρωω τιποτε αλλο παροτι ο ανδρας μου τρωει...
αν μπω στο τρυπακι να φαω εστω λιγο απο κατι καηκα, θα λυσσαξω.
-
τελικα τελευταιο γευμα 12 το βραδυ, αν πεινω θα φαω κανονικα το πρωι, ειδαλως το μεσημερι κατευθειαν κ θα κρατησω νηστεια.
εφαγα φακες βραδυατικο κ μαλλον θα ειναι χαλια το στομαχι μου το πρωι...ουφ αλλα τις απηλαυσα!
-
κάνεις αυτό το πρόγραμμα???που όσες φορές και αν διαβάσω δεν θα το καταλάβω...:question::question::question: