Περιμένω !!!
Printable View
Φταιει που ο χαζοκοσμακης ετρεχε στις τραπεζες και επαιρνε δανεια με το τσουβαλι και δεν μπορεσε να τα ξεχρεωσει.Quote:
ε.....μα έχετε λυσσάξει όλοι να γίνετε πρωτευουσιάνοι...έχει σκάσει η Αθήνα από κόσμο...που τους κατέβασε όλους από τα χωριά ο παπανδρέας για να τον ψηφίσουν,εκείνος σε αντάλλαγμα τους διόριζε στο δημόσιο με αποτέλεσμα καμία επιχείρηση να μην αναπτύσσεται καθώς όλοι περίμεναν να βολευτούν στο δημόσιο....ο ένας ψήφιζε ο άλλος διόριζε
και μετά αφου όλοι έπαιρναν τις μιζούλες τους αργά αργά και βασανιστικά οι παχιές αγελάδες άρχισαν να αδυνατίζουν αφού δεν τους έμεινε καθόλου φαί να φάνε ...
άρχισαν να διαφαίνονται τα πρώτα δείγματα ύφεσης μετά αρχισαν και τα δεύτερα δείγματα ύφεσης....μέχρις ότου φθάσαμε αισίως τις 10000 αυτοκτονίες.....και για όλα φταίνει οι πολιτικοί!!!!
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΤΕ ΡΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΙΙΙΙΙΙ
ψηνω στη κουζινα κ κατι αυγα γιατι με εκοψε η πεινα...
Μεγαλυτεροι κλεφτες απο την vodafone δεν υπαρχουν πουθενα!!Αλλα σε λαθος ανθρωπο ειπατε να κανετε τις απατεωνιες σας...Κουνια που σας κουναγε!
θελω να πεθανω πραγματικα δεν υπαρχει αλλο ζωη για μενα, ισως απο τις λιγες φορες που το θελω πιο πολυ
ασχετο... αλλα που ειναι οι τουριστες οεο?...
Σκεφτομαι οτι ειναι 23:37 και ακομα δεν εχω τελειωσει το πρωτοκολλο που επρεπε να παραδωσω την Τριτη και αυριο πρεπει να ξυπνησω 6 το πρωι .
Ετσι και πετυχω τον συνεργατη μου θα του τα χωσω αγρια , γαμω την τυχη μου.