Τι σκέφτεστε; - Page 1330
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1330 of 1532 FirstFirst ... 33083012301280132013281329133013311332134013801430 ... LastLast
Results 19,936 to 19,950 of 22967
    Banned
    Quote Originally Posted by undetermined View Post
    Δε σε πιάνω
    Περιμένω !!!

Senior Member
    ε.....μα έχετε λυσσάξει όλοι να γίνετε πρωτευουσιάνοι...έχει σκάσει η Αθήνα από κόσμο...που τους κατέβασε όλους από τα χωριά ο παπανδρέας για να τον ψηφίσουν,εκείνος σε αντάλλαγμα τους διόριζε στο δημόσιο με αποτέλεσμα καμία επιχείρηση να μην αναπτύσσεται καθώς όλοι περίμεναν να βολευτούν στο δημόσιο....ο ένας ψήφιζε ο άλλος διόριζε

και μετά αφου όλοι έπαιρναν τις μιζούλες τους αργά αργά και βασανιστικά οι παχιές αγελάδες άρχισαν να αδυνατίζουν αφού δεν τους έμεινε καθόλου φαί να φάνε ...
    άρχισαν να διαφαίνονται τα πρώτα δείγματα ύφεσης μετά αρχισαν και τα δεύτερα δείγματα ύφεσης....μέχρις ότου φθάσαμε αισίως τις 10000 αυτοκτονίες.....και για όλα φταίνει οι πολιτικοί!!!!

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΤΕ ΡΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΙΙΙΙΙΙ
    Φταιει που ο χαζοκοσμακης ετρεχε στις τραπεζες και επαιρνε δανεια με το τσουβαλι και δεν μπορεσε να τα ξεχρεωσει.
    Στου κουφου την πορτα, παρ' την πορτα και φυγε!

Banned
    ψηνω στη κουζινα κ κατι αυγα γιατι με εκοψε η πεινα...

Banned
    Μεγαλυτεροι κλεφτες απο την vodafone δεν υπαρχουν πουθενα!!Αλλα σε λαθος ανθρωπο ειπατε να κανετε τις απατεωνιες σας...Κουνια που σας κουναγε!

Banned
    Quote Originally Posted by λιλιουμ View Post
    πως λιγοστευουν ε.. μπορω σου πω, αλλα δε νομιαζω να σαρεσει.. πρεπει να αφησεις τον ελεγχο. μόνο τοτε τον αποκτάς. όταν νομιζεις ότι εχεις τον ελεγχο, όταν τον θες απεγνωσμενα, τοτε εισαι εκτος ελεγχου. Με οτι αυτο συνεπαγεται. δυσκολια στις σχεσεις, ελλειψη εμπιστοσυνης, ανασφάλεια, ασταθες συναισθημα, εξαρτητικες σχεσεις, κλπ κλπ κλπ.

κι ενα αρθρο ωραιο: http://www.brainpickings.org/index.p...y-slingerland/

Αφου πιστευεις ότι η πρωην ήταν σαν έσενα τοτε είναι ενας καλός δεικτης. Οτι σε ενοχλουσε σε εκείνη, το πιθανότερο είναι ότι το έχεις κι έσυ και το αναγνωριζες πανω της.
    οντως ενδιαφερον αρθρο αλλα τωρα ειναι αργα. εχω διαγραψει μεχρι και το δευτερο προφιλ μου στο φβ. κι εσεις οι γυναικες ειναι τοσο ευκολο να βρειτε αντικαταστατη, την ιδια μερα που χωριζεται κι ολας.

Senior Member
    θελω να πεθανω πραγματικα δεν υπαρχει αλλο ζωη για μενα, ισως απο τις λιγες φορες που το θελω πιο πολυ

Senior Member
    ασχετο... αλλα που ειναι οι τουριστες οεο?...

Banned
    Quote Originally Posted by σακης View Post
    ασχετο... αλλα που ειναι οι τουριστες οεο?...
    Καλυτερα ρωτα που ειναι ο Ιουνιος γιατι εδω μπουμπουνιζει παλι!!

Senior Member
    Σκεφτομαι οτι ειναι 23:37 και ακομα δεν εχω τελειωσει το πρωτοκολλο που επρεπε να παραδωσω την Τριτη και αυριο πρεπει να ξυπνησω 6 το πρωι .
    Ετσι και πετυχω τον συνεργατη μου θα του τα χωσω αγρια , γαμω την τυχη μου.

Senior Member
    Quote Originally Posted by betelgeuse View Post
    Σκεφτομαι οτι ειναι 23:37 και ακομα δεν εχω τελειωσει το πρωτοκολλο που επρεπε να παραδωσω την Τριτη και αυριο πρεπει να ξυπνησω 6 το πρωι .
    Ετσι και πετυχω τον συνεργατη μου θα του τα χωσω αγρια , γαμω την τυχη μου.
    Το ρολοι του φορουμ παει 6 λεπτα μπροστα . Θα εχει και αυτο τα ψυχολογικα του.

Senior Member
    Quote Originally Posted by mnimonio View Post
    Καλυτερα ρωτα που ειναι ο Ιουνιος γιατι εδω μπουμπουνιζει παλι!!
    Αστα να πανε.. σημερα εκανα το τριτο μπανιο υπο την απειλη μπουρινιου... εφυγα αρων αρων μην ξεσπασει... χαχαχα

Banned
    Quote Originally Posted by σακης View Post
    Αστα να πανε.. σημερα εκανα το τριτο μπανιο υπο την απειλη μπουρινιου... εφυγα αρων αρων μην ξεσπασει... χαχαχα
    Ιουνιος error !!

(μιλαμε φερνει την καταιγιδα..θα ριξει καρεκλες)

Senior Member
    Ιουνιος error !!

(μιλαμε φερνει την καταιγιδα..θα ριξει καρεκλες)

ακομα και ο καιροσ καταθλιψη περναει.. ασε που μπορει να εχει και αγχωδεισ διαταραχη..υπομονη μεχρι να ξεκινησει θεραπεια.... :P :P

Banned
    Quote Originally Posted by thura7 View Post
    ακομα και ο καιροσ καταθλιψη περναει.. ασε που μπορει να εχει και αγχωδεισ διαταραχη..υπομονη μεχρι να ξεκινησει θεραπεια.... :P :P
    Μεχρι να ξεκινησει αυτος θεραπεια θα εχουμε αδειασει τα φαρμακεια εμεις...!!

Senior Member
    Μεχρι να ξεκινησει αυτος θεραπεια θα εχουμε αδειασει τα φαρμακεια εμεις...!!

χαχα..λεσ??? ε ενταξει μεχρι το σεμπτεμβρη εχουμε καιρο .. χαχα