τι να καταλαβεις βρε συ? απλα τρως πχ βραδυνο στις 9 κ μετα δεν ξανατρως τιποτε για 14, 15 ή 16 ωρες.
(το ποτε θα φας το τελευταιο σου γευμα ειναι δικο σου θεμα)
Printable View
τι να καταλαβεις βρε συ? απλα τρως πχ βραδυνο στις 9 κ μετα δεν ξανατρως τιποτε για 14, 15 ή 16 ωρες.
(το ποτε θα φας το τελευταιο σου γευμα ειναι δικο σου θεμα)
α...αυτό δεν έρχεται σε αντίθεση όμως με τα τρίωρα???που κατά την γνώμη μου είναι πιο υγιεινό και σίγουρα πιο εύκολο...:puzzled:
οχι κανεις 3ωρα γευματα αλλα λιγοτερα απο οσα αν ετρωγες μεχρι τις 12 το βραδυ οπως πχ εγω τωρα...
(εννοειται οτι αν θες κανεις 3ωρα ή ο,τι θες τις ωρες που τρως απλα τυγχανει εγω να κανω τριωρα γιατι τοτε εχω μαθει να πειναω...που το ηξερες εσυ αυτο οεο? χααχαχαχα)
έχω διαβάσει το τοπικ τρίωρα της ρίας...:blush::blush::blush:
kalispera sas me lene marina eimai 1.66 me 72 kila ...paidia eno einai tosa liga apoti m lene emena m fenonte vouno de mpwro na kano diaita 1 2 fores exo prospathisei k kano ite diatrofi ite ximiki dieta k se 3 evdomades 3 kila k de antexw allo k ta parataw giati meta de xano katholoy ase pou fao kati liparo petagete h kilia kateytheian k 2 kila pali syn ....as m pei kapios ti na kanw a;lla na kserw oti se 2 mines thataxw xasi 11 kila xoris na kolisw re gamwto ...euxaristw
κουκλα αφου γραφεις το ιδιο μηνυμα σε ολα τα τοπικ γραψτω τουλαχιστο στα Ελληνικα να μπορουμε να το διαβασουμε...μη μας βγαινουν τα ματια...
μα δεν κανω τη διαιτα της Ριας εγω χαχαχχαχα απλα γραφω εκει :P για τον ζαμπιδη LOL τι να κανει το ριακι μας αραγε, θαχει δυσκολο βραδυ μαλλον, παλιομερες γμτQuote:
Originally posted by asi
αυτό είναι λίγο δύσκολο από πολλές απόψεις...και γιατί κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός και οι συνθήκες άλλωστε που αντιμετωπίζει είναι και αυτές διαφορετικές...αλλά γιατί το σωστό είναι μαξ 8 κιλά σε δύο μήνες κατά έναν μέσο όρο...αλλαγή διατροφής πρώτα και κύρια με ποιοτικές αλλάγες θα έλεγα αρχικά και έπειτα ποσοτικές...κατά δεύτερον αλλά εξίσου κύρια σωματική δραστηριότητα....και όλα αυτά πολύ γενικά γιατί όπως είπα και πρίν άλλη η κάθε περίπτωση γιατροί δεν είμαστε...αλλά σίγουρα θα βοηθηθείς από το φόρουμ...καλή δύναμη και σε εσένα..και θα έλεγα να μην βάλεις τόσο μικρά χρονικά όρια γιατί σε κάθε περίπτωση θα σε πάνε πίσω λόγου άνχους....
δεν μου απαντησαν για τα χαπια γενικα κ για τισ διαιτες στο φορουμ για τα λιποτοχ και σχολιαζω την κατασταση μου για να μιλησω για το θεμα της διαιτας ...166 υψος με 72 κιλα εχω κανει διαιτες κ χημικες κ διατροφης αλλα μετα απο λιγιες εωδομαδες τα παραταω γιατι δεν χανω αντε 2 κιλα σε μισο μηνα ....γιατι ομως ?αφου δεν τρωω σχεδον τιποτα ανεκαθεν το ψωμι ασπουμε δεν το τρωω η γλυκα ...πηρα κ χαπια αλλα τα χρεισιμοποιηω κ νιωθω οτι με πριζουν στη κοιλια ....δεν υπαρχει καποιος που να μ πει τι να φαω που σιγουρα τουλαχιστον να χασω 11 σε 2 μηνες και θα την τυρισω ..!τοσες διαιτες εχετε κανει εδωμεσα κατι περισσοτερο θα γνωριζετε ...βοηθηστε με ρε κοριτσια !ευχαριστω κ σορυ badgirl ξερω τοχω στειλει παντου χεχεχεχε!εισαι η μονη ομως που μου απαντας!
ναι μωρέ όχι την δίαιτα αλλά απ ότι κατάλαβα προσπαθείς και εσύ να τρώς και χρονικά σωστά...όπως και εγώ και με βοήθησε αυτό το τοπικ αρκετά και με βάση κάποιους συνδιασμούς....ναι στο τέλος προέκυψε και ο ζαμπίδης κάπως..χεχεχε..:smilegrin::smilegrin::s milegrin:Quote:
Originally posted by badgirl11
μα δεν κανω τη διαιτα της Ριας εγω χαχαχχαχα απλα γραφω εκει :P για τον ζαμπιδη LOL τι να κανει το ριακι μας αραγε, θαχει δυσκολο βραδυ μαλλον, παλιομερες γμτQuote:
Originally posted by asi
αν θες 2 κιλα σε 11 μηνες αλλα να γινεις κορμαρα μπορω να σου πω...το αντιστροφο δυστηχως δεν το ξερω, θα το ειχα κανει κ γω καλο μου.
Βασικα νομιζουν οτι εισια κανενα μποτ ετσι που γραφεις το μηνυμα παντου κ κανεις δεν ασχολειται...(φανταζομαι)
γιατι θες τοσα κιλα σε τοσο λιγο?
ασακι δεν το προσπαθω, απλα εμαθα τον οργανισμο μου ετσι τους προηγουμενους μηνες, καθε 3 ωρες χτυπαει το καμπανακι κ πεινω.
Ειχα φτασει σε απογνωση πριν με την αυξηση κιλων κ τουλαχιστο φροντισα να φτιαξω τα ωραρια γευματων...κατι ειναι κ αυτο.
σακουλι το σακουλι, φτιαξε τοο ενα φτιαξε το αλλο, θα φτιαξει και το σωμα ρε γαμωτο που θα παει :P
GAGARAS απάντησα και εγώ...:bouncy::bouncy::bouncy:..τι είναι το μποτ όμως bad μου???:puzzled:
kati προγραμματα που γραφουν παντου τα ιδια, διαφημισεις κτλ