Originally Posted by
Macgyver
Γιαννη , συμφωνω με την αποψη σου , οτι η μακροχρονια παραμονη σε αυτον τον χωρο , προκαλει ενα ειδος οικειοτητας , εχω συλλαβει τον εαυτο μου , να αποκαλει ( στον κολλητο μου ) εσενα φιλο μου , τον Αλεξανδρο , την κοκκινοσκουφιτσα , την Λιλιουμ , τι ειδους φιλια ειναι αυτη , αφου ξερω οτι δεν προκειται να συναντησω ποτε κανεναν απο σας . Εχει κατι το πολυ αρρωστημενο αυτου του ειδους η φιλια , ιδιως για μενα , που ανηκοντας στην παλαια γενια , δεν μπορω ειλικρινα να καταλαβω , γιατιπολλα μελη οχι μονο δεν λενε το μικρο τους ονομα , αλλα ουτε κατα προσεγγιση τον τοπο διαξμονης τους , λες κ ειναι μυστικοι πρακτορες . Παντα λεω τονομα μου , οτι μενω στην Αθηνα , φυσιολογικα πραματα . Θεωρω αρρωστημενη οποιαδηποτε επαφη μεσω ιντερνετ , εκτος κ αν προκειται να καταληξει σε γνωριμια , φιλικη η οτιδηποτε , πραμα το οποιο δεν ισχυει σε αυτο το φορουμ . Για τους ανωτερω λογους , δεν εχω ουτε fb , ουτε σκοπευω , αλλα βλεποντας ολη αυτη την ταση , σκεπτομαι μηπως εμμενω κακως στον παλιο καλο καιρο , που οι διαπροσωπικες σχεσεις , ηταν αμεσες .
Για την φευτικη εικονα που αναφερεις , ξερω οτι δεν αναφερεσαι σε μενα , αλλα καποιος στα 52.5 του δεν εχει να αποδειξει τιποτα κ σε κανεναν . Οσο γι αυτους που λες οτι ξεφυγαν απ αυτο το πραμα , κ σε πιστευω , αφου τους ειχες υπ οψην , δεν εχω πλεον να παλεψω για την καθημερινοτητα , τα προβληματα αυτα ειναι εντελως λυμενα , καλως η κακως ,( κακως στην περιπτωση μου ) οποτε αντε ξεκολλα . Εχω μια βελτιωσουλα , αλλα εξακολουθω να παραμενω κλεισμενος σενα σπιτι ,χωρις το αγχος της κτθλψης ( αυτο το απεβαλλα ) , αλλα με την ιδια την κτθλψη , εγνοιες δεν εχω , ουτε οικογενεια , ουτε υποχρεωσεις , οποτε το κ@λ@ιντερνετ , παραμενει σαν η μονη απασχοληση , οσο κ να προσπαθεις να γεμισεις τον χρονο σου με γυμναστικες , μαστορεματα , μουσικη. Πολλες φορες ξυπναω το πρωι , κ λεω , πω πω , πως θα περασει η μερα ?
Για αυτην την βδομαδα , οι υποχρεωσεις μου ειναι να παω στο σουπερμαρκετ , να παω αυριο στον εοπυυ κ να περασω την μηχανη μου ΚΤΕΟ , δλδ φουλ !!!!!
Σορρυ που σε ζαλισα , ' φιλε ' Γιαννη . Αγγελος .