Results 20,101 to 20,115 of 22967
Thread: Τι σκέφτεστε;
-
23-06-2014, 23:17 #20101
Δεν εχω υπογραψει καν συμβολαιο και γι'αυτο και μονο νομικα θα τους πηδηξω!Συμφωνησα τηλεφωνικα σε ενα καρτοπρογραμμα με την μιση αληθεια που ειπε η υπαλληλος των 600 (πολλα λεω) ευρω!Οταν μου υποδειξουν συμβολαιο με τις απαιτησεις τους και την τζιφρα μου μαζι, τοτε τα λεμε,αλλα επειδη δεν υπαρχει κατι τετοιο και νομιζουν οτι μιλανε με κανενα παιδακι θα τους πηδαω ασυστολα!
βονταφον και γουιντ οι μεγαλυτεροι κλεφταραδες!! (η γουιντ χρεωνε στον πατερα και ενα αλλο κινητο που δεν κατειχε ο ιδιος!)
- 23-06-2014, 23:24 #20102
Και ναι..αν ειχα μπροστα μου το τσοκαρο που μου εκλεισε το τηλ στα μουτρα με θρασσος θα ειχε φαει 17 φαπες!Γιατι οι μαλακες τελειωσαν!Οχι για τα 80 ευρω που μου ζητανε,αλλα για την κοροιδια και μονο προτιμω να τα σκισω και να τα καψω αυτα τα 80 ευρω!Δεκαρα τσακιστη δεν θα παρουν!
23-06-2014, 23:25 #20103
μμια 10αρια πελατες μεσα , κανεις δε μιλησε , μου διεκοψαν το συμβολαιο επι τοπου
23-06-2014, 23:28 #20104
23-06-2014, 23:36 #20105
δε συμαφαιρει το συμβολαιο βασικα στις καρτοκινητες αν εχει κ ο αλλος που μιλας την ιδια τη βγαζει τζαμπα με πολα μυν κ λεπτα με 5 ευρω
24-06-2014, 06:41 #20106
Δεν τοχα σκεφτει ποτε ετσι , λιλ , ισως λογω ηλικιας , λογω χαρακτηρος , δεν παριστανω κατι που δεν ισχυει στην πραματικοτητα . Ντροπη ειναι αλλωστε να παραδεχθεις την κατασταση σου ? εχω μαθει να ειμαι ειλικρινης σε αυτα που γραφω . Σωστο ειναι να ξεκολλησω απο δωμεσα , δεν μου κανει καλο , το αναγνωριζω , ο εθισμος βλεπεις ομως . Εμπαινα σχεδον καθε μερα επι 14 μηνες . Πρεπει να καταβαλλω πιο μεγαλη προσπαθεια να σταματησει αυτο το βιολι . Αν ομως δεν εχεις να κανεις τιποτα καθε μερα , πλην των παγιων δραστηριοτητων ( δεν εργαζομαι ) , πεφτεις στην παγιδα κ λες , ας ριξω μια ματια . Εκει τοχασες το παιχνιδι . Θα μου πεις , τι εκανες πριν ανακαλυψεις το φορουμ ? τιποτα απολυτως , ημουν χειροτερα , το φορουμ με βοηθησε να ανακτησω επαφη με τον εξω κοσμο , αλλα πλεον αναγεται σε μια δικαιολογια αποφυγης εστω μιας ελαφρας δραστηριποιησης , συν το οτι με κανει κ πληττω , διοτι οντας 52 , δεν εχω κατι κοινο με τους προβληματισμους της μεσης ηλικιας του φορουμ , που ειναι η μιση απ την δικη μου , ουτε κ θελω να καταληξω θαμωνας , το οποιο θεωρω εντελως αρρωστημενο .
Ευχαριστω για την γνωμη σου , και για την ωθηση που μου δινεις να ξεκοψω , το τελευταιο καιρο ολο το λεω , αλλα πρεπει να το κανω πραξη . ΑγγελοςLast edited by Macgyver; 24-06-2014 at 07:19.
24-06-2014, 07:11 #20107
Αλεξανδρε , πρεπει να τοχεις μεσα σου . Αν καταλαβουν οτι εχουν να κανουν με εναν ' τρελο ' ( σαν δαιμονισμενος εκανα ) που πιθανον να ειναι ικανος για περαιτερω δραση , φοβουνται . Ολες οι κοινωνιες , ανα τους αιωνες , ειχαν ενα φοβο για τους τρελους . Δεν προσποιουμαι , αλλα οταν ξεφυγω , προκαλω φοβο , ορμωμενος απο την αδικια που παει να γινει εις βαρος μου . Παντως αν δεν ειχα την σωματικη διαπλαση που εχω , δεν θα επειθα κανεναν .
Αν βλεπουν γυναικα , η ηλικιωμενο , η καναν αδυνατουλη , δεν μασανε . Πρεπει να σε φοβουνται . Αληθεια λεω . Δεν το παιζω . Βεβαια η επιβολη εχει κ αλλες μορφες , οπως αν εχεις το ' ψαρωτικο ' βλεμμα , ( πισω απο το οποιο υπαρχει μια μεγαλη αυτοπεποιθηση ) παλι καταληγεις στο να επιβληθεις .
ΥΓ αναφερομαι σε καταστηματα με υπαλληλους , που δεν ρισκαρουν την σωματικη τους ακεραιοτητα για το τιποτα . Αν εχεις να κανεις με ιδιοκτητη ( δεν μουχει τυχει ) τα πραματα ζοριζουν , και μπορεινα καταληξεις εκει που δεν θελει κανεις .Last edited by Macgyver; 24-06-2014 at 08:01.
24-06-2014, 07:36 #20108
Tελευταιο , μια απορια Λιλ , γιατι πολλα μελη μπαινουν στο φορουμ , στο invisible mode ?
24-06-2014, 07:55 #20109
24-06-2014, 08:38 #20110
Δεν θα διαφωνήσω μαζι σου. Η μακροχρόνια παραμονή σ' αυτο τον χωρο, σε όλους όσους αυτό αφορά δλδ, κι αν διαφωνεις με την άποψη μου αυτη μου το λες, προκαλεί ένα είδος οικειότητας με το χώρο και τα άλλα άτομα υπό τα νικενειμ με τα οποία τους συναντα καθημερινα, παρά το ότι η παρουσία όλων εξακολουθεί να περιβάλλεται από την ανωνυμία.
Η καθημερινη συναναστροφή φέρνει χωρις να το καταλαβουμε την οικειότητα. Η οικειότητα όμως δεν ταυτίζεται με την ειλικρίνεια και την εμπιστοσύνη. Οικειότητα στην οποία αυτα τα δυο στοιχεια δεν υπάρχουν σημαίνει περνάω στους άλλους την καλύτερη εντυπωση που θα μπορουσα να περασω για μένα.
Κι αφου αυτα τα στοιχεία δεν υπάρχουν απαραιτητα στην καθημερινη διαδικτυακή επικοινωνια μεταξυ των μελων, κι αφού, μέσα σ' αυτη του τη μακροχρόνια παρουσία ο καθένας έχει θεμελιώσει την παρουσία του εδω, πλέον επικεντρωνεται στο να περασει μια καλή εικόνα για το άτομο του, ότι δεν τον απασχολούν θέματα, κι αρκειται πλεον με το να λεει απόψεις και να συμβουλεύει τους άλλους. Καποτε μπηκε εδω για θεματα του και ζητώντας συμβουλές. Τωρα ο ίδιος έγινε σύμβουλος. Μπορει εκει έξω που ειναι να έχει τα δικά του χάλια, όμως πλέον δεν θα ζητησει συμβουλες εδω, απλα θα δινει την εντυπωση ότι όλα του πάνε καλα.
Ειναι βεβαια και θεμα εθισμου το φορουμ, όπως το ιντερνετ γενικά. Γινεται, ειτε το παραδεχομαστε ειτε δεν, κομματι της καθημερινότητας μας κι ασχετως πως έχει η ζωη μας το να μπαινουμε εδω και να λεμε κατι. Επειδη ο χωρος αυτος μας έγινε πλέον οικείος.
Υπάρχουν μέλη που τα καταφεραν και ξέκοψαν από το χωρο. Αυτους που ειχα υπόψην, ειναι καλύτερα απ ότι όσο βρίσκονταν εδω, όχι λογω του ότι ξεκοψαν απ το φορουμ αλλά λόγω του αγωνα τους στην καθημερινότητα τους. Βεβαια η μεγαλη βελτίωση ειναι ενας επιπλεον λόγος για να ξεκόψει κανείς.γιάννης
24-06-2014, 09:02 #20111
Τι σου έχουν κανει φιλε ώστε να υποφερεις και εναγωνίως να θες κυριολεκτικα να διαγραψεις αναμνησεις απο τη ζωη σου?
Συμφωνώ όμως μαζι σου πως με το να τις διαγραψεις θα καλυτερεύσει η ζωη σου, επειδη αυτές μας κρατάνε δέσμιους στο παρελθον και στασιμους ενω οι αλλοι εχουν ήδη προχωρησει στη ζωη τους. Οι αναμνησεις αυτες μας απωθούν απο το να κανουμε βηματα προς τα μπρος αφού μας υποβάλλουν ότι τετοιοι είμαστε όπως μας καταντησαν τα ασχημα βιώματα τα οποια τις αποτελουν.
Τον κάδο ανακύκλωσης στο μυαλό σου εσύ θα τον φτιάξεις. Δραστηριοποίηση, επεδίωκε να κανεις αυτα για τα οποια οι αναμνησεις σε διδαξαν να θεωρεις τον εαυτο σου ανικανο, εκπαιδευσε τη σκεψη σου να ανακαλει σε μικροτερο βαθμο τετοιες πληροφοριες (πλήρως δυστυχως δεν γινεται), εκπαιδευσε την επίσης να ανακαλει θετικες αναμνησεις απ τη ζωη σου, φτιαχνε θετικες αναμνησεις με τις επιτυχιες που προκαλει η δραστηριοποίηση. Με τετοιους και αλλους παρομοιους τροπους οι αναμνησεις παυουν πλεον να ειναι τοσο έντονες, ξεθωριαζουν, στο τελος μπορει να μετατραπουν σε απλα΄γεγονότα αποχρωματισμενα απο συναισθημα.γιάννης
24-06-2014, 09:40 #20112
Γιαννη , συμφωνω με την αποψη σου , οτι η μακροχρονια παραμονη σε αυτον τον χωρο , προκαλει ενα ειδος οικειοτητας , εχω συλλαβει τον εαυτο μου , να αποκαλει ( στον κολλητο μου ) εσενα φιλο μου , τον Αλεξανδρο , την κοκκινοσκουφιτσα , την Λιλιουμ , τι ειδους φιλια ειναι αυτη , αφου ξερω οτι δεν προκειται να συναντησω ποτε κανεναν απο σας . Εχει κατι το πολυ αρρωστημενο αυτου του ειδους η φιλια , ιδιως για μενα , που ανηκοντας στην παλαια γενια , δεν μπορω ειλικρινα να καταλαβω , γιατιπολλα μελη οχι μονο δεν λενε το μικρο τους ονομα , αλλα ουτε κατα προσεγγιση τον τοπο διαξμονης τους , λες κ ειναι μυστικοι πρακτορες . Παντα λεω τονομα μου , οτι μενω στην Αθηνα , φυσιολογικα πραματα . Θεωρω αρρωστημενη οποιαδηποτε επαφη μεσω ιντερνετ , εκτος κ αν προκειται να καταληξει σε γνωριμια , φιλικη η οτιδηποτε , πραμα το οποιο δεν ισχυει σε αυτο το φορουμ . Για τους ανωτερω λογους , δεν εχω ουτε fb , ουτε σκοπευω , αλλα βλεποντας ολη αυτη την ταση , σκεπτομαι μηπως εμμενω κακως στον παλιο καλο καιρο , που οι διαπροσωπικες σχεσεις , ηταν αμεσες .
Για την φευτικη εικονα που αναφερεις , ξερω οτι δεν αναφερεσαι σε μενα , αλλα καποιος στα 52.5 του δεν εχει να αποδειξει τιποτα κ σε κανεναν . Οσο γι αυτους που λες οτι ξεφυγαν απ αυτο το πραμα , κ σε πιστευω , αφου τους ειχες υπ οψην , δεν εχω πλεον να παλεψω για την καθημερινοτητα , τα προβληματα αυτα ειναι εντελως λυμενα , καλως η κακως ,( κακως στην περιπτωση μου ) οποτε αντε ξεκολλα . Εχω μια βελτιωσουλα , αλλα εξακολουθω να παραμενω κλεισμενος σενα σπιτι ,χωρις το αγχος της κτθλψης ( αυτο το απεβαλλα ) , αλλα με την ιδια την κτθλψη , εγνοιες δεν εχω , ουτε οικογενεια , ουτε υποχρεωσεις , οποτε το κ@λ@ιντερνετ , παραμενει σαν η μονη απασχοληση , οσο κ να προσπαθεις να γεμισεις τον χρονο σου με γυμναστικες , μαστορεματα , μουσικη. Πολλες φορες ξυπναω το πρωι , κ λεω , πω πω , πως θα περασει η μερα ?
Για αυτην την βδομαδα , οι υποχρεωσεις μου ειναι να παω στο σουπερμαρκετ , να παω αυριο στον εοπυυ κ να περασω την μηχανη μου ΚΤΕΟ , δλδ φουλ !!!!!
Σορρυ που σε ζαλισα , ' φιλε ' Γιαννη . Αγγελος .Last edited by Macgyver; 24-06-2014 at 09:58.
24-06-2014, 11:08 #20113
το πιο καλο πηδημα που μπορεις να τους κανεις ειναι να τους αφησεις απληρωτους, χωρις να συγχιζεσαι και να χτυπιουνται μονοι τους..
απο τιποτε αλλο δεν χαμπαριαζουν.
καποια ποσα ειναι πολυ μικρα για να σου κανουν μηνυση. αν μιλας για 80 ευρω, θα σου τα σπανε με τα τηλεφωνα μηπως και τα καταφερουν.λεγε τους εν συντομια οτι σου χρωστανε και δεν τους χρωστας (μηπως κανουν και τις ηχογραφησεις που λενε οτι κανουν) κι αστους να χοροπηδανε.
ακου τι τους εκανα εγω.
ειχα καιρο μια τηλεφωνια στο σπιτι που εμενα πριν 2 χρονια (σταθερο - ιντερνετ). ανακαλυπτω οτι μου χρεωνουν εναν μηνα παραπανω. παιρνω τηλεφωνο, ξεκαθαριζω (ευτυχως) με την υπαλληλο μια-μια ολες τις πληρωμες (ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΠΕΤΑΤΕ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ, ΕΙΝΑΙ Η ΚΛΕΦΤΕΣ Η ΑΧΡΗΣΤΟΙ) και βρισκουμε κοινη συναινεσει μια πληρωμη που δεν ειχαν περασει στον λογαρισμο μου. μου λεει οκ,θα διορθωθει συγνωμη κλπ. ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΟΡΘΩΝΟΥΝ. εξακολουθουν να στελνουν λογαριασμους με λαθος το ποσο και τον πληρωμενο λογαριασμο σαν χρωστουμενο. ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΛΗΡΩΝΩ τιποτε για να τον διορθωσουν. στελνω μερικα μειλ που αναφερω ξανα ολο το ιστορικο και αναλυτικα τον πληρωμενο λογαρισμο, αριθμο πληρωμης κλπ.
εκεινοι στα @@ τους. αυτα επι ενα εξαμηνο και...
αποφασιζω να μετακομισω στον καλο μου και διακοπτω την συνδεση, κι εκει, τον ηπιαν οριστικα...
στελνουν εναν απολογιστικο λογαριασμο με τον πληρωμενο λογαριασμο ΠΑΝΤΑ ΜΕΣΑ.
δεν τον πληρωνω για να τους κανω να ασχοληθουν.
καθε τρεις με εξι μηνες παιρνει ενας υπαλληλος και ρωταει για το υπολοιπο, του λεω να διορθωσυυν τον λογαριασμο αν θελουν να πληρωθουν και κλεινει. ΔΕΝ ΤΟΝ ΔΙΟΡΘΩΝΟΥΝ.
μεχρι καποια στιγμη καποιος μου λεει χαζα- χαζα "καλα, βαλτε το ποσον που νομιζετε, χωρις αυτα τα λεφτα που λετε"... οτι ναναι δηλαδη.. του λεω να το ξεχασει αν δεν δω διορθωμενο λογαριασμο και μια εγγραφη συγνωμη για την ταλαιπωρια μου, δεν θα δουν ουτε δεκαρα.
σε καποια φαση προφανως με μαζικους ανεξοφλητους λογαριασμους μου ερχεται μια τυπικη επιστολη απο μια δικηγορο οτι θα προβουν στα δεοντα κλπ.(για 70 ευρω)
τους παιρνω τηλεφωνο και ακουνε το χεσιμο της ζωης τους και τους ειπα να μου στειλουν και την κασετα που απειλουν μονιμως οτι γραφουν.
παλι δεν αλλαξαν τον λογαριασμο.
μετα απο καποιους μηνες θυμηθηκαν το ρουτερ τους. να τον ζητησουν πισω μπας και βγαλουν καποια σπασμενα προφανως, χωρις να κανουν κουβεντα για τον λογαριασμο. τους μιλω γλυκα και χαρωπα και τους απαντω οτι εχω φυγει απο την πολη και προφανως δεν κουβαλω τον ρουτερ μαζι μου (χωρις να τους λεω ξεκαθαρα να παν να γαμηθουν :p)
end of story.
αν δουνε λεφτα η ρουτερ πριν διορθωσουν τις πουστιες τους, εμενα να με μπιπ..Last edited by Remedy; 24-06-2014 at 11:26.
24-06-2014, 11:19 #20114
.... και προσοχή στα πακέτα σύνδεσης με δωρεάν χρόνο ομιλίας, βαθμούς, χαμηλές χρεώσεις κλπ συναφη. Αυτα ειναι για να δελεάσουν τον υποψήφιο πελάτη να κανει τη συνδεση. Αυτα που υποτιθεται του χαρισαν θα του τα πάρουν πίσω και με το παραπάνω στη συνέχεια, όταν θα περάσει η περίοδος που το συμβόλαιο καθορίζει για τις προσφορες αυτες.
γιάννης
24-06-2014, 11:27 #20115
Γέμισε το χρόνο σου με δραστηριότητες, χόμπις, κοινωνική ζωή, εκτός σπιτιού δλδ. Μην υποκαθιστας αυτές τις υγιείς όψεις της ζωης με πράγματα που κανεις κλεισμενος στο σπίτι. Τη βελτίωση τη βρίσκουμε εκτός σπιτιού, κι αν δεν την βρουμε, το έξω μας κανει να νιωθουμε κάπως καλύτερα. Το ίντερνετ μας γίνεται εξάρτηση χωρίς να το πάρουμε είδηση. Αμα σε απασχολούν τα όσα "συνέβησαν" στους διαδικτυακους χωρους στους οποιους συχνάζεις όταν είσαι οπουδήποτε εκτός πισί αυτό είναι άσχημο σημάδι.
γιάννης
Αιγινητειο (πάλι)
08-07-2025, 14:34 in Με καφέ και συμπάθεια....