Originally Posted by
Remedy
το πιο καλο πηδημα που μπορεις να τους κανεις ειναι να τους αφησεις απληρωτους, χωρις να συγχιζεσαι και να χτυπιουνται μονοι τους..
απο τιποτε αλλο δεν χαμπαριαζουν.
καποια ποσα ειναι πολυ μικρα για να σου κανουν μηνυση. αν μιλας για 80 ευρω, θα σου τα σπανε με τα τηλεφωνα μηπως και τα καταφερουν.λεγε τους εν συντομια οτι σου χρωστανε και δεν τους χρωστας (μηπως κανουν και τις ηχογραφησεις που λενε οτι κανουν) κι αστους να χοροπηδανε.
ακου τι τους εκανα εγω.
ειχα καιρο μια τηλεφωνια στο σπιτι που εμενα πριν 2 χρονια (σταθερο - ιντερνετ). ανακαλυπτω οτι μου χρεωνουν εναν μηνα παραπανω. παιρνω τηλεφωνο, ξεκαθαριζω (ευτυχως) με την υπαλληλο μια-μια ολες τις πληρωμες (ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΠΕΤΑΤΕ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ, ΕΙΝΑΙ Η ΚΛΕΦΤΕΣ Η ΑΧΡΗΣΤΟΙ) και βρισκουμε κοινη συναινεσει μια πληρωμη που δεν ειχαν περασει στον λογαρισμο μου. μου λεει οκ,θα διορθωθει συγνωμη κλπ. ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΟΡΘΩΝΟΥΝ. εξακολουθουν να στελνουν λογαριασμους με λαθος το ποσο και τον πληρωμενο λογαριασμο σαν χρωστουμενο. ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΛΗΡΩΝΩ τιποτε για να τον διορθωσουν. στελνω μερικα μειλ που αναφερω ξανα ολο το ιστορικο και αναλυτικα τον πληρωμενο λογαρισμο, αριθμο πληρωμης κλπ.
εκεινοι στα @@ τους. αυτα επι ενα εξαμηνο και...
αποφασιζω να μετακομισω στον καλο μου και διακοπτω την συνδεση, κι εκει, τον ηπιαν οριστικα...
στελνουν εναν απολογιστικο λογαριασμο με τον πληρωμενο λογαριασμο ΠΑΝΤΑ ΜΕΣΑ.
δεν τον πληρωνω για να τους κανω να ασχοληθουν.
καθε τρεις με εξι μηνες παιρνει ενας υπαλληλος και ρωταει για το υπολοιπο, του λεω να διορθωσυυν τον λογαριασμο αν θελουν να πληρωθουν και κλεινει. ΔΕΝ ΤΟΝ ΔΙΟΡΘΩΝΟΥΝ.
μεχρι καποια στιγμη καποιος μου λεει χαζα- χαζα "καλα, βαλτε το ποσον που νομιζετε, χωρις αυτα τα λεφτα που λετε"... οτι ναναι δηλαδη.. του λεω να το ξεχασει αν δεν δω διορθωμενο λογαριασμο και μια εγγραφη συγνωμη για την ταλαιπωρια μου, δεν θα δουν ουτε δεκαρα.
σε καποια φαση προφανως με μαζικους ανεξοφλητους λογαριασμους μου ερχεται μια τυπικη επιστολη απο μια δικηγορο οτι θα προβουν στα δεοντα κλπ.(για 70 ευρω)
τους παιρνω τηλεφωνο και ακουνε το χεσιμο της ζωης τους και τους ειπα να μου στειλουν και την κασετα που απειλουν μονιμως οτι γραφουν.
παλι δεν αλλαξαν τον λογαριασμο.
μετα απο καποιους μηνες θυμηθηκαν το ρουτερ τους. να τον ζητησουν πισω μπας και βγαλουν καποια σπασμενα προφανως, χωρις να κανουν κουβεντα για τον λογαριασμο. τους μιλω γλυκα και χαρωπα και τους απαντω οτι εχω φυγει απο την πολη και προφανως δεν κουβαλω τον ρουτερ μαζι μου (χωρις να τους λεω ξεκαθαρα να παν να γαμηθουν :p)
end of story.
αν δουνε λεφτα η ρουτερ πριν διορθωσουν τις πουστιες τους, εμενα να με μπιπ..