Τι σκέφτεστε; - Page 1342
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1342 of 1532 FirstFirst ... 34284212421292133213401341134213431344135213921442 ... LastLast
Results 20,116 to 20,130 of 22967
    Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Αμα σε απασχολούν τα όσα "συνέβησαν" στους διαδικτυακους χωρους στους οποιους συχνάζεις όταν είσαι οπουδήποτε εκτός πισί αυτό είναι άσχημο σημάδι.

Γι αυτα ειδικα Γιαννη , δεν δινω πενταρα . Αλλοιμονο αν στην ηλικια μου , με τις εμπειριες των τεραστιων ευθυνων που ειχα στη δουλεια μου , με νοιαζει τι λεει το καθε ξοανο .
    Οντως , εξω απο το σπιτι , νιωθω λιγαααακι καλυτερα .
    Πραγματι , το ιντερνετ ειναι ασχημος εθισμος κ ζορικος , ιδιως αν εχεις πολυ ελευθερο χρονο .

Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    .... και προσοχή στα πακέτα σύνδεσης με δωρεάν χρόνο ομιλίας, βαθμούς, χαμηλές χρεώσεις κλπ συναφη. Αυτα ειναι για να δελεάσουν τον υποψήφιο πελάτη να κανει τη συνδεση. Αυτα που υποτιθεται του χαρισαν θα του τα πάρουν πίσω και με το παραπάνω στη συνέχεια, όταν θα περάσει η περίοδος που το συμβόλαιο καθορίζει για τις προσφορες αυτες.
    καρτα και παλι καρτα ουτε συνδεση ουτε καρτοσυμβολαιο οποτε γουσταρεις βαζεις καρτα και τελος!!!
    Στου κουφου την πορτα, παρ' την πορτα και φυγε!

Banned
    αρκει να εχει κ ο αλλος την ιδια καρτα αλιως πακετωθηκες εκτος αν παρεις κ συ την ιδια κ εχεις 3 καρτες κ απο τα 3 δικτυα

Senior Member
    Σκεφτομαι αφου ο ανθρωπος προερχεται απ τους πιθηκους , γιατι υπαρχουμν ακομη πιθηκοι ?????????????

Senior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    αρκει να εχει κ ο αλλος την ιδια καρτα αλιως πακετωθηκες εκτος αν παρεις κ συ την ιδια κ εχεις 3 καρτες κ απο τα 3 δικτυα
    πλεον ,ολα τα δικτυα εχουν πολυ φθηνα πακετα μοναδων για ολα τα αλλα δικτυα. δεν εχει τοση σημασια οσο παλια, σε ποιο δικτυο ειναι οι κολλητοι σου.
    φροντιζεις να εισαι στο ιδιο με εναν- δυο, τον συντροφο σου η τον πιο στενο σου φιλο/συγγενη κλπ και με ολους τους αλλους σε καλυπτουν τα πακετα μοναδων.

Banned
    για μενα που μιλαω ανεξελεγκτα 100σμς η 200σμς δε με φτανουν αφου εκαψα μεχρι στιγμης 2 τηλεφωνα απο το πολυ γραψιμο κ το ενα κ ολας κοντεψε να εκραγει ανεβασε θερμοκρασια τερμα κ κοντεψε να μου καψει τα χερια (ολα τα απιστευτα σε μενα συμβανουν)

Banned
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    το πιο καλο πηδημα που μπορεις να τους κανεις ειναι να τους αφησεις απληρωτους, χωρις να συγχιζεσαι και να χτυπιουνται μονοι τους..
    απο τιποτε αλλο δεν χαμπαριαζουν.
    καποια ποσα ειναι πολυ μικρα για να σου κανουν μηνυση. αν μιλας για 80 ευρω, θα σου τα σπανε με τα τηλεφωνα μηπως και τα καταφερουν.λεγε τους εν συντομια οτι σου χρωστανε και δεν τους χρωστας (μηπως κανουν και τις ηχογραφησεις που λενε οτι κανουν) κι αστους να χοροπηδανε.
    ακου τι τους εκανα εγω.
    ειχα καιρο μια τηλεφωνια στο σπιτι που εμενα πριν 2 χρονια (σταθερο - ιντερνετ). ανακαλυπτω οτι μου χρεωνουν εναν μηνα παραπανω. παιρνω τηλεφωνο, ξεκαθαριζω (ευτυχως) με την υπαλληλο μια-μια ολες τις πληρωμες (ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΠΕΤΑΤΕ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ, ΕΙΝΑΙ Η ΚΛΕΦΤΕΣ Η ΑΧΡΗΣΤΟΙ) και βρισκουμε κοινη συναινεσει μια πληρωμη που δεν ειχαν περασει στον λογαρισμο μου. μου λεει οκ,θα διορθωθει συγνωμη κλπ. ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΟΡΘΩΝΟΥΝ. εξακολουθουν να στελνουν λογαριασμους με λαθος το ποσο και τον πληρωμενο λογαριασμο σαν χρωστουμενο. ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΛΗΡΩΝΩ τιποτε για να τον διορθωσουν. στελνω μερικα μειλ που αναφερω ξανα ολο το ιστορικο και αναλυτικα τον πληρωμενο λογαρισμο, αριθμο πληρωμης κλπ.
    εκεινοι στα @@ τους. αυτα επι ενα εξαμηνο και...
    αποφασιζω να μετακομισω στον καλο μου και διακοπτω την συνδεση, κι εκει, τον ηπιαν οριστικα...
    στελνουν εναν απολογιστικο λογαριασμο με τον πληρωμενο λογαριασμο ΠΑΝΤΑ ΜΕΣΑ.
    δεν τον πληρωνω για να τους κανω να ασχοληθουν.
    καθε τρεις με εξι μηνες παιρνει ενας υπαλληλος και ρωταει για το υπολοιπο, του λεω να διορθωσυυν τον λογαριασμο αν θελουν να πληρωθουν και κλεινει. ΔΕΝ ΤΟΝ ΔΙΟΡΘΩΝΟΥΝ.
    μεχρι καποια στιγμη καποιος μου λεει χαζα- χαζα "καλα, βαλτε το ποσον που νομιζετε, χωρις αυτα τα λεφτα που λετε"... οτι ναναι δηλαδη.. του λεω να το ξεχασει αν δεν δω διορθωμενο λογαριασμο και μια εγγραφη συγνωμη για την ταλαιπωρια μου, δεν θα δουν ουτε δεκαρα.
    σε καποια φαση προφανως με μαζικους ανεξοφλητους λογαριασμους μου ερχεται μια τυπικη επιστολη απο μια δικηγορο οτι θα προβουν στα δεοντα κλπ.(για 70 ευρω)
    τους παιρνω τηλεφωνο και ακουνε το χεσιμο της ζωης τους και τους ειπα να μου στειλουν και την κασετα που απειλουν μονιμως οτι γραφουν.
    παλι δεν αλλαξαν τον λογαριασμο.
    μετα απο καποιους μηνες θυμηθηκαν το ρουτερ τους. να τον ζητησουν πισω μπας και βγαλουν καποια σπασμενα προφανως, χωρις να κανουν κουβεντα για τον λογαριασμο. τους μιλω γλυκα και χαρωπα και τους απαντω οτι εχω φυγει απο την πολη και προφανως δεν κουβαλω τον ρουτερ μαζι μου (χωρις να τους λεω ξεκαθαρα να παν να γαμηθουν :p)
    end of story.
    αν δουνε λεφτα η ρουτερ πριν διορθωσουν τις πουστιες τους, εμενα να με μπιπ..
    Δεν ειναι για τα 80 ευρω ο εκνευρισμος μου,αλλα γιατι μας περνανε για μαλακες..Λοιπον εγω ειχα καρτοκινητο και με παιρνει μια τυπισσα τηλεφωνο και μου αρχιζει την παραμυθα..Μου πουλαει ενα προγραμμα (τηλεφωνικα παντα) με 1500 λεπτα προς ολη την βονταφον, 1500 sms και 100 mb για ιντερνετ απο το κινητο,ολο αυτο με 17.80 τον μηνα τα οποια 17.80 σου εμεναν ως καρτα στο κινητο(φυσικα δεν μπορουσες να κανεις αγορες πακετων ή να τα διαχειριστεις οπως θες).
    Της ειπα οτι δεν θελω δεσμευσεις και μου ειπε δεν θα εχεις καμια δεσμευση παρα μονο το πρωτο τριμηνο..και ειπα να το δοκιμασω!Εν τελει περασε η τριμηνια οπου περιμενα πως και πως να τελειωσει γιατι το προγραμμα δεν με βολεψε γιατι ηταν μονο για βονταφον και τα 17 ευρω που σου εβαζαν σαν καρτα δεν μπορουσες να τα διαχειριστεις οπως ηθελες!Παω να κανω την διακοπη λοιπον σε ενα καταστημα τους και το κοριτσακι η υπαλληλος (που δεν φταιει σε τιποτα) μου λεει πρεπει να πληρωσετε 31 ευρω επιβαρυνση (επειδη επωφεληθηκα της εκπτωσης του καρτοπρογραμματος που κανονικα ηταν στα 30 ευρω ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑ ΟΤΙ ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΩΦΕΛΗΜΕΝΗ ΚΙΟΛΑΣ) συν 2 μηνιατικα ακομα γιατι καθυστερει να γινει η διακοπη και συν 10 ευρω το κοστος διακοπης!
    Ποιον ενημερωσαν για ολα αυτα??Ποτε συμφωνησα εγω σε ολα αυτα??Δεν ηταν υποχρεωμενοι να με ενημερωσουν για ολες τις παραμετρους του καρτοπρογραμματος αυτου?Προτιμω να τα καψω τα 80 ευρω παρα να τους τα δωσω..Και θα φανε και καταγγελια επισης!

Banned
    Quote Originally Posted by mnimonio View Post
    Δεν ειναι για τα 80 ευρω ο εκνευρισμος μου,αλλα γιατι μας περνανε για μαλακες..Λοιπον εγω ειχα καρτοκινητο και με παιρνει μια τυπισσα τηλεφωνο και μου αρχιζει την παραμυθα..Μου πουλαει ενα προγραμμα (τηλεφωνικα παντα) με 1500 λεπτα προς ολη την βονταφον, 1500 sms και 100 mb για ιντερνετ απο το κινητο,ολο αυτο με 17.80 τον μηνα τα οποια 17.80 σου εμεναν ως καρτα στο κινητο(φυσικα δεν μπορουσες να κανεις αγορες πακετων ή να τα διαχειριστεις οπως θες).
    Της ειπα οτι δεν θελω δεσμευσεις και μου ειπε δεν θα εχεις καμια δεσμευση παρα μονο το πρωτο τριμηνο..και ειπα να το δοκιμασω!Εν τελει περασε η τριμηνια οπου περιμενα πως και πως να τελειωσει γιατι το προγραμμα δεν με βολεψε γιατι ηταν μονο για βονταφον και τα 17 ευρω που σου εβαζαν σαν καρτα δεν μπορουσες να τα διαχειριστεις οπως ηθελες!Παω να κανω την διακοπη λοιπον σε ενα καταστημα τους και το κοριτσακι η υπαλληλος (που δεν φταιει σε τιποτα) μου λεει πρεπει να πληρωσετε 31 ευρω επιβαρυνση (επειδη επωφεληθηκα της εκπτωσης του καρτοπρογραμματος που κανονικα ηταν στα 30 ευρω ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑ ΟΤΙ ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΩΦΕΛΗΜΕΝΗ ΚΙΟΛΑΣ) συν 2 μηνιατικα ακομα γιατι καθυστερει να γινει η διακοπη και συν 10 ευρω το κοστος διακοπης!
    Ποιον ενημερωσαν για ολα αυτα??Ποτε συμφωνησα εγω σε ολα αυτα??Δεν ηταν υποχρεωμενοι να με ενημερωσουν για ολες τις παραμετρους του καρτοπρογραμματος αυτου?Προτιμω να τα καψω τα 80 ευρω παρα να τους τα δωσω..Και θα φανε και καταγγελια επισης!
    Διάβασες το συμβόλαιο που υπόγραψες;

Banned
    Quote Originally Posted by undetermined View Post
    Διάβασες το συμβόλαιο που υπόγραψες;
    Δεν υπεγραψα τιποτα..ολα εγιναν τηλεφωνικα και δεν μου ανεφεραν τετοιες επιβαρυνσεις..Τι θα πει "επωφεληθηκα της εκπτωσης" εμενα δεν μου ειπαν κατι τετοιο!εμενα μου μιλησαν για 17.80 τον μηνα και τελος!επισης δεν μου ειπαν για 2μηνη καθυστερηση διακοπης που με καθιστουν υποχρεωμενη (κουνια που τους κουναγε) να πληρωσω και 2 μηνιατικα ακομα!Ειναι κλεφτες ρε..

Senior Member
    Quote Originally Posted by mnimonio View Post
    Δεν υπεγραψα τιποτα..ολα εγιναν τηλεφωνικα και δεν μου ανεφεραν τετοιες επιβαρυνσεις..Τι θα πει "επωφεληθηκα της εκπτωσης" εμενα δεν μου ειπαν κατι τετοιο!εμενα μου μιλησαν για 17.80 τον μηνα και τελος!επισης δεν μου ειπαν για 2μηνη καθυστερηση διακοπης που με καθιστουν υποχρεωμενη (κουνια που τους κουναγε) να πληρωσω και 2 μηνιατικα ακομα!Ειναι κλεφτες ρε..
    αντι να μαλωνεις τηλεφωνικα η απο κοντα, χωρις αποδειξεις δλδ, στειλε τους μια ψυχραιμη επιστολη με ολα αυτα αναλυτικα γραμμενα και στο τελος πες τους οτι προκειται να κινηθεις νομικα και περιμενεις να ανταποκριθουν εγκαιρως.
    επανελαβε την επιστολη μερικες φορες λεγοντας οτι τους ενοχλεις, σε εχουν εξαπατησει, αλλα απαντηση δεν παιρνεις, κι αστους...

Senior Member
    Ρε μνιμονιο , 17.80 , ειναι υπερβολικα λιγα για το πακετο που ανεφερες . Υποπτα λιγα .

Senior Member
    αντι να μαλωνεις τηλεφωνικα η απο κοντα, χωρις αποδειξεις δλδ, στειλε τους μια ψυχραιμη επιστολη με ολα αυτα αναλυτικα γραμμενα και στο τελος πες τους οτι προκειται να κινηθεις νομικα και περιμενεις να ανταποκριθουν εγκαιρως.
    επανελαβε την επιστολη μερικες φορες λεγοντας οτι τους ενοχλεις, σε εχουν εξαπατησει, αλλα απαντηση δεν παιρνεις, κι αστους...

Οχι , ρεμεντυ , οι απειλες ειναι αλανθαστη μεθοδος , οταν γινονται απο το καταλληλο προσωπο ( εμενα ). Δεν βγαζεις ακρη με δαυτους .

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Οχι , ρεμεντυ , οι απειλες ειναι αλανθαστη μεθοδος , οταν γινονται απο το καταλληλο προσωπο ( εμενα ). Δεν βγαζεις ακρη .
    εγω παντα βγαζω ακρη μαγκ, εσυ να πραττεις οπως νομιζεις..

Banned
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Ρε μνιμονιο , 17.80 , ειναι υπερβολικα λιγα για το πακετο που ανεφερες . Υποπτα λιγα .
    Εσυ μιλας μονο με βονταφον??Σιγα την κωλοπροσφορα!την καρτα που αγοραζεις την διαχειριζεσαι οπως θες εσυ αγοραζοντας πακετα για ολα τα δικτυα!Τελος παντων αυτα μου ανεφεραν και αυτα συμφωνησαμε τηλεφωνικα,αμα αυτοι ειναι συμμοριτες και λαμογια λαθος ανθρωπο διαλεξαν για να κανουν τις πουστιες τους.Μαλακες ειμαστε μονο οταν το θελουμε εμεις και εκει που θελουμε εμεις.

Senior Member
    εγω παντα βγαζω ακρη μαγκ, εσυ να πραττεις οπως νομιζεις..

Καλα , οπως νομιζεις , ρεμ