Εντάξει τα σχολεία τα έκλεισαν για 15 μέρες κατάλληλα ψυχραιμία ......
Printable View
Εντάξει τα σχολεία τα έκλεισαν για 15 μέρες κατάλληλα ψυχραιμία ......
Βαρεθηκα να μου σβηνουν τα μηνυματα .........δεν ξαναγραφω ΤΙΠΟΤΑ ......
Χαχαχα αυτό με τον κόκορα ήταν πετυχημένο..
Μου έχει φτιάξει δίαιτα η γιατρός αλλά δεν μπορώ να αντέξω χωρίς να φάω αυτά που μου αρέσουν.. Ειλικρίνεια πάνω από όλα :)
Για το γόνατο... Μου έχει πει ο γιατρός να φοράω πάντα επιγονατιδα αλλά μόνο όταν περπατάω και όχι όταν κάθομαι..Και αυτό δεν είναι πάντα εύκολο να το κάνω γιατί τον τελευταίο καιρό είμαι σε πολύ τρέξιμο..Αλλά στη δουλειά είμαι καθιστή..
Καλό είναι να προσέχεις λίγο τη διατροφή, ανεξάρτητα από το τι μπορεί να λέει ένας γιατρός. Έχεις όμως καταφέρει να παραμείνεις σε δίαιτα έως ότου ξανακάνεις εξετάσεις αίματος για να δεις αν είχε αποτέλεσμα; Γιατί, καλή η δίαιτα, αλλά αν η «κακή» χοληστερόλη δεν πέφτει, ή η «καλή» δεν ανεβαίνει, τότε ίσως να πρέπει να ληφθούν άλλα μέτρα.
Θες να πεις ότι τελευταία περπατάς χωρίς την επιγονατίδα σου; Επίσης, γνωρίζεις τι ακριβώς έχει γίνει και πονάς;
Τον τελευταίο μήνα πριν κάνω τις εξετάσεις δεν έτρωγα σχεδόν τίποτα και πάλι είναι στα ύψη.. Τώρα μετά από 3 μήνες θα ξανακάνω..Άν δεν πέσει με την δίαιτα (αν καταφέρω να την κάνω) θα μου δώσει φάρμακα είπε γιατί μπορεί να είναι και κληρονομικό..
Ναι τις τελευταίες μέρες περπατάω χωρίς επιγονατιδα..Χθες άρχισε να πονάει και σκέφτομαι ότι ίσως έγινε επειδή με έπιασε η βροχή και έμεινα βρεγμένη πολλές ώρες..Ή επειδή τις τελευταίες μέρες έχω ρίξει πολύ περπάτημα...
... ... ... ...
.........................
Κι εγώ είμαι Ορθόδοξος και δεν είμαι και υπέρ των open borders, αλλά, πρώτον, όχι και να πα να πνιγούνε, και δεύτερον, αντικειμενικά δεν έρχονται για να μας ισλαμοποιήσουν αλλά για καλύτερη ζωή. Τώρα, σε περίπτωση που αφήναμε αιωνίως ανοιχτά τα σύνορα, μετά κάποια χρόνια μπορεί να ερχόταν και η ισλαμοποίηση ως συνέπεια.