ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 1343
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1343 of 1380 FirstFirst ... 343843124312931333134113421343134413451353 ... LastLast
Results 20,131 to 20,145 of 20693
    ntinti
    Guest
    Εντάξει τα σχολεία τα έκλεισαν για 15 μέρες κατάλληλα ψυχραιμία ......

Senior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Το καλύτερο για το σκυλάκι είναι η εγχείρηση αφού όλες οι εξετάσεις είναι καλές. Απλά αυτό που με κρατάει πίσω είναι το γεγονός ότι έχει ενέργεια, τρέχει, παίζει και σκέφτομαι ότι αν την βάλω χειρουργείο θα την χάσω νωρίτερα από ότι να μην την έβαζα. Αυτό το 10% που δίνουν όλοι οι γιατροί ως πιθανότητα να μην ξυπνήσει.. Αν αφαιρεθούν οι όγκοι και ένας να είναι κακοήθης σημαίνει ότι ο καρκίνος είναι στο αίμα της άρα υπάρχει πιθανότητα να γίνει μετάσταση. Ο λόγος που πρέπει να αφαιρεθούν είναι γιατί ο ένας μεγαλώνει συνέχεια και ανοίγει αρς στο μέλλον θα αναγκαστώ να την κάνω. Στο άμεσο μέλλον.

Ο πρώτος γιατρός μίλησε για μετάσταση οπότε δεν υπήρχε στο μυαλό μου το σενάριο του χειρουργειου. Αλλοι γιατροί λένε ότι δεν έγινε μετάσταση άρα πρέπει να γίνει χειρουργείο άμεσα με ρίσκο να μην ξυπνήσει . Ο πρώτος έδωσε 6-12μηνες ζωής.
    Ή δική μου η σκυλίτσα έχει όγκους σε όλους τους μαστούς άρα θα αφαιρεθούν και αυτοί. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να ξανά βγάλει αλλά τότε θα είναι μεγαλύτερη άρα δεν θα με "νοιάζει" τόσο.. Η την αφήνω έτσι με τους όγκους να μεγαλώνουν και κάποια στιγμή να αναγκαστώ να την κάνω ή την βάζω τώρα χειρουργείο με ρίσκο να μην ξυπνήσει. Έχει και φύσημα αλλά είναι στο αρχικό στάδιο και δεν είναι πρόβλημα για την εγχείρηση.. Γενικά όλα δείχνουν πως θα τα πάει καλά στο χειρουργείο.. Απλά δεν ξέρουμε πως θα αντιδράσει ο δικός της οργανισμός στην αναισθησία.

Συν ότι τον συγκεκριμένο γιατρό εγώ δεν τον ξέρω, δεν τον έζησα για να δω πως λειτουργεί. Έχω δει όμως όσες φορές πήγα πως είναι πάνω από όλα άνθρωπος. Όταν βγήκαν οι αναλύσεις ηρθε και κάθισε δίπλα μου και μου μίλησε, μου εξήγησε και αυτό εμένα μου άρεσε. Όταν κάναμε τον υπέρηχο μιλούσε στον σκύλο και του έλεγε ότι ξέρει ότι πονάει αλλά είναι για καλό. Είναι μικρά πράγματα ναι αλλά για μένα είναι σημαντικά. Αυτόν τον γιατρό τον ήξερα σαν όνομα, ότι είναι καλός και γενικά ασχολείται και αποφάσισα να πάω για δεύτερη γνώμη.
    Αν ειναι κατι που ξερεις οτι θα χειροτερευσει θα ελεγα οτι ειναι καλυτερα να το προλαβεις.

Senior Member
    Quote Originally Posted by ntinti View Post
    Εντάξει τα σχολεία τα έκλεισαν για 15 μέρες κατάλληλα ψυχραιμία ......
    Τα έκλεισαν? Είμαι στη δουλειά και δεν έχω μάθει τίποτα
    Εύχομαι να φυσήξει δυνατός αέρας... Να πάρει μακριά όλα τα σκουπίδια της ζωής μου...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Αλεξία10 View Post
    Δεν κάνω τίποτα στο σπίτι ορκιστηκα..Με πονάει το γόνατο που έχω χειρουργηθεί..Τώρα λόγο βροχής που έφαγα σήμερα? Λόγο ηλικίας?
    Έχεις κάνει κινησιοθεραπεία; Σε έχει δει γιατρός για τους μετεγχειρητικούς πόνους;

Την αγαπημένη μου χοληστερίνη την έχω φουλ όμως..
    Έχεις κάνει κάτι για να την ελέγξεις; Ρωτάω γιατί είδα στη γειτονιά έναν κόκορα κοψομεσιασμένο, και σκέφτηκα μήπως τα φόρτωσες στον κόκορα.

Senior Member
    Βαρεθηκα να μου σβηνουν τα μηνυματα .........δεν ξαναγραφω ΤΙΠΟΤΑ ......

Senior Member
    Quote Originally Posted by Vox View Post
    Έχεις κάνει κινησιοθεραπεία; Σε έχει δει γιατρός για τους μετεγχειρητικούς πόνους;

Έχεις κάνει κάτι για να την ελέγξεις; Ρωτάω γιατί είδα στη γειτονιά έναν κόκορα κοψομεσιασμένο, και σκέφτηκα μήπως τα φόρτωσες στον κόκορα.
    Χαχαχα αυτό με τον κόκορα ήταν πετυχημένο..
    Μου έχει φτιάξει δίαιτα η γιατρός αλλά δεν μπορώ να αντέξω χωρίς να φάω αυτά που μου αρέσουν.. Ειλικρίνεια πάνω από όλα

Για το γόνατο... Μου έχει πει ο γιατρός να φοράω πάντα επιγονατιδα αλλά μόνο όταν περπατάω και όχι όταν κάθομαι..Και αυτό δεν είναι πάντα εύκολο να το κάνω γιατί τον τελευταίο καιρό είμαι σε πολύ τρέξιμο..Αλλά στη δουλειά είμαι καθιστή..
    Εύχομαι να φυσήξει δυνατός αέρας... Να πάρει μακριά όλα τα σκουπίδια της ζωής μου...

Senior Member
    Μου έχει φτιάξει δίαιτα η γιατρός αλλά δεν μπορώ να αντέξω χωρίς να φάω αυτά που μου αρέσουν.. Ειλικρίνεια πάνω από όλα
    Καλό είναι να προσέχεις λίγο τη διατροφή, ανεξάρτητα από το τι μπορεί να λέει ένας γιατρός. Έχεις όμως καταφέρει να παραμείνεις σε δίαιτα έως ότου ξανακάνεις εξετάσεις αίματος για να δεις αν είχε αποτέλεσμα; Γιατί, καλή η δίαιτα, αλλά αν η «κακή» χοληστερόλη δεν πέφτει, ή η «καλή» δεν ανεβαίνει, τότε ίσως να πρέπει να ληφθούν άλλα μέτρα.

Για το γόνατο... Μου έχει πει ο γιατρός να φοράω πάντα επιγονατιδα αλλά μόνο όταν περπατάω και όχι όταν κάθομαι..Και αυτό δεν είναι πάντα εύκολο να το κάνω γιατί τον τελευταίο καιρό είμαι σε πολύ τρέξιμο..Αλλά στη δουλειά είμαι καθιστή..
    Θες να πεις ότι τελευταία περπατάς χωρίς την επιγονατίδα σου; Επίσης, γνωρίζεις τι ακριβώς έχει γίνει και πονάς;

Senior Member
    Quote Originally Posted by Vox View Post
    Καλό είναι να προσέχεις λίγο τη διατροφή, ανεξάρτητα από το τι μπορεί να λέει ένας γιατρός. Έχεις όμως καταφέρει να παραμείνεις σε δίαιτα έως ότου ξανακάνεις εξετάσεις αίματος για να δεις αν είχε αποτέλεσμα; Γιατί, καλή η δίαιτα, αλλά αν η «κακή» χοληστερόλη δεν πέφτει, ή η «καλή» δεν ανεβαίνει, τότε ίσως να πρέπει να ληφθούν άλλα μέτρα.

Θες να πεις ότι τελευταία περπατάς χωρίς την επιγονατίδα σου; Επίσης, γνωρίζεις τι ακριβώς έχει γίνει και πονάς;
    Τον τελευταίο μήνα πριν κάνω τις εξετάσεις δεν έτρωγα σχεδόν τίποτα και πάλι είναι στα ύψη.. Τώρα μετά από 3 μήνες θα ξανακάνω..Άν δεν πέσει με την δίαιτα (αν καταφέρω να την κάνω) θα μου δώσει φάρμακα είπε γιατί μπορεί να είναι και κληρονομικό..

Ναι τις τελευταίες μέρες περπατάω χωρίς επιγονατιδα..Χθες άρχισε να πονάει και σκέφτομαι ότι ίσως έγινε επειδή με έπιασε η βροχή και έμεινα βρεγμένη πολλές ώρες..Ή επειδή τις τελευταίες μέρες έχω ρίξει πολύ περπάτημα...

Senior Member
    Quote Originally Posted by oboro View Post
    Σορρυ αλλα δεν κανω θρησκευτικες διακρισεις εγωωω βοηθαω και αλλοθρησκους. : ]

Εγω ειμαι χριστιανος ορυθοδοξος , και δεν το αλλαζω με τιποτα .......το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης .......δεν γουσταρω Ισλαμοποιηση τς χωρας μου ........

θα μου το σβησεις κι αυτο, Aeon ?
    Last edited by Aeon; 11-03-2020 at 12:33.

ntinti
    Guest
    Τα έκλεισαν? Είμαι στη δουλειά και δεν έχω μάθει τίποτα

Ναι τα έκλεισαν όλα και σχολεία και φροντιστήρια να δω τι θα γίνει με εμάς που δίνουμε πανελλήνιες .....

Senior Member
    ... ... ... ...
    Last edited by Vox; 11-03-2020 at 15:56.

Senior Member
    Quote Originally Posted by ntinti View Post
    Ναι τα έκλεισαν όλα και σχολεία και φροντιστήρια να δω τι θα γίνει με εμάς που δίνουμε πανελλήνιες .....
    Ουφ δίκιο έχεις..Που θα πάει αυτή η κατάσταση?
    Λογικά θα κλείσουν και τα κέντρα λόγο και εργοθεραπειας

Senior Member
    .........................
    Last edited by Αλεξία10; 11-03-2020 at 15:48.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
    Κι εγώ είμαι Ορθόδοξος και δεν είμαι και υπέρ των open borders, αλλά, πρώτον, όχι και να πα να πνιγούνε, και δεύτερον, αντικειμενικά δεν έρχονται για να μας ισλαμοποιήσουν αλλά για καλύτερη ζωή. Τώρα, σε περίπτωση που αφήναμε αιωνίως ανοιχτά τα σύνορα, μετά κάποια χρόνια μπορεί να ερχόταν και η ισλαμοποίηση ως συνέπεια.
    Last edited by Aeon; 12-03-2020 at 13:04.

george1520
    Guest
    Quote Originally Posted by Eagle guy View Post
    Κι εγώ είμαι Ορθόδοξος και δεν είμαι και υπέρ των open borders, αλλά, πρώτον, όχι και να πα να πνιγούνε, και δεύτερον, αντικειμενικά δεν έρχονται για να μας ισλαμοποιήσουν αλλά για καλύτερη ζωή. Τώρα, σε περίπτωση που αφήναμε αιωνίως ανοιχτά τα σύνορα, μετά κάποια χρόνια μπορεί να ερχόταν και η ισλαμοποίηση ως συνέπεια.
    Είναι δυνατόν να μην ξέρετε γιατί γίνονται όλα αυτά στον Έβρο?? Εγώ είμαι κύπριος και ξέρω. Δεν έχετε ιδέα τι θέλει να κερδίσει ο Τούρκος με αυτή του την κίνηση? Μου κάνει εντύπωση.