Σκέφτομαι ότι πρέπει απόψε να κάνω ότι μπορώ για να κοιμηθώ ήρεμα...
Printable View
Σκέφτομαι ότι πρέπει απόψε να κάνω ότι μπορώ για να κοιμηθώ ήρεμα...
σκεφτομαι κ ξανασκεφτομαι...
βασικα οτι κ αν ακουσα για μενα απο αγνωστους δε μπορω να πω οτι με επειρεασε ιδιαιτερα γιατι απλα καπιος δε μπορει να με αξιολογισει βλεποντας συνεχεια τη μιση πλευρα του εαυτου μου μονιμως αφου οτι συμπερασμα κ να καταλαξει ετσι θα αστοχισει...
αυτο που με πειραξε πραγματικα ηταν τα ελλατωματα του δικου μου εαυτου οχι γιατι αυτο αποδειχτηκε κακο για μενα γιατι εκανα μια ζωη οτι μπορουσα για να αναβαθμησω το μυαλο μου σε σημειο που να μπορω να τα κουκουλωσω... αλλα το μαρτυριο μου αρχισε οταν αρχισα να βλεπω σε ατομα που επιανα πολυ καλα τα ιδια ακριβως ελλατοματα που ειχα κ γω να τους πεδευουν μια ζωη κ αυτο ηταν που με πειραξε πραγματικα γιατι καπιοι μπορει να με βλεπουν σαν ενα ψυχρο παγοβουνο ομως αυτο συνεβει γιατι αυτοι το διαλεξαν να ειμαι ετσι για αυτους...
μερικες φορες ειναι πολυ ευκολο να τα φορτοσεις ολα στους αλλους απο κομπλεξ η οτιδηποτε αλλο
το δυσκολο ειναι ομως να παραδεχτεις οτι τελικα σου φταιει ο εαυτος σου κ οχι οι αλλοι....
Σκέφτομαι ότι όσο χαζός και αν είναι κάποιος μπορεί και να έχει εκλάμψεις ευφυίας,αλλά και να συμπαρασύρει άλλους ανθρώπους ότι τάχα είναι έξυπνος.
Οι πραγματικά ευφυείς βέβαια ξεγελιούνται στην αρχή γιατί αμέσως καταλαβαίνουν ότι πρόκειται για χαζό που το παίζει ευφυής.
Παρ'όλα αυτά κάποιος που δεν είναι χαζός υποτιμάει σταθερά το ποσοστό των ηλιθίων που βρίσκονται γύρω του.
Ο πραματικα εξυπνος μπορει να κανει τον χαζο , το αντιθετο ειναι που παρουσιαζει προβληματα .
Η δε ευφυια , χρησιμοποειται καταχρηστικως , διοτι υπαρχουν ελαχιστοι ευφυεις , αλλα υπαρχουν λιγοι . πολυ λιγοι εξυπνοι . Ενας εξυπνος , ποτε δεν λεει οτι ειναι εξυπνος , απλως το αποδεικνυει με την εν γενει συμπεριφορα του , οπως μια ελκυστικη κοπελα ποτε δεν λεει οτι ειναι ελκυστικη , οι κατακτησεις της το αποδεικνυουν . Οι μετριοι-ες ειναι αυτοι που τα λενε .
Ουτε η ευφυια ειναι τοσο σημαντικο προσον , υπαρχουν αλλα προσοντα που ειναι σημαντικοτερα .
Quote:
Originally Posted by αλεξανδρος_77;
το δυσκολο ειναι ομως να παραδεχτεις οτι τελικα [B
Πολυ σωστο αυτο Αλεξ , αναγεται στο ΄γνωθι σαυτον ' , κατι πολυ δυσκολο .
Καποτε υποτιμήσαμε τον εαυτο μας, επειδη μας το υπέβαλαν κάποιοι με τη συμπεριφορα τους, αφού δεν ειχαμε μέχρι τότε αποκτησει την ωριμότητα νόησης να καταλάβουμε ότι τη ζωη μας εμεις τη φτιαχνουμε και κανενας άλλος. Μέχρι τότε φταιμε εμεις?
Αφου ωριμάσαμε, στο εμεις φτιαχνουμε τη ζωη μας περιλαμβάνετε το να παλέψουμε, να μπαλώσουμε αυτα που μας υπεβαλαν και τα ανοικτα τραυματα που η σταση αυτη μας προκάλεσε. Φτιαχνεις δλδ τη ζωη σου παλεύοντας με αυτα, ενώ οι άλλοι που δεν ειχαν όμοιες εμπειριες προχωρανε στη ζωη ανεμελοι απο τετοια.
Πολυ ευστοχη η παρατηρηση σου Γιαννη , μονο στον στιβο της ζωης μαθαινεις ποιος εισαι , αντιμετωπιζοντας αντιξοοτητες .
Ούτε σήμερα θέλω να πάω στην ψυχολόγο αλλά πρέπει...νιώθω τόσο κουρασμένη ψυχολογικά και σωματικά που θέλω απλά να μείνω σπίτι...ουφ...
Τουλαχιστον κοιμηθηκες??