Τι σκέφτεστε; - Page 1354
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1354 of 1532 FirstFirst ... 35485412541304134413521353135413551356136414041454 ... LastLast
Results 20,296 to 20,310 of 22967
    Senior Member
    Σκέφτομαι ότι πρέπει απόψε να κάνω ότι μπορώ για να κοιμηθώ ήρεμα...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Σκέφτομαι ότι πρέπει απόψε να κάνω ότι μπορώ για να κοιμηθώ ήρεμα...
    Σου το ευχόμαστε ολόψυχα αγαπητό κυκνάκι......θετικές σκέψεις και προσπάθεια για να βρεις την λύση! :)

Banned
    σκεφτομαι κ ξανασκεφτομαι...

βασικα οτι κ αν ακουσα για μενα απο αγνωστους δε μπορω να πω οτι με επειρεασε ιδιαιτερα γιατι απλα καπιος δε μπορει να με αξιολογισει βλεποντας συνεχεια τη μιση πλευρα του εαυτου μου μονιμως αφου οτι συμπερασμα κ να καταλαξει ετσι θα αστοχισει...

αυτο που με πειραξε πραγματικα ηταν τα ελλατωματα του δικου μου εαυτου οχι γιατι αυτο αποδειχτηκε κακο για μενα γιατι εκανα μια ζωη οτι μπορουσα για να αναβαθμησω το μυαλο μου σε σημειο που να μπορω να τα κουκουλωσω... αλλα το μαρτυριο μου αρχισε οταν αρχισα να βλεπω σε ατομα που επιανα πολυ καλα τα ιδια ακριβως ελλατοματα που ειχα κ γω να τους πεδευουν μια ζωη κ αυτο ηταν που με πειραξε πραγματικα γιατι καπιοι μπορει να με βλεπουν σαν ενα ψυχρο παγοβουνο ομως αυτο συνεβει γιατι αυτοι το διαλεξαν να ειμαι ετσι για αυτους...

μερικες φορες ειναι πολυ ευκολο να τα φορτοσεις ολα στους αλλους απο κομπλεξ η οτιδηποτε αλλο

το δυσκολο ειναι ομως να παραδεχτεις οτι τελικα σου φταιει ο εαυτος σου κ οχι οι αλλοι....

Senior Member
    Σκέφτομαι ότι όσο χαζός και αν είναι κάποιος μπορεί και να έχει εκλάμψεις ευφυίας,αλλά και να συμπαρασύρει άλλους ανθρώπους ότι τάχα είναι έξυπνος.

Οι πραγματικά ευφυείς βέβαια ξεγελιούνται στην αρχή γιατί αμέσως καταλαβαίνουν ότι πρόκειται για χαζό που το παίζει ευφυής.
    Παρ'όλα αυτά κάποιος που δεν είναι χαζός υποτιμάει σταθερά το ποσοστό των ηλιθίων που βρίσκονται γύρω του.

Senior Member
    Ο πραματικα εξυπνος μπορει να κανει τον χαζο , το αντιθετο ειναι που παρουσιαζει προβληματα .

Η δε ευφυια , χρησιμοποειται καταχρηστικως , διοτι υπαρχουν ελαχιστοι ευφυεις , αλλα υπαρχουν λιγοι . πολυ λιγοι εξυπνοι . Ενας εξυπνος , ποτε δεν λεει οτι ειναι εξυπνος , απλως το αποδεικνυει με την εν γενει συμπεριφορα του , οπως μια ελκυστικη κοπελα ποτε δεν λεει οτι ειναι ελκυστικη , οι κατακτησεις της το αποδεικνυουν . Οι μετριοι-ες ειναι αυτοι που τα λενε .

Ουτε η ευφυια ειναι τοσο σημαντικο προσον , υπαρχουν αλλα προσοντα που ειναι σημαντικοτερα .
    Last edited by Macgyver; 03-07-2014 at 07:44.

Senior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77;

το δυσκολο ειναι ομως να παραδεχτεις οτι τελικα [B
    σου φταιει ο εαυτος σου[/B] κ οχι οι αλλοι....

Πολυ σωστο αυτο Αλεξ , αναγεται στο ΄γνωθι σαυτον ' , κατι πολυ δυσκολο .

Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    ....

μερικες φορες ειναι πολυ ευκολο να τα φορτοσεις ολα στους αλλους απο κομπλεξ η οτιδηποτε αλλο

το δυσκολο ειναι ομως να παραδεχτεις οτι τελικα σου φταιει ο εαυτος σου κ οχι οι αλλοι....
    Καποτε υποτιμήσαμε τον εαυτο μας, επειδη μας το υπέβαλαν κάποιοι με τη συμπεριφορα τους, αφού δεν ειχαμε μέχρι τότε αποκτησει την ωριμότητα νόησης να καταλάβουμε ότι τη ζωη μας εμεις τη φτιαχνουμε και κανενας άλλος. Μέχρι τότε φταιμε εμεις?
    Αφου ωριμάσαμε, στο εμεις φτιαχνουμε τη ζωη μας περιλαμβάνετε το να παλέψουμε, να μπαλώσουμε αυτα που μας υπεβαλαν και τα ανοικτα τραυματα που η σταση αυτη μας προκάλεσε. Φτιαχνεις δλδ τη ζωη σου παλεύοντας με αυτα, ενώ οι άλλοι που δεν ειχαν όμοιες εμπειριες προχωρανε στη ζωη ανεμελοι απο τετοια.
    γιάννης

Senior Member
    Πολυ ευστοχη η παρατηρηση σου Γιαννη , μονο στον στιβο της ζωης μαθαινεις ποιος εισαι , αντιμετωπιζοντας αντιξοοτητες .

Quote Originally Posted by Diana1982 View Post
    Σκέφτομαι ότι όσο χαζός και αν είναι κάποιος μπορεί και να έχει εκλάμψεις ευφυίας,αλλά και να συμπαρασύρει άλλους ανθρώπους ότι τάχα είναι έξυπνος.επειδή διαθέτει άφθονη αυτοπεποίθηση

Οι πραγματικά ευφυείς βέβαια ξεγελιούνται στην αρχή γιατί αμέσως καταλαβαίνουν ότι πρόκειται για χαζό που το παίζει ευφυής.μήπως ξέχασες να βάλεις ενα "δεν", δλδ δεν ξεγελιούνται
    Παρ'όλα αυτά κάποιος που δεν είναι χαζός υποτιμάει σταθερά το ποσοστό των ηλιθίων που βρίσκονται γύρω του.γι αυτο και αρκετες φορές φέρεται επιπόλαια και στο τελος σπαει τα μουτρα του ....
    Καποιος που ξεγελιέται στην αρχή και την παταει αλλά δεν αργεί πολύ να καταλάβει ποιον πραγματικά έχει απέναντι του για τι άτομο μιλάμε?
    Γιατί αρκετοί ευφυεις έχουν χαμηλή αυτοπεποίθηση?
    γιάννης

Senior Member
    Ούτε σήμερα θέλω να πάω στην ψυχολόγο αλλά πρέπει...νιώθω τόσο κουρασμένη ψυχολογικά και σωματικά που θέλω απλά να μείνω σπίτι...ουφ...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Τουλαχιστον κοιμηθηκες??
    11/12/2006

Senior Member
    Quote Originally Posted by Touch_The_Sky View Post
    Τουλαχιστον κοιμηθηκες??
    Καλούτσικα κοιμήθηκα...αλλά σκέφτομαι να μην πάω τελικά, πιστεύω ότι θα νιώσω καλύτερα αν μείνω σπίτι...έχω ανάγκη να ηρεμήσω...
    Μου αρέσει το ψευδώνυμο σου, είναι αισιόδοξο... :)

Senior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    σκεφτομαι κ ξανασκεφτομαι...

βασικα οτι κ αν ακουσα για μενα απο αγνωστους δε μπορω να πω οτι με επειρεασε ιδιαιτερα γιατι απλα καπιος δε μπορει να με αξιολογισει βλεποντας συνεχεια τη μιση πλευρα του εαυτου μου μονιμως αφου οτι συμπερασμα κ να καταλαξει ετσι θα αστοχισει...

αυτο που με πειραξε πραγματικα ηταν τα ελλατωματα του δικου μου εαυτου οχι γιατι αυτο αποδειχτηκε κακο για μενα γιατι εκανα μια ζωη οτι μπορουσα για να αναβαθμησω το μυαλο μου σε σημειο που να μπορω να τα κουκουλωσω... αλλα το μαρτυριο μου αρχισε οταν αρχισα να βλεπω σε ατομα που επιανα πολυ καλα τα ιδια ακριβως ελλατοματα που ειχα κ γω να τους πεδευουν μια ζωη κ αυτο ηταν που με πειραξε πραγματικα γιατι καπιοι μπορει να με βλεπουν σαν ενα ψυχρο παγοβουνο ομως αυτο συνεβει γιατι αυτοι το διαλεξαν να ειμαι ετσι για αυτους...

αυτοχαστουκιζομαι!!!!
    Το παραδεχομαι λοιπον μου φταιει ο εαυτος μου!!!
    Στου κουφου την πορτα, παρ' την πορτα και φυγε!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Καλούτσικα κοιμήθηκα...αλλά σκέφτομαι να μην πάω τελικά, πιστεύω ότι θα νιώσω καλύτερα αν μείνω σπίτι...έχω ανάγκη να ηρεμήσω...
    Μου αρέσει το ψευδώνυμο σου, είναι αισιόδοξο... :)
    Σε ευχαριστω.
    Μπορεις να μην πας αλλα να κανεις εναν χαλαρο περιπατο να παρεις λιγο αερα και να γυρισεις στην φωλια σου :)

Και γω ολο αναβαλω την επισκεψη σε γιατρο..
    11/12/2006

Senior Member
    Quote Originally Posted by Touch_The_Sky View Post
    Σε ευχαριστω.
    Μπορεις να μην πας αλλα να κανεις εναν χαλαρο περιπατο να παρεις λιγο αερα και να γυρισεις στην φωλια σου :)

Και γω ολο αναβαλω την επισκεψη σε γιατρο..
    Θα δούμε, ανάλογα τη διάθεση και τη ζέστη...αυτή τη στιγμή το μόνο που θέλω είναι να μείνω προστατευμένη στη φωλιά μου χωρίς να το κουνήσω...
    Εσύ γιατί το αναβάλεις;