ειλικρινα δεν θα μπορουσα χωρις ολο αυτο που εχω γυρω μου , αισθανομαι τοσο ομορφα ,η φυση σου δινει ενα χαδι, μια αγκαλια ,αρκει βεβαια να υπαρχει μεσα σου ενα μικρο μικρο κουκουναρακι .. επαναστατικο
Printable View
Έχω λαλήσει από το διάβασμα...:(
Μπορει να ποναει , αλλα πρεπει να αφηνεις ανθρωπους πισω σου μερικες φορες. Ελπιζω να πραττω το σωστο. Ειναι υπο σκεψη ακομα...και οι λογος φαινεται για ηλιθιος.
ΕΥΡΗΚΑ......θα παιξουμε τελικα:)
σκεφτομαι πως δε νιωθω σαν στο σπιτι μου, ουτε μεστο σπιτι μου. ξερεις πως ειναι φιλε να εισαι μονιμως στην τσιτα ? σε επιφυλακη ? να περιμενεις επιθεση ? να ξερεις οτι ανα πασα στιγμη μπορει να τρελαθουνε και να σε πεταξουνε στο δρομο και να μην εχεις που να πας και να κοιμασαι στο παγκακι του παρκου μεστο κρυο (και να μπαινεις στο διαδικτυο απο ιντερνετ καφε πληρωνοντας την καθε ωρα) ? φρικη κι εφιαλτης!!!
Στη συνταγή της επιτυχίας τι δεν έκανα καλά?
Μπααα!! κάτι άλλο είναι γιατί νιώθω σαν να έσκαβα!!!
πρωτου κρινεις καποιον προσπαθησε να καταλαβεις γιατι μπορει να γραφει αυτα που γραφει. δε σου ζηταω να ερθεις στη θεση του γιατι κατι τετοιο ειναι αδυνατο, αλλα για σκεψου μηπως εχει προβληματα, μηπως δεν εχει σπιτι να μεινει, μηπως δεν εχει δουλεια, μηπως ειναι μονος του τελειως, μηπως ειναι ενα βημα πριν σαλταρει...
καταλαβαινω πως μπορει να με βλεπετε σαν εχθρο σας γιατι δεν ειμαι κι ο καλυτερος ανθρωπος του κοσμου σιγουρα και η συμπεριφορα μου εδω μεσα πολλες φορες ειναι ασχημη, μα εχει καταντησει που εχει καταντησει ανυποφορη η πραγματικοτητα, δειξτε λιγη κατανοηση τουλαχιστον σε οσα μηνυματα δεν ειναι επιθετικα, αλλιως αδιαφορηστε!
Ήμουν σίγουρη ότι θα απαντούσες κάτι τέτοιο (κοινώς έχεις γίνει "προβλεπέ":Ρ).
Δεν σε βλέπω σαν εχθρό μου και για ποιον λόγο άλλωστε, δεν μου έχεις κάνει κάτι.
ίσως σου φαίνονται επιθετικά τα ποστ μου προς εσένα, ίσως έτσι δείχνουν, δεν είναι όμως.
Δυο τρία τελευταία μηνύματά σου διάβασα και κάπως φρίκαρα με την καταστροφολογία σου. Εκφράζω την φρίκη μου όχι με σκοπό να σε κρίνω και να σε κάνω να νιώσεις άσχημα αλλά για να σου δείξω πόσο υπερβολικά εκφράζεσαι (τουλάχιστον) μπας και αλλάξεις "πλεύση" και συνειδητοποιήσεις πόσο κακό κάνεις ο ίδιος στον εαυτό σου. Έχεις κάνει ολόκληρο σενάριο και έχεις φανταστεί ήδη τον εαυτό σου να κοιμάσαι σε παγκάκι ενώ έχει κρύο και, ενώ κοιμάσαι σε παγκάκι πας και ξοδεύεις λεφτά και στο πανάκριβο νετ-καφέ (σουρεάλ!). Με τα "αν" δεν γίνεται δουλειά. Σε αυτή τη κατάσταση μπορούν, θεωρητικά, να βρεθούν όλοι όσοι ανήκουν στην μικρομεσαία τάξη αλλά δεν είδα κανέναν να το φαντασιώνεται.
Φυσικά και έχω σκεφτεί ότι έχεις κάποια προβλήματα και εκφράζεσαι έτσι, δεν μίλησα απλά για να πω την εξυπνάδα μου.
το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
Μα τι συμβαίνει??? Τι έχει πάθει ο κόσμος?
αστο λεμε καλυτερα κλειστο το μαγαζι....εχεις πολλες δουλειες μαλλον!
Κάποιος πρέπει επιγόντος να κάνει σεξ.............................
Enough is enough. Αυτό σκέφτομαι!
σκεφτομαι ενα δωματιο μωβ με πρασινα κοκκινα κιτρινα και μπλε φωτα. νομιζω πως πρεπει να ξαναβαψω το δωματιο μου, αλλα ακομα κι αν το κανω αυτο ξερω πως δε θα αλλαξει τιποτα, γιατι δεν ειναι πραγματικα δικο μου. :(
σκέφτομαι, να αγοράσω ενα μωβ πουκάμισο (μου το θυμισε ο ΚΕΝΟ), σκέφτομαι εκείνη τη λέξη που φτιάξαμε με το μωβ με μια παλιά μου σχέση αντι του "σ'αγαπώ", σκέφτομαι μια φίλη που περνάει δύσκολα στο νοσοκομείο δίπλα στον άντρα της. Σκέφτομαι πόσο πολύ αγαπάω τον δικο μου άντρα και ποσο ανίσχυρη αισθάνομαι απέναντι στο πρόβλημά του.
τώρα που το ειπες, είναι από τ' αγαπημένα μου χρώματα. Θέλω ν' αγοράσω ρούχα σε μωβ αποχρωσεις. Το λατρεύω!
η αληθινη αγαπη δεν πεθαινει..
σκεφτομαι οτι εαν ζοριζομουν πριν ενα χρονο να βγαλω σε περας τις υποχρεωσεις μου, τωρα με την μειωση στο εισοδημα που ηταν μεγαλη,θα ειναι αδυνατον οσες περικοπες και οικονομια κι αν κανω.ουφ εχω αγχωθει πολυ.
..σκεφτομαι πως πολλα απο τα "καινουρια" μελη είναι ανήλικα.
Γιατί άραγε?
σκυλοβαριεμαι απιστευτα........πφφφφφφφφφφφ φφφφφφφφφφφφφφ!
Κάποιες φορές νομίζεις ότι έχεις βάλει κάποια πράγματα στη θέση τους και έχεις θέσει τα όριά σου και τελικά δεν έχεις κάνει τίποτα.. Απλά τόσο καιρό δεν είχε παραστεί ανάγκη για τον άλλο να τα καταπατήσει.. Όλο αυτό που εγώ νόμιζα ότι ήταν σεβασμός στο πρόβλημα και την προσωπικότητά μου τελικά ήταν μία απλή σύμπτωση... Αστείο ε? Α ρε γ... το κέρατό μου πόση προσπάθεια θέλει ακόμα...
εχω παθει ερωτα...δεν εξηγειται αλλιως,ακουω χαζοχαρουμενα τραγουδακια,αλλου παταω κι αλλου βρισκομαι!
αχ..αποφάσεις που πρέπει να παρθούν και πολλές αλλαγές.
σκεφτομαι τα λεφτα που χρωσταω στην πιστωτικη και τον χτεσινο εφιαλτη που ειδα να με παταει ενα ΑΤΜ...
χαχαχαχαχααχαχ
εγω ειδα οτι ελειπα απο το σπιτι μου και μπηκαν μαστορια απροσκλητα και μου αλλαξαν ολο το ταβανι κι απο σπατουλαριστο μου το κανανε ρελιεφ και γυρισα πισω και τσιριζα (οντως το ειδα και ξυπνησα γιατι εβριζα τον μαστορα και ξυπνησα απο τις φωνες μου)