Τι σκέφτεστε; - Page 361
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 361 of 1532 FirstFirst ... 2613113513593603613623633714114618611361 ... LastLast
Results 5,401 to 5,415 of 22967
    Senior Member
    Quote Originally Posted by claire View Post
    thank you :) ελπίζω κι εσύ να περνάς καλά, ό,τι και να κάνεις!
    ειλικρινα δεν θα μπορουσα χωρις ολο αυτο που εχω γυρω μου , αισθανομαι τοσο ομορφα ,η φυση σου δινει ενα χαδι, μια αγκαλια ,αρκει βεβαια να υπαρχει μεσα σου ενα μικρο μικρο κουκουναρακι .. επαναστατικο
    Last edited by soft; 02-10-2011 at 01:30.
    Το πρώτο σου χρέος πλαταίνοντας το εγώ σου είναι, στην αστραπόχρονη τούτη στιγμή που περπατάς στη γης, να μπορέσεις να ζήσεις την απέραντη πορεία, την ορατή και την αόρατη του εαυτού σου.
    ΚΑΖΑNΤΖΑΚΗΣ

Senior Member
    Έχω λαλήσει από το διάβασμα...:(
    Απλά αγωνίζομαι με τα χαρτιά που μου έχουν μοιραστεί....

Senior Member
    Μπορει να ποναει , αλλα πρεπει να αφηνεις ανθρωπους πισω σου μερικες φορες. Ελπιζω να πραττω το σωστο. Ειναι υπο σκεψη ακομα...και οι λογος φαινεται για ηλιθιος.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    ΕΥΡΗΚΑ......θα παιξουμε τελικα:)
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Quote Originally Posted by keep_walking View Post
    Μπορει να ποναει , αλλα πρεπει να αφηνεις ανθρωπους πισω σου μερικες φορες. Ελπιζω να πραττω το σωστο. Ειναι υπο σκεψη ακομα...και οι λογος φαινεται για ηλιθιος.

Το σκεφτηκα και το αναλυσα....περιμενω την ομολογια....για μην μας περναν και για ηλιθιους.

Senior Member
    Quote Originally Posted by chr1986 View Post
    Έχω λαλήσει από το διάβασμα...:(
    Καλο κουραγιο σου ευχομαι !!
    Παρεμπιπτοντως τωρα που ειπες διαβασμα, θυμηθηκα οτι υπαρχει κ αυτη η λεξη μιας κ εχω κατι αιωνες να ανοιξω βιβλιο κ δεν ειμαι κ τοσο περηφανη γι αυτο.... :P
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Banned
    σκεφτομαι πως δε νιωθω σαν στο σπιτι μου, ουτε μεστο σπιτι μου. ξερεις πως ειναι φιλε να εισαι μονιμως στην τσιτα ? σε επιφυλακη ? να περιμενεις επιθεση ? να ξερεις οτι ανα πασα στιγμη μπορει να τρελαθουνε και να σε πεταξουνε στο δρομο και να μην εχεις που να πας και να κοιμασαι στο παγκακι του παρκου μεστο κρυο (και να μπαινεις στο διαδικτυο απο ιντερνετ καφε πληρωνοντας την καθε ωρα) ? φρικη κι εφιαλτης!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    σκεφτομαι πως δε νιωθω σαν στο σπιτι μου, ουτε μεστο σπιτι μου. ξερεις πως ειναι φιλε να εισαι μονιμως στην τσιτα ? σε επιφυλακη ? να περιμενεις επιθεση ? να ξερεις οτι ανα πασα στιγμη μπορει να τρελαθουνε και να σε πεταξουνε στο δρομο και να μην εχεις που να πας και να κοιμασαι στο παγκακι του παρκου μεστο κρυο (και να μπαινεις στο διαδικτυο απο ιντερνετ καφε πληρωνοντας την καθε ωρα) ? φρικη κι εφιαλτης!!!
    Θα ήθελα να ήξερα αν έχεις σκεφτεί ποτέ θετικά στη ζωή σου !
    !!!

Junior Member
    Στη συνταγή της επιτυχίας τι δεν έκανα καλά?

Senior Member
    Quote Originally Posted by s.popi View Post
    Στη συνταγή της επιτυχίας τι δεν έκανα καλά?
    δεν έβαλες αρκετή προσπάθεια!

Junior Member
    Μπααα!! κάτι άλλο είναι γιατί νιώθω σαν να έσκαβα!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by s.popi View Post
    Μπααα!! κάτι άλλο είναι γιατί νιώθω σαν να έσκαβα!!!
    νιώθεις σαν... το θέμα είναι αν εσκαψες αρκετα... το σκαψιμο για την επιτυχία δεν εχει τελειωμό

Banned
    Quote Originally Posted by iberis View Post
    Θα ήθελα να ήξερα αν έχεις σκεφτεί ποτέ θετικά στη ζωή σου !
    !!!
    πρωτου κρινεις καποιον προσπαθησε να καταλαβεις γιατι μπορει να γραφει αυτα που γραφει. δε σου ζηταω να ερθεις στη θεση του γιατι κατι τετοιο ειναι αδυνατο, αλλα για σκεψου μηπως εχει προβληματα, μηπως δεν εχει σπιτι να μεινει, μηπως δεν εχει δουλεια, μηπως ειναι μονος του τελειως, μηπως ειναι ενα βημα πριν σαλταρει...

καταλαβαινω πως μπορει να με βλεπετε σαν εχθρο σας γιατι δεν ειμαι κι ο καλυτερος ανθρωπος του κοσμου σιγουρα και η συμπεριφορα μου εδω μεσα πολλες φορες ειναι ασχημη, μα εχει καταντησει που εχει καταντησει ανυποφορη η πραγματικοτητα, δειξτε λιγη κατανοηση τουλαχιστον σε οσα μηνυματα δεν ειναι επιθετικα, αλλιως αδιαφορηστε!

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    πρωτου κρινεις καποιον προσπαθησε να καταλαβεις γιατι μπορει να γραφει αυτα που γραφει. δε σου ζηταω να ερθεις στη θεση του γιατι κατι τετοιο ειναι αδυνατο, αλλα για σκεψου μηπως εχει προβληματα, μηπως δεν εχει σπιτι να μεινει, μηπως δεν εχει δουλεια, μηπως ειναι μονος του τελειως, μηπως ειναι ενα βημα πριν σαλταρει...

καταλαβαινω πως μπορει να με βλεπετε σαν εχθρο σας γιατι δεν ειμαι κι ο καλυτερος ανθρωπος του κοσμου σιγουρα και η συμπεριφορα μου εδω μεσα πολλες φορες ειναι ασχημη, μα εχει καταντησει που εχει καταντησει ανυποφορη η πραγματικοτητα, δειξτε λιγη κατανοηση τουλαχιστον σε οσα μηνυματα δεν ειναι επιθετικα, αλλιως αδιαφορηστε!
    Ήμουν σίγουρη ότι θα απαντούσες κάτι τέτοιο (κοινώς έχεις γίνει "προβλεπέ":Ρ).
    Δεν σε βλέπω σαν εχθρό μου και για ποιον λόγο άλλωστε, δεν μου έχεις κάνει κάτι.
    ίσως σου φαίνονται επιθετικά τα ποστ μου προς εσένα, ίσως έτσι δείχνουν, δεν είναι όμως.
    Δυο τρία τελευταία μηνύματά σου διάβασα και κάπως φρίκαρα με την καταστροφολογία σου. Εκφράζω την φρίκη μου όχι με σκοπό να σε κρίνω και να σε κάνω να νιώσεις άσχημα αλλά για να σου δείξω πόσο υπερβολικά εκφράζεσαι (τουλάχιστον) μπας και αλλάξεις "πλεύση" και συνειδητοποιήσεις πόσο κακό κάνεις ο ίδιος στον εαυτό σου. Έχεις κάνει ολόκληρο σενάριο και έχεις φανταστεί ήδη τον εαυτό σου να κοιμάσαι σε παγκάκι ενώ έχει κρύο και, ενώ κοιμάσαι σε παγκάκι πας και ξοδεύεις λεφτά και στο πανάκριβο νετ-καφέ (σουρεάλ!). Με τα "αν" δεν γίνεται δουλειά. Σε αυτή τη κατάσταση μπορούν, θεωρητικά, να βρεθούν όλοι όσοι ανήκουν στην μικρομεσαία τάξη αλλά δεν είδα κανέναν να το φαντασιώνεται.

Φυσικά και έχω σκεφτεί ότι έχεις κάποια προβλήματα και εκφράζεσαι έτσι, δεν μίλησα απλά για να πω την εξυπνάδα μου.

Banned

?:)????:))

το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.