Ευχαριστω ελις
Printable View
δεσ και τα αλλα 2
συμπτωση!! μολις πριν 20 λεπτα, αυτο ηταν ,στο περιπου δλδ το επιχειριμα ενος υπουργουν στην Αγγλια ,σε ερωτηση του δημοσιογραφου για ποιο λογο σκεφτοντε να βαλουν μια εβδομαδα περιοριστικα μετρα και οχι 2 οπως οι πιο πολλες ευρωπαικες χωρες! Και ειπα περιπου αυτο,,συν το οτι μπορει να ξανα χρειαστει αργωτερα και δεν γινετε να τους λεμε να ειναι τοσες μερες κλειστα.
ΑΕΟΝ! ,σου γραφω εδω διοτις δεν απανταει στο αλλο, Εξαλου δεν εχω κατις τρομερο να σου πω! , απλα ηθελα να πω οτι παρα το οτι δεν εισουν και πολυ καλος απεναντιμου! διοτις οι κανωνες του φορουμ ειναι ξεκαθαροι οταν καποιος γραφει τετοια θρεντ κι μηνυματ! Αλλα δεν πειραζει, θα δειξω αλλη μια φορα ανωτεροτης και παλυς θα κανω πισω !.
Ομως ΑΕΟΝ, θα ηθελα αυτην την φορα να κρατησεις την υποσχεση σου, εαν συνεχησει να γραφει συνεχως κατω απο δικα μου μηνυματα με εμονικο τροπο -οπως κι εσυ το ειπες - θα ηθελα να με προστατεψεις και να κανεις τα προβλεπομενα!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ και συγνωμη για την τελευταια μου ενοχληση σου.
εγω ρεσυ Ελις εχω γουιντ αι δεν εχει καθολου σημα!! ,χαχαχα εχεις καμια για την γουιντ? χαχαχαχ.
ΕΛΙΣ!! δεν κανει να βλεπεις διαφημησεις συντροφε, , εχουνμεσα τα κρυφα σηματαεπιροης της σκεψης μας!! μην την πατας ρεσυ Ελισ!! Να προσεχεισ με τις διαφημησεις, τα εχουμε πει τοσες φορες αυτα
Τι να πω κι εγω ρε παιδια;πηρα τον ωρυλα και του ειπα οτι δεν ειδα βελτιωση και το μονο που μου ειπε ειναι οτι μπορει ναναι και ιωση η και ο γνωστος ιος .Σε ευχαριστω για την βοηθεια μαλακα...ουτε να μου πει τι εξετασεις να κανω ουτε τιποτα.Πολυ βοηθητικος...ουτε σε ποιον γιατρο κ τι εξετασεις να κανω δεν ξερω...με υποχρεωση.Καπνιζω χρονια και δεν ενδιαφερθηκε ουτε καν αν εχω χαπ να ξερω κι εγω τι μου γινεται.Τι να κανω γιατρε;να τα συνεχισω τα φαρμακα;;εε δεν ξερω συνεχισε τα για τρεις τεσσερις μερες.Τωρα αυτος σοβαρος ειναι;;;
πηγαινες καιρο σε αυτον τον οριλα? γνωριζεστε θελω να πω η ηταν η πρωτη σου επισκεψη? Συγνωμη, αλλα σαν σου ειπε "μμπορει να ειναι και ο ιος" γιατι δεν αντεσρασες δυναμικα? γτιατι δεν του πες να σου πει τι πρεπει να κανεις?
σασ δουλευουν οι γιατροι ολοι ενασ γιατροσ ξερει τα παντα ειναι ανωτεροσ απο πρωθυπουργο μπετοβλακεσ αντι να πατε για δουλεια διαλεξατε το cocooning ντιπ βοδια ειστε οι πιο αχρηστοι βγηκατε
Αλλεργια μου ειπε.Τεσπα εμαθα κι απο αλλον οτι ο συγκεκριμενος ειναι βλαμενος.Θα μιλησω αυριο με μικροβιολογο εμπιστοσυνης και θα με παραπεμψει σε γιατρο και τι εξετασεις ειναι καλυτερο να κανω.Για να το ελαφρυνουμε ομως φιλη και παλι Θεα ειμαι.Μονο τα ματια μου να δεις αυτη την στιγμη ειμαι λες και εκανα τουλαχιστον δεκα χρονια καθημερινα μπαφο.