ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 1362
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1362 of 1380 FirstFirst ... 362862126213121352136013611362136313641372 ... LastLast
Results 20,416 to 20,430 of 20693
    Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    ορεστη για παρτη σου
    https://youtu.be/R3OdLy5cMnY
    Ευχαριστω ελις

Senior Member
    δεσ και τα αλλα 2
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Banned
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Ελισάβετ, συμφωνώ μ' αυτό που λες γι' αυτό και το ακολουθώ αλλά νιώθω να πνίγομαι απ' την τόση κλεισούρα, είναι πολλές οι μέρες, δεν αντέχω όλη τη μέρα μαντρωμένη λες κι είμαι σε φυλακή! Πρέπει να το πω αλλιώς θα σκάσω, δεν μπορώ άλλο!
    συμπτωση!! μολις πριν 20 λεπτα, αυτο ηταν ,στο περιπου δλδ το επιχειριμα ενος υπουργουν στην Αγγλια ,σε ερωτηση του δημοσιογραφου για ποιο λογο σκεφτοντε να βαλουν μια εβδομαδα περιοριστικα μετρα και οχι 2 οπως οι πιο πολλες ευρωπαικες χωρες! Και ειπα περιπου αυτο,,συν το οτι μπορει να ξανα χρειαστει αργωτερα και δεν γινετε να τους λεμε να ειναι τοσες μερες κλειστα.

Banned
    ΑΕΟΝ! ,σου γραφω εδω διοτις δεν απανταει στο αλλο, Εξαλου δεν εχω κατις τρομερο να σου πω! , απλα ηθελα να πω οτι παρα το οτι δεν εισουν και πολυ καλος απεναντιμου! διοτις οι κανωνες του φορουμ ειναι ξεκαθαροι οταν καποιος γραφει τετοια θρεντ κι μηνυματ! Αλλα δεν πειραζει, θα δειξω αλλη μια φορα ανωτεροτης και παλυς θα κανω πισω !.
    Ομως ΑΕΟΝ, θα ηθελα αυτην την φορα να κρατησεις την υποσχεση σου, εαν συνεχησει να γραφει συνεχως κατω απο δικα μου μηνυματα με εμονικο τροπο -οπως κι εσυ το ειπες - θα ηθελα να με προστατεψεις και να κανεις τα προβλεπομενα!
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ και συγνωμη για την τελευταια μου ενοχληση σου.

Banned
    ρεσυ ΕΛΙΣ!! διαφημησεις βλεπεις ??? - παντος εχεις δικιο ειναι απο τις πιο καλες πο εχουν βγει πωτες ετσι !! χαχα

Banned
    εγω ρεσυ Ελις εχω γουιντ αι δεν εχει καθολου σημα!! ,χαχαχα εχεις καμια για την γουιντ? χαχαχαχ.
    ΕΛΙΣ!! δεν κανει να βλεπεις διαφημησεις συντροφε, , εχουνμεσα τα κρυφα σηματαεπιροης της σκεψης μας!! μην την πατας ρεσυ Ελισ!! Να προσεχεισ με τις διαφημησεις, τα εχουμε πει τοσες φορες αυτα

Τι να πω κι εγω ρε παιδια;πηρα τον ωρυλα και του ειπα οτι δεν ειδα βελτιωση και το μονο που μου ειπε ειναι οτι μπορει ναναι και ιωση η και ο γνωστος ιος .Σε ευχαριστω για την βοηθεια μαλακα...ουτε να μου πει τι εξετασεις να κανω ουτε τιποτα.Πολυ βοηθητικος...ουτε σε ποιον γιατρο κ τι εξετασεις να κανω δεν ξερω...με υποχρεωση.Καπνιζω χρονια και δεν ενδιαφερθηκε ουτε καν αν εχω χαπ να ξερω κι εγω τι μου γινεται.Τι να κανω γιατρε;να τα συνεχισω τα φαρμακα;;εε δεν ξερω συνεχισε τα για τρεις τεσσερις μερες.Τωρα αυτος σοβαρος ειναι;;;

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΜικρηΟλλανδεζα View Post
    Τι να πω κι εγω ρε παιδια;πηρα τον ωρυλα και του ειπα οτι δεν ειδα βελτιωση και το μονο που μου ειπε ειναι οτι μπορει ναναι και ιωση η και ο γνωστος ιος .Σε ευχαριστω για την βοηθεια μαλακα...ουτε να μου πει τι εξετασεις να κανω ουτε τιποτα.Πολυ βοηθητικος...ουτε σε ποιον γιατρο κ τι εξετασεις να κανω δεν ξερω...με υποχρεωση.Καπνιζω χρονια και δεν ενδιαφερθηκε ουτε καν αν εχω χαπ να ξερω κι εγω τι μου γινεται.Τι να κανω γιατρε;να τα συνεχισω τα φαρμακα;;εε δεν ξερω συνεχισε τα για τρεις τεσσερις μερες.Τωρα αυτος σοβαρος ειναι;;;
    Το έχουν χάσει εντελώς και οι γιατροί μου φαίνεται..
    Εύχομαι να φυσήξει δυνατός αέρας... Να πάρει μακριά όλα τα σκουπίδια της ζωής μου...

Quote Originally Posted by Αλεξία10 View Post
    Το έχουν χάσει εντελώς και οι γιατροί μου φαίνεται..
    Απογοητευτηκα και στεναχωρηθηκα.Τι απαντηση ηταν τωρα αυτη;Πες μου ελα να δουμε μηπως ειναι χαπ,να κανουμε εξετασεις η παρεπεμψε με σε παθολογο,μικροβιολογο,πνευ μονολογο.Δεν ειμαι εγω ο γιατρος.Και ανησυχησα και δεν με βοηθησε και σε κατι.

Senior Member
    Απογοητευτηκα και στεναχωρηθηκα.Τι απαντηση ηταν τωρα αυτη;Πες μου ελα να δουμε μηπως ειναι χαπ,να κανουμε εξετασεις η παρεπεμψε με σε παθολογο,μικροβιολογο,πνευ μονολογο.Δεν ειμαι εγω ο γιατρος.Και ανησυχησα και δεν με βοηθησε και σε κατι.
    Όταν σε είχε δει και σου έδωσε τα φάρμακα τι σου είπε?
    Εύχομαι να φυσήξει δυνατός αέρας... Να πάρει μακριά όλα τα σκουπίδια της ζωής μου...

Banned
    πηγαινες καιρο σε αυτον τον οριλα? γνωριζεστε θελω να πω η ηταν η πρωτη σου επισκεψη? Συγνωμη, αλλα σαν σου ειπε "μμπορει να ειναι και ο ιος" γιατι δεν αντεσρασες δυναμικα? γτιατι δεν του πες να σου πει τι πρεπει να κανεις?

Senior Member
    σασ δουλευουν οι γιατροι ολοι ενασ γιατροσ ξερει τα παντα ειναι ανωτεροσ απο πρωθυπουργο μπετοβλακεσ αντι να πατε για δουλεια διαλεξατε το cocooning ντιπ βοδια ειστε οι πιο αχρηστοι βγηκατε
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Όταν σε είχε δει και σου έδωσε τα φάρμακα τι σου είπε?
    Αλλεργια μου ειπε.Τεσπα εμαθα κι απο αλλον οτι ο συγκεκριμενος ειναι βλαμενος.Θα μιλησω αυριο με μικροβιολογο εμπιστοσυνης και θα με παραπεμψει σε γιατρο και τι εξετασεις ειναι καλυτερο να κανω.Για να το ελαφρυνουμε ομως φιλη και παλι Θεα ειμαι.Μονο τα ματια μου να δεις αυτη την στιγμη ειμαι λες και εκανα τουλαχιστον δεκα χρονια καθημερινα μπαφο.

Senior Member
    Αλλεργια μου ειπε.Τεσπα εμαθα κι απο αλλον οτι ο συγκεκριμενος ειναι βλαμενος.Θα μιλησω αυριο με μικροβιολογο εμπιστοσυνης και θα με παραπεμψει σε γιατρο και τι εξετασεις ειναι καλυτερο να κανω.Για να το ελαφρυνουμε ομως φιλη και παλι Θεα ειμαι.Μονο τα ματια μου να δεις αυτη την στιγμη ειμαι λες και εκανα τουλαχιστον δεκα χρονια καθημερινα μπαφο.
    Υπομονή και περαστικά σου βρε θεά
    Χαχαχα έτσι..Και εγώ θεά..Τρώω και πάλι τρώω..Όλη μέρα είμαι με την ρόμπα μου, με το μαλλί μπερδεμένο και σχεδόν μέσα στο ψυγείο

Υπομονή και περαστικά σου βρε θεά
    Χαχαχα έτσι..Και εγώ θεά..Τρώω και πάλι τρώω..Όλη μέρα είμαι με την ρόμπα μου, με το μαλλί μπερδεμένο και σχεδόν μέσα στο ψυγείο
    Ευχαριστω...ζηλευω λιγο ������