Ότι σε 17 μέρες θα είμαι ελεύθερη...
Printable View
Ότι σε 17 μέρες θα είμαι ελεύθερη...
Καλα το εχω δει αυτο που λες με τα αρσενικα..Μεχρι να παρουν τα πανω τους τα μικρα τους επαιρνα στο κυνηγι μην τυχον και τους κανουν κακο!Αλλα και η γατομανα μιλαμε ηταν παντα εκει μαζι τους!Αργησε να τα βγαλει κιολας στην γυρα 3 μηνων τα εβγαλε εξω..Μια μερα πηγα η εξυπνη να τους κανω ψιτ ψιτ ψιτ και πηγε να μου χιμηξει η μανα!
Το παραδεχομαι ειναι τρομερο ζωακι,μπορω να πω οτι καθε μερα παρακολουθω live ενα γατοανιμαλ πλανετ ντοκυμαντερ!
Πριν κανενα μηνα ειχαν μαζευτει παλι γαμπροι,μαλλον ηταν στα ντουζενια τους παλι..εξαφανιστηκε η γατομανα για μιαμιση μερα και ηρθε ταλαιπωρημενη με γαμπρους ξωπισω της..Υπολογιζω οτι εγκυμονει και παλι!
Οτι θα κοιμηθώ.................................................. ....
http://2.bp.blogspot.com/-8xJZIQ0QnF.../s1600/34b.jpg
κοιμησου εγω λεω να βρυκολακιασω λιγο
Εφοσον ειναι βαρυς και ηρεμος..
Δεν πιστεύω να ξαναέμεινε έγκυος ενώ έχει μικρά και θηλάζει. Οι αδέσποτες συνήθως μια φορά το χρόνο ζευγαρώνουν απ' ότι έχω παρατηρήσει, εκτός να πεθάνουν όλα τα μικρά τους, οπότε μπορεί να ξαναζευγαρώσουν αμέσως.
Πέρσι το έπαθε αυτό μία δικιά μου και για κάποιες μέρες είχε κατάθλιψη, δεν έτρωγε, ήταν λυπημένη και τα έψαχνε.
Μέχρι που είχε ξαναθυμηθεί τον ενός χρόνου γιο της, τον οποίον εδώ και μήνες δεν του έδινε πλέον καμία σημασία και είχε αρχίσει να τον βάζει κάτω και να τον γλύφει, όπως έκανε με τα μωρά! Τελικά ξαναζευγάρωσε και ησύχασε!
Έχω ιστορίες να θυμηθώ! Εγώ μέχρι και βίντεο τα τραβάω, χώρια τις φωτογραφίες. Έχω σε βίντεο το πρώτο ζευγάρωμα του αγαπημένου μου γάτου! Τρελή μιλάμε!
Γιατι δεν μπορεις να της το βγαλεις?
οχι θελω να το βγαζει μονη της και να κοιμαται γυμνη!
ειναι αυτο που δεν εχεις που να τα πεις και γραφεις ενα κατεβατο κειμενο και δεν πατας ποτε "υποβολη νεου θεματος" και μενεις μονος να το διαβαζεις μεχρι που το διαγραφεις