Τι σκέφτεστε; - Page 1374
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1374 of 1532 FirstFirst ... 37487412741324136413721373137413751376138414241474 ... LastLast
Results 20,596 to 20,610 of 22967
    Senior Member
    Ότι σε 17 μέρες θα είμαι ελεύθερη...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Ότι σε 17 μέρες θα είμαι ελεύθερη...
    θα αυτοκτονήσεις;

Senior Member
    Quote Originally Posted by Diana1982 View Post
    Αχ τί πλάσματα είναι οι γατούλες......εμείς έχουμε 2 μαυρούλες,αλλά ταϊζω και εγώ τα αδεσποτάκια στην γειτονιά μου κάποιες φορές...

http://4.bp.blogspot.com/-Ld_E-FeMZ7...s1600/5023.jpg
    Εγώ έχω ένα σιαμέζο και μια ασπρόμαυρη αλλά επίσης ταΐζω τα αδέσποτα της αυλής...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Banned
    Quote Originally Posted by marian_m View Post
    Επειδή έχω μεγαλώσει γενιές, έτσι κάνουν όλες πάνω-κάτω στους 4 μήνες, αφού τα έχουν μάθει να κυνηγάνε και να επιβιώνουν.
    Είναι αυτό που θα έπρεπε να κάνουν όλες οι σωστές μάνες!
    Είναι όμως καταπληκτικές μανούλες μέχρι να μεγαλώσουν τα μικρά τους.
    Πάντως, μπορεί να συνεχίσουν να ζουν όλα μαζί, ειδικά τα θηλυκά και κάποιες φορές να συνεργάζονται και να βοηθάνε η μία την άλλη, όπως όταν γεννάνε.
    Μπορεί για παράδειγμα να κάνουν baby-sitting και να θηλάζουν η μία τα μωρά της άλλης. Και συνήθως δεν αφήνουν τα αρσενικά να πλησιάσουν, γιατί συχνά σκοτώνουν τα μικρά.
    Άντρες, τι να πεις!
    Εκείνα περιφέρονται από δω κι από κει, παριστάνοντας ο ένας τον μάγκα στον άλλον και μπλέκονται συνεχώς σε καυγάδες. Μέχρι να έρθει η στιγμή να ξαναζευγαρώσουν, οπότε ξεκινάει άλλο πανηγύρι. Η πλάκα είναι, ότι μέχρι να τους κάτσει η θηλυκιά, τους έχει βγάλει την ψυχή, ενώ εκείνα δεν έχουν μυαλό ούτε να φάνε ούτε να κοιμηθούν.
    Ωραία ζώα!
    Καλα το εχω δει αυτο που λες με τα αρσενικα..Μεχρι να παρουν τα πανω τους τα μικρα τους επαιρνα στο κυνηγι μην τυχον και τους κανουν κακο!Αλλα και η γατομανα μιλαμε ηταν παντα εκει μαζι τους!Αργησε να τα βγαλει κιολας στην γυρα 3 μηνων τα εβγαλε εξω..Μια μερα πηγα η εξυπνη να τους κανω ψιτ ψιτ ψιτ και πηγε να μου χιμηξει η μανα!
    Το παραδεχομαι ειναι τρομερο ζωακι,μπορω να πω οτι καθε μερα παρακολουθω live ενα γατοανιμαλ πλανετ ντοκυμαντερ!

Πριν κανενα μηνα ειχαν μαζευτει παλι γαμπροι,μαλλον ηταν στα ντουζενια τους παλι..εξαφανιστηκε η γατομανα για μιαμιση μερα και ηρθε ταλαιπωρημενη με γαμπρους ξωπισω της..Υπολογιζω οτι εγκυμονει και παλι!

Senior Member
    Οτι θα κοιμηθώ.................................................. ....

http://2.bp.blogspot.com/-8xJZIQ0QnF.../s1600/34b.jpg

Banned
    κοιμησου εγω λεω να βρυκολακιασω λιγο

Senior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    κοιμησου εγω λεω να βρυκολακιασω λιγο
    κακώς φίλε βρικολακιάζεις,ο ύπνος είναι το καλύτερο φάρμακο.!

Senior Member
    Εφοσον ειναι βαρυς και ηρεμος..
    11/12/2006

Banned
    κακώς φίλε βρικολακιάζεις,ο ύπνος είναι το καλύτερο φάρμακο.!
    δε χρειαζομαι αυτη τη στιγμη καπιο φαρμακο βασικα

Senior Member
    Quote Originally Posted by mnimonio View Post
    Καλα το εχω δει αυτο που λες με τα αρσενικα..Μεχρι να παρουν τα πανω τους τα μικρα τους επαιρνα στο κυνηγι μην τυχον και τους κανουν κακο!Αλλα και η γατομανα μιλαμε ηταν παντα εκει μαζι τους!Αργησε να τα βγαλει κιολας στην γυρα 3 μηνων τα εβγαλε εξω..Μια μερα πηγα η εξυπνη να τους κανω ψιτ ψιτ ψιτ και πηγε να μου χιμηξει η μανα!
    Το παραδεχομαι ειναι τρομερο ζωακι,μπορω να πω οτι καθε μερα παρακολουθω live ενα γατοανιμαλ πλανετ ντοκυμαντερ!

Πριν κανενα μηνα ειχαν μαζευτει παλι γαμπροι,μαλλον ηταν στα ντουζενια τους παλι..εξαφανιστηκε η γατομανα για μιαμιση μερα και ηρθε ταλαιπωρημενη με γαμπρους ξωπισω της..Υπολογιζω οτι εγκυμονει και παλι!
    Δεν πιστεύω να ξαναέμεινε έγκυος ενώ έχει μικρά και θηλάζει. Οι αδέσποτες συνήθως μια φορά το χρόνο ζευγαρώνουν απ' ότι έχω παρατηρήσει, εκτός να πεθάνουν όλα τα μικρά τους, οπότε μπορεί να ξαναζευγαρώσουν αμέσως.
    Πέρσι το έπαθε αυτό μία δικιά μου και για κάποιες μέρες είχε κατάθλιψη, δεν έτρωγε, ήταν λυπημένη και τα έψαχνε.
    Μέχρι που είχε ξαναθυμηθεί τον ενός χρόνου γιο της, τον οποίον εδώ και μήνες δεν του έδινε πλέον καμία σημασία και είχε αρχίσει να τον βάζει κάτω και να τον γλύφει, όπως έκανε με τα μωρά! Τελικά ξαναζευγάρωσε και ησύχασε!
    Έχω ιστορίες να θυμηθώ! Εγώ μέχρι και βίντεο τα τραβάω, χώρια τις φωτογραφίες. Έχω σε βίντεο το πρώτο ζευγάρωμα του αγαπημένου μου γάτου! Τρελή μιλάμε!

Banned
    Οτι θα κοιμηθώ.................................................. ....

http://2.bp.blogspot.com/-8xJZIQ0QnF.../s1600/34b.jpg
    να μια τετοια θελω κι εγω, χωρις το στηθοδεσμο της ομως. γινεται ?

Senior Member
    Γιατι δεν μπορεις να της το βγαλεις?
    11/12/2006

Banned
    οχι θελω να το βγαζει μονη της και να κοιμαται γυμνη!

Senior Member
    ειναι αυτο που δεν εχεις που να τα πεις και γραφεις ενα κατεβατο κειμενο και δεν πατας ποτε "υποβολη νεου θεματος" και μενεις μονος να το διαβαζεις μεχρι που το διαγραφεις

Senior Member
    Quote Originally Posted by legalize View Post
    ειναι αυτο που δεν εχεις που να τα πεις και γραφεις ενα κατεβατο κειμενο και δεν πατας ποτε "υποβολη νεου θεματος" και μενεις μονος να το διαβαζεις μεχρι που το διαγραφεις
    Ε..........πάτα και εσύ υποβολή....τόσοι είμαστε εδω μέσα,όλο και κάποιος θα απαντήσει!