Originally Posted by
λιλιουμ
πρεπει να επιλεξεις σε αυτη τη ζωη αν θα εχεις εναν συντροφο (γκομενο), ή πολλους (φιλους φιλες γνωστους συγγενεις γειτονες συναδελφους).
Γιατι ναι ακομα και τα πιο χαλαρα ζευγαρια καλως ή κακως δε βγαινουν με φιλους και φιλες οσο πριν βρουν ταιρι, ειδικα αμα παντρευτουν και κανου νκαι παιδια δεν κανουν τα ρεμαλικια που εκαναν σαν μπακουρια. Μου φαινεται προτιμοτερο λοιπον το μπακουριλικι. Ουτως ή αλλως, το καλυτερο καλοκαιρι της ζωης μου ηταν εκεινο που συνεπεσε να ειμαστε μπακουρια και εγω και οι δυο κολλητοι μου. Μη σου πω το καλυτερο καλοκαιρι της ζωης και των τριων μας. Μετα ξαναμπηκαμε σε σχεσεις ψιχλοχαθηκαμε παλι. Ναι οκ κανουμε παρεα ολοι μαζι με τις κοπελες τους αλλα δε μποροεις να κανεις τις μαλακιες που εκανες οταν ημασταν ολοι μονοι. Και αυτα δεν τα αλλαζω με τπτ.... Οπως τωρα ξαναβρηκα φιλες και φιλοςυ μπακουρια και ζουμε παλι ομορφα.. Αν δε χωραει γκομενος στην ζωη αυτη δεν πειραζει. Ας μεινει απεξωωωωωωωωωω. Και το λεω εγω που ειμαι πολυ συντροφικος ανθρωπος, κοινωνικη, που αγαπαει πολυ την καλη παρεα και τους φιλους και δε μου αρεσει η μοναξια. Αλλα εχει μεγαλη σημασια πως και με ποιον την γεμιζεις αυτη τη ρημαδομοναξια. The more the merrier λεν οι αγγλοι.