Τι σκέφτεστε; - Page 1395
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1395 of 1532 FirstFirst ... 39589512951345138513931394139513961397140514451495 ... LastLast
Results 20,911 to 20,925 of 22967
    Senior Member
    Stella κι εγω μια απο τα ίδια. Αν και μου την πέφτουν πολλοί λόγω εξωτερικής εμφάνισης τους αποφεύγω για να τους γλιτώσω. Ειμαι πολυ αχρηστη τι να με κάνουν εμενα; Η εμφάνιση δεν αρκεί.. Πρεπει να εχεις τη δουλίτσα σου την ανεξαρτησία σου... Εσυ γιατι δεν δουλευεις; Εμενα μου βρήκανε δουλεια και δεν πήγα.

Banned
    τους αποφεύγω για να τους γλιτώσω
    πισω λυσαριδες ετσι δε βγαινει η ζωη απο οτι βλεπεις θελει κ αλλα βαθυτερα

Junior Member
    Εγώ σκέφτομαι να αγοράσω διάφορα ερωτικά παιχνίδια από ένα σεχσηοπ και να κάνω διάφορες δοκιμές στις διακοπές με την κοπέλεα μου.

Banned
    Quote Originally Posted by nasospal View Post
    Εγώ σκέφτομαι να αγοράσω διάφορα ερωτικά παιχνίδια από ένα σεχσηοπ και να κάνω διάφορες δοκιμές στις διακοπές με την κοπέλεα μου.
    Oριστε!Και κατι θετικο...

Senior Member
    Σκεφτομαι οτι ο πρωτος ανθρωπος που πεθανε , πρεπει να ενοιωσε μεγαλη εκπληξη..............

Senior Member
    ααχχχχ τι ωραια παρεουλα που ειμαστε

Banned
    Quote Originally Posted by legalize View Post
    http://youtu.be/5tJs2WcTSLc

Senior Member
    χαχαχα ναι σημερα ειδικα μου φτιαξατε την διαθεση με αυτα που λετε

Banned
    Quote Originally Posted by legalize View Post
    σιγουρα :-)
    https://www.youtube.com/watch?v=fjlltDlJSQQ

Quote Originally Posted by λιλιουμ View Post
    πρεπει να επιλεξεις σε αυτη τη ζωη αν θα εχεις εναν συντροφο (γκομενο), ή πολλους (φιλους φιλες γνωστους συγγενεις γειτονες συναδελφους).

Γιατι ναι ακομα και τα πιο χαλαρα ζευγαρια καλως ή κακως δε βγαινουν με φιλους και φιλες οσο πριν βρουν ταιρι, ειδικα αμα παντρευτουν και κανου νκαι παιδια δεν κανουν τα ρεμαλικια που εκαναν σαν μπακουρια. Μου φαινεται προτιμοτερο λοιπον το μπακουριλικι. Ουτως ή αλλως, το καλυτερο καλοκαιρι της ζωης μου ηταν εκεινο που συνεπεσε να ειμαστε μπακουρια και εγω και οι δυο κολλητοι μου. Μη σου πω το καλυτερο καλοκαιρι της ζωης και των τριων μας. Μετα ξαναμπηκαμε σε σχεσεις ψιχλοχαθηκαμε παλι. Ναι οκ κανουμε παρεα ολοι μαζι με τις κοπελες τους αλλα δε μποροεις να κανεις τις μαλακιες που εκανες οταν ημασταν ολοι μονοι. Και αυτα δεν τα αλλαζω με τπτ.... Οπως τωρα ξαναβρηκα φιλες και φιλοςυ μπακουρια και ζουμε παλι ομορφα.. Αν δε χωραει γκομενος στην ζωη αυτη δεν πειραζει. Ας μεινει απεξωωωωωωωωωω. Και το λεω εγω που ειμαι πολυ συντροφικος ανθρωπος, κοινωνικη, που αγαπαει πολυ την καλη παρεα και τους φιλους και δε μου αρεσει η μοναξια. Αλλα εχει μεγαλη σημασια πως και με ποιον την γεμιζεις αυτη τη ρημαδομοναξια. The more the merrier λεν οι αγγλοι.
    Σωστη η παρατηρηση που κανεις οτι δεν μπορεις να τα χωρεσεις ολα σε αυτην την ζωη,αλλα ισως δεν ειχες βρει ποτε κατι που να σου αρεσε παρα πολυ,για αυτο να προτιμουσες τους φιλους.Ή μπορει να εισαι πολυ σφιγμενη με τον γκομενο και με τους φιλους να εισαι περισσοτερο ο εαυτος σου.

Quote Originally Posted by girl1988 View Post
    Stella κι εγω μια απο τα ίδια. Αν και μου την πέφτουν πολλοί λόγω εξωτερικής εμφάνισης τους αποφεύγω για να τους γλιτώσω. Ειμαι πολυ αχρηστη τι να με κάνουν εμενα; Η εμφάνιση δεν αρκεί.. Πρεπει να εχεις τη δουλίτσα σου την ανεξαρτησία σου... Εσυ γιατι δεν δουλευεις; Εμενα μου βρήκανε δουλεια και δεν πήγα.
    Σου βρισκουν δουλειες τις αρνεισαι,σου την πεφτουν γκομενοι τους αρνεισαι,πως ακριβως περιμενεις να γινεις καλα?

Banned
    Σου βρισκουν δουλειες τις αρνεισαι,σου την πεφτουν γκομενοι τους αρνεισαι,πως ακριβως περιμενεις να γινεις καλα?
    χαχα https://www.youtube.com/watch?v=02NyBh9kBBM

Senior Member
    Βαρέθηκα την ιψδ και την κατάθλιψη με έχει κουράσει το να μου πάνε όλα στραβά και να μην έχω όρεξη για τίποτα!

Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    Καλημερα Αλεξανδρε,τι σημαινει το ασμα?

Banned
    σκεφτομαι πως η λογικη οδηγει στη θλιψη, η τρελα στη καταστροφη, και η μοναξια στη παρανοια. οποιο δρομο κι αν διαλεξεις δε θα εισαι ποτε καλα.

Banned
    η λογικη οδηγει στη θλιψη,
    θα γκρεμιστηκε κανενας φουρνος φαινετε κ θα συμφωνουσαμε https://www.youtube.com/watch?v=H17HBQMoE8A