από ένα βιβλίο που τελείωσα πρόσφατα: «είμαι τόσο εθισμένος στη μοναξιά σε σημείο μισανθρωπίας»... Βέβαια το περιεχόμενο του βιβλίου δεν έχει καμία σχέση με την προηγούμενη πρόταση... Είναι μια αποστροφή του ίδιου του συγγραφέα.
Printable View
από ένα βιβλίο που τελείωσα πρόσφατα: «είμαι τόσο εθισμένος στη μοναξιά σε σημείο μισανθρωπίας»... Βέβαια το περιεχόμενο του βιβλίου δεν έχει καμία σχέση με την προηγούμενη πρόταση... Είναι μια αποστροφή του ίδιου του συγγραφέα.
ΠΟιός αρχιμαλ@κ@ς...........................σ κέ φτηκε πρώτος να φτιάξει τις μηχανές-μηχανάκια-μοτοσυκλέτες........;;;;;;;;
Υποτίθεται για να γίνει μία ανακάλυψη και να δοθεί στην κοινωνία πρέπει να πληροί κάποιες προϋποθέσεις.!
Αν ένα μηχανάκι τρέχει με μία ταχύτητα και για οποιονδήποτε λόγο ντελαπάρει ή συγκρουστεί........πόσες πιθανότητες υπάρχουν ο αναβάτης/ες να μην πάθουν απολύτως τίποτα;
Μάλλον θα έχεις κακές εμπειρίες, έχω φάει και εγώ σούπες ψιλοανώδυνες και έχω μαζευτεί. Πάντως όσο πιο συνειδητοποιημένος είσαι για τις συνέπειες όπως λες παραπάνω, τόσο πιο προσεκτικά οδηγείς.
Κ το θέμα είναι κ πόσο προσεκτικά οδηγούν οι άλλοι. Κ εγώ λατρεύω τις μηχανές (αρκεί να έχω εμπιστοσύνη στα χέρια του οδηγού που την κρατάει), έχω κάνει κ ολόκληρα ταξίδια με μηχανή, όμως στη μηχανή είσαι εκτεθειμένος κ όποια μ@λ@κία γίνει στο δρόμο, εσύ θα την πληρώσεις. Κ μην ξεχνάμε ότι για να χτυπήσεις με αυτοκίνητο θα πρέπει να γίνει κάτι βαρύ, ενώ με τη μηχανή, στο παραμικρό την έκατσες, 1 με την άσφαλτο θα γίνεις. Χώρια που, ακόμα κ αν είναι ο super επαγγελματίας κ ξέρεις κ πώς να πέσεις, ποιός σου εγγυάται ότι ο οδηγός που θα έρχεται θα σε δει κ θα προλάβει να φρενάρει....? Δε λέω, ωραίο το σπορ, αλλά.......
Από αυτά που ακούω πάντως καθημερινά τόσα χρόνια δεν ανεβαίνω ούτε για πλάκα πλέον σε μηχανή..............ναι έπαθα στραβή με μηχανή και θα μπορούσα να πάθω και ακόμα χειρότερα....
Από τότε έγινα πολύ προσεκτική στα πάντα.ίσως το πρόβλημα της υγείας μου να ήθελε να με διδάξει αυτό και ίσως να με προστάτευσε από κάτι χειρότερο-με μεγάλο αντάλλαγμα βέβαια...
Ξέρω γω μάλλον πρέπει να πάθεις κάτι για να καταλάβεις τί εστί βερίκοκο.
Μεγάλη πατάτα όποιος έριξε τις μηχανές στην αγορά.
το θεμα ειναι απλο οσο πιο μεγαλο κ ογκοδες ειναι ενα μεταφορικο μεσο τοσο πιο ασφαλης εισαι σ αυτο ποια εμπιστοσυνη στα χερια του οδηγου δηλαδη αν σε μια στροφη σε πλευρισει κανενα φορτηγο που εφαγε καμια γλιστρα πες ειναι θεμα εμπιστοσυνης
ειμαι στα απ της κυκλοθυμιας μου και ειμαι γεματη χαρα ενεργεια και αγαπαω ολο τον κοσμο!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D
αχ να μην ειμαι παντα ετσι :( ρημαδονταουν..