Τι σκέφτεστε; - Page 1396
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1396 of 1532 FirstFirst ... 39689612961346138613941395139613971398140614461496 ... LastLast
Results 20,926 to 20,940 of 22967
    Senior Member
    από ένα βιβλίο που τελείωσα πρόσφατα: «είμαι τόσο εθισμένος στη μοναξιά σε σημείο μισανθρωπίας»... Βέβαια το περιεχόμενο του βιβλίου δεν έχει καμία σχέση με την προηγούμενη πρόταση... Είναι μια αποστροφή του ίδιου του συγγραφέα.

Senior Member
    ΠΟιός αρχιμαλ@κ@ς...........................σ κέ φτηκε πρώτος να φτιάξει τις μηχανές-μηχανάκια-μοτοσυκλέτες........;;;;;;;;
    Υποτίθεται για να γίνει μία ανακάλυψη και να δοθεί στην κοινωνία πρέπει να πληροί κάποιες προϋποθέσεις.!

Αν ένα μηχανάκι τρέχει με μία ταχύτητα και για οποιονδήποτε λόγο ντελαπάρει ή συγκρουστεί........πόσες πιθανότητες υπάρχουν ο αναβάτης/ες να μην πάθουν απολύτως τίποτα;
    Last edited by Diana1982; 18-08-2014 at 23:47.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Diana1982 View Post
    ΠΟιός αρχιμαλ@κ@ς...........................σ κέ φτηκε πρώτος να φτιάξει τις μηχανές-μηχανάκια-μοτοσυκλέτες........;;;;;;;;
    Υποτίθεται για να γίνει μία ανακάλυψη και να δοθεί στην κοινωνία πρέπει να πληροί κάποιες προϋποθέσεις.!

Αν ένα μηχανάκι τρέχει με μία ταχύτητα και για οποιονδήποτε λόγο ντελαπάρει ή συγκρουστεί........πόσες πιθανότητες υπάρχουν ο αναβάτης/ες να μην πάθουν απολύτως τίποτα;
    Το σίγουρο είναι ότι αν οδηγάς μοτοσυκλέτα θα πέσεις. Το θέμα είναι πόση ζημιά θα πάθεις. Είναι πάντως άλλη η απόλαυση του να οδηγάς μηχανή απο αυτοκίνητο.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Tasos75 View Post
    Το σίγουρο είναι ότι αν οδηγάς μοτοσυκλέτα θα πέσεις. Το θέμα είναι πόση ζημιά θα πάθεις. Είναι πάντως άλλη η απόλαυση του να οδηγάς μηχανή απο αυτοκίνητο.
    Το ξέρω ότι είναι άλλη αίσθηση,αρκεί να είσαι έτοιμος να δεχθείς και τις συνέπειες............

Senior Member
    Μάλλον θα έχεις κακές εμπειρίες, έχω φάει και εγώ σούπες ψιλοανώδυνες και έχω μαζευτεί. Πάντως όσο πιο συνειδητοποιημένος είσαι για τις συνέπειες όπως λες παραπάνω, τόσο πιο προσεκτικά οδηγείς.

Banned
    Μάλλον θα έχεις κακές εμπειρίες, έχω φάει και εγώ σούπες ψιλοανώδυνες και έχω μαζευτεί. Πάντως όσο πιο συνειδητοποιημένος είσαι για τις συνέπειες όπως λες παραπάνω, τόσο πιο προσεκτικά οδηγείς.
    Κ το θέμα είναι κ πόσο προσεκτικά οδηγούν οι άλλοι. Κ εγώ λατρεύω τις μηχανές (αρκεί να έχω εμπιστοσύνη στα χέρια του οδηγού που την κρατάει), έχω κάνει κ ολόκληρα ταξίδια με μηχανή, όμως στη μηχανή είσαι εκτεθειμένος κ όποια μ@λ@κία γίνει στο δρόμο, εσύ θα την πληρώσεις. Κ μην ξεχνάμε ότι για να χτυπήσεις με αυτοκίνητο θα πρέπει να γίνει κάτι βαρύ, ενώ με τη μηχανή, στο παραμικρό την έκατσες, 1 με την άσφαλτο θα γίνεις. Χώρια που, ακόμα κ αν είναι ο super επαγγελματίας κ ξέρεις κ πώς να πέσεις, ποιός σου εγγυάται ότι ο οδηγός που θα έρχεται θα σε δει κ θα προλάβει να φρενάρει....? Δε λέω, ωραίο το σπορ, αλλά.......

Senior Member
    Από αυτά που ακούω πάντως καθημερινά τόσα χρόνια δεν ανεβαίνω ούτε για πλάκα πλέον σε μηχανή..............ναι έπαθα στραβή με μηχανή και θα μπορούσα να πάθω και ακόμα χειρότερα....
    Από τότε έγινα πολύ προσεκτική στα πάντα.ίσως το πρόβλημα της υγείας μου να ήθελε να με διδάξει αυτό και ίσως να με προστάτευσε από κάτι χειρότερο-με μεγάλο αντάλλαγμα βέβαια...
    Ξέρω γω μάλλον πρέπει να πάθεις κάτι για να καταλάβεις τί εστί βερίκοκο.

Μεγάλη πατάτα όποιος έριξε τις μηχανές στην αγορά.

Senior Member
    Quote Originally Posted by mariposa7 View Post
    Κ το θέμα είναι κ πόσο προσεκτικά οδηγούν οι άλλοι. Κ εγώ λατρεύω τις μηχανές (αρκεί να έχω εμπιστοσύνη στα χέρια του οδηγού που την κρατάει), έχω κάνει κ ολόκληρα ταξίδια με μηχανή, όμως στη μηχανή είσαι εκτεθειμένος κ όποια μ@λ@κία γίνει στο δρόμο, εσύ θα την πληρώσεις. Κ μην ξεχνάμε ότι για να χτυπήσεις με αυτοκίνητο θα πρέπει να γίνει κάτι βαρύ, ενώ με τη μηχανή, στο παραμικρό την έκατσες, 1 με την άσφαλτο θα γίνεις. Χώρια που, ακόμα κ αν είναι ο super επαγγελματίας κ ξέρεις κ πώς να πέσεις, ποιός σου εγγυάται ότι ο οδηγός που θα έρχεται θα σε δει κ θα προλάβει να φρενάρει....? Δε λέω, ωραίο το σπορ, αλλά.......
    Το πόσο σε προσέχουν οι άλλοι είναι πολύ βασικό. Κυρίως κάτι ξανθιές με το κινητό μονίμως κολλημένο στο αυτί ή κάτι παππούδες που ούτε ακούν ούτε βλέπουν, κάτι σε βγήκε ο χάρος παγανιά δηλαδή.

Senior Member
    Το πόσο σε προσέχουν οι άλλοι είναι πολύ βασικό. Κυρίως κάτι ξανθιές με το κινητό μονίμως κολλημένο στο αυτί ή κάτι παππούδες που ούτε ακούν ούτε βλέπουν, κάτι σε βγήκε ο χάρος παγανιά δηλαδή.
    Εγώ βλέπω πιο πολλούς μελαχρινούς με το κινητό μονίμως κολλημένο στ' αυτί.
    Εσύ όμως μάλλον μόνο τις ξανθιές προσέχεις!

Banned
    το θεμα ειναι απλο οσο πιο μεγαλο κ ογκοδες ειναι ενα μεταφορικο μεσο τοσο πιο ασφαλης εισαι σ αυτο ποια εμπιστοσυνη στα χερια του οδηγου δηλαδη αν σε μια στροφη σε πλευρισει κανενα φορτηγο που εφαγε καμια γλιστρα πες ειναι θεμα εμπιστοσυνης

Senior Member
    Quote Originally Posted by marian_m View Post
    Εγώ βλέπω πιο πολλούς μελαχρινούς με το κινητό μονίμως κολλημένο στ' αυτί.
    Εσύ όμως μάλλον μόνο τις ξανθιές προσέχεις!
    Καλά βρε εκεί κόλλησες; Και οι μελαχρινοί μέσα. Απλά 2 φορές που παραλίγο να περάσουν από πάνω μου, έτυχε να είναι αυτού του τύπου

Senior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    το θεμα ειναι απλο οσο πιο μεγαλο κ ογκοδες ειναι ενα μεταφορικο μεσο τοσο πιο ασφαλης εισαι σ αυτο ποια εμπιστοσυνη στα χερια του οδηγου δηλαδη αν σε μια στροφη σε πλευρισει κανενα φορτηγο που εφαγε καμια γλιστρα πες ειναι θεμα εμπιστοσυνης
    Γι' αυτό κι εσύ από δω και πέρα, μόνο με τριαξονικό να κυκλοφορείς! Για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο βρε αδερφέ!

Senior Member
    In this old house where every door is open
    ειμαι στα απ της κυκλοθυμιας μου και ειμαι γεματη χαρα ενεργεια και αγαπαω ολο τον κοσμο!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D

αχ να μην ειμαι παντα ετσι :( ρημαδονταουν..

Banned
    Quote Originally Posted by marian_m View Post
    Γι' αυτό κι εσύ από δω και πέρα, μόνο με τριαξονικό να κυκλοφορείς! Για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο βρε αδερφέ!
    http://31.media.tumblr.com/tumblr_l4...kqxho1_500.jpg