"του φυγε η μελανίνη" χαχχαχα ρε συ.... χαχαχ καλό καλό...:D
Τι να πείς, χέστον κ την γυναίκα του το ψώνιο μαζί, κ εμένα θα με πείραζε πολύ αυτό που σου πε. Δεν ξέρω τι θα κανα πάνω στην φάση στην θέση σου, δεν λειτουργώ καλά σε καθεστώς θυμού στην κορυφή της στιγμής, με εχω ικανή να ουρλιάζω έως κ να χειροδικίσω. Οπότε καλά το χειρίστικες.
Φαντάζομαι οτι τώρα θα ναι ψιλοβαρετά, για αυτό προτείνω γυμναστικούλα. Περπάτα ή τρέξε για μισή ωρίτσα κάθε μέρα, είναι τρομερά ανανεωτικό κ καθαρίζει το κεφάλι απο τις έννοιες, ανεβάζει τις ενδορφίνες κ κάνει τον ύπνο καλύτερο.
Παρεπιπτόντος υπάρχει ενα πρόγραμμα στον ΟΑΕΔ για λίγο ακόμη, που απευθύνεται σε αποφοίτους ΑΕΙ ΤΕΙ δεν ξέρω αν τελείωσες κάτι, αλλά δίνει στους εργοδότες 25 ευρώ (!) / ημέρα για όποιον προσλάβουν για 2 χρόνια. Για τους εργοδότες έρχεται κουτί. Το θέμα είναι να βρείς κάποιον εργοδότη... α, ναι τα λεφτά όμως είναι ψείρες, καθαρά στο χέρι με τις περικοπές θα παίρνεις 400 και κάτι ευρώ. Και εγώ το σκέφτομαι για κάτι τέτοιο, αλλά μιας κ δεν βρίσκεις κάτι άλλο είναι μια λύση. Προσωπικά εγώ δύσκολο να βρω εργοδότες μιας κ δεν κυκλοφορώ έξω εκτός χωριού κ οι γονείς μου δεν το κατέχουν το άθλημα κ έχουν κ τις δικές τους έννοιες. Αν δεν είχα θέμα θα έβρισκα κάτι σε καφετέρια προς το παρόν ρε συ blue ίσα ισα να βγαίνουν τα έξοδα κ παράλληλα θα έψαχνα για κάτι άλλο.
Καλή τύχη πάντως, κ εκμεταλεύσου τον αέρα χρόνο που έχεις :)
άχετο...ρε σεις θα είστε εδω γύρω το τριήμερο κυριακής με τρίτη? Φεύγει η μάνα μ τριήμερο στην χαλκίδα με ενα γκρούπ γυναικών, ταυτόχρονα οι φίλοι μου το ιδιο διάστημα κ το κερασάκι φέυγουν κ οι θείοι μου ...(το μπάκαπ μου...κλάψ κ ξανακλάψ). Θα μείνω σαν τον μπούφο μόνη με τον μπαμπά μ με τον οποίο δεν μιλάω αλλά ας όψεται η ανάγκη με βλέπω να ρίχνω τα μούτρα μου. Αλλά κ αυτός θα λείπει συννέχεια απο το σπίτι - είναι αγρότης - . Πως θα με πιάνει ύπνος, πως θα νιώθω ήρεμη την ημέρα? πωωωω....το σκέφτομαι κ ιδρώνω! το στομάχι μου ειναι σκατά, όλο αυτό σκέφτομαι. Πρέπει να βρώ εναλλακτικές, ακόμη κ αν αυτό σημαίνει να βάψω ο,τι όρθιο υπάρχει στην αυλή ίσα ισα για να αποσπάω την σκέψη μου...
Ρε σεις, θα στε κατα εδώ να λέμε καμιά βλακειούλα? Με βλέπω να κλαίω κ να οδύρομαι για 3 ημέρες.
Γαμώ το καλοκαίρι μου ...κάθε χρόνο τα ίδια. Να δω τι θα κάνω οταν θα φύγουν κ οι 2 γονείς μου σε λίγο καιρό για διακοπές. Δεν μπορώ να τους το στερήσω κ φέτος. Τι φρίκη κ αυτή ρε γμτ... να εξαρτάσαι πλήρως απο τους άλλους κ παράλληλα να τους κάνεις κ την ζωή κόλαση...