Κρίσεις πανικού - καθημερινότητα - δουλειά - Page 14
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 14 of 63 FirstFirst ... 4121314151624 ... LastLast
Results 196 to 210 of 933
    Senior Member
    "του φυγε η μελανίνη" χαχχαχα ρε συ.... χαχαχ καλό καλό...:D

Τι να πείς, χέστον κ την γυναίκα του το ψώνιο μαζί, κ εμένα θα με πείραζε πολύ αυτό που σου πε. Δεν ξέρω τι θα κανα πάνω στην φάση στην θέση σου, δεν λειτουργώ καλά σε καθεστώς θυμού στην κορυφή της στιγμής, με εχω ικανή να ουρλιάζω έως κ να χειροδικίσω. Οπότε καλά το χειρίστικες.

Φαντάζομαι οτι τώρα θα ναι ψιλοβαρετά, για αυτό προτείνω γυμναστικούλα. Περπάτα ή τρέξε για μισή ωρίτσα κάθε μέρα, είναι τρομερά ανανεωτικό κ καθαρίζει το κεφάλι απο τις έννοιες, ανεβάζει τις ενδορφίνες κ κάνει τον ύπνο καλύτερο.

Παρεπιπτόντος υπάρχει ενα πρόγραμμα στον ΟΑΕΔ για λίγο ακόμη, που απευθύνεται σε αποφοίτους ΑΕΙ ΤΕΙ δεν ξέρω αν τελείωσες κάτι, αλλά δίνει στους εργοδότες 25 ευρώ (!) / ημέρα για όποιον προσλάβουν για 2 χρόνια. Για τους εργοδότες έρχεται κουτί. Το θέμα είναι να βρείς κάποιον εργοδότη... α, ναι τα λεφτά όμως είναι ψείρες, καθαρά στο χέρι με τις περικοπές θα παίρνεις 400 και κάτι ευρώ. Και εγώ το σκέφτομαι για κάτι τέτοιο, αλλά μιας κ δεν βρίσκεις κάτι άλλο είναι μια λύση. Προσωπικά εγώ δύσκολο να βρω εργοδότες μιας κ δεν κυκλοφορώ έξω εκτός χωριού κ οι γονείς μου δεν το κατέχουν το άθλημα κ έχουν κ τις δικές τους έννοιες. Αν δεν είχα θέμα θα έβρισκα κάτι σε καφετέρια προς το παρόν ρε συ blue ίσα ισα να βγαίνουν τα έξοδα κ παράλληλα θα έψαχνα για κάτι άλλο.

Καλή τύχη πάντως, κ εκμεταλεύσου τον αέρα χρόνο που έχεις :)

άχετο...ρε σεις θα είστε εδω γύρω το τριήμερο κυριακής με τρίτη? Φεύγει η μάνα μ τριήμερο στην χαλκίδα με ενα γκρούπ γυναικών, ταυτόχρονα οι φίλοι μου το ιδιο διάστημα κ το κερασάκι φέυγουν κ οι θείοι μου ...(το μπάκαπ μου...κλάψ κ ξανακλάψ). Θα μείνω σαν τον μπούφο μόνη με τον μπαμπά μ με τον οποίο δεν μιλάω αλλά ας όψεται η ανάγκη με βλέπω να ρίχνω τα μούτρα μου. Αλλά κ αυτός θα λείπει συννέχεια απο το σπίτι - είναι αγρότης - . Πως θα με πιάνει ύπνος, πως θα νιώθω ήρεμη την ημέρα? πωωωω....το σκέφτομαι κ ιδρώνω! το στομάχι μου ειναι σκατά, όλο αυτό σκέφτομαι. Πρέπει να βρώ εναλλακτικές, ακόμη κ αν αυτό σημαίνει να βάψω ο,τι όρθιο υπάρχει στην αυλή ίσα ισα για να αποσπάω την σκέψη μου...

Ρε σεις, θα στε κατα εδώ να λέμε καμιά βλακειούλα? Με βλέπω να κλαίω κ να οδύρομαι για 3 ημέρες.

Γαμώ το καλοκαίρι μου ...κάθε χρόνο τα ίδια. Να δω τι θα κάνω οταν θα φύγουν κ οι 2 γονείς μου σε λίγο καιρό για διακοπές. Δεν μπορώ να τους το στερήσω κ φέτος. Τι φρίκη κ αυτή ρε γμτ... να εξαρτάσαι πλήρως απο τους άλλους κ παράλληλα να τους κάνεις κ την ζωή κόλαση...
    Κανένα πάθος δεν κλέβει τη θέληση και τη λογική απ' το μυαλό του ανθρώπου, όσο ο φόβος.

~Edmund Burke~ | (Βρετανός πολιτικός & φιλόσοφος) | 1729-1797

Senior Member
    Σουτσι εγω τουλαχιστον εδω θα ειμαι οποτε μην αγχωνεσαι!
    Οτι θες, πες :)

Ναι που λες, όλο δουλιτσες κανω ολη μερα, δεν ειμαι καθολου της γυμναστικης αλλα και το σφουγγαρισμα ενα ειδος γυμναστικης ειναι!
    Περιμενω να γινει το "βαζω πλυντηριο" ολυμπιακο αθλημα για να παω να παρω τα χρυσα.

By the way, δεν φανταζεσαι ποσο ζηλευω τη θεση σου... Θα ηθελα πολυ να μεινω εστω για 24 ωρες μονη μου!!!!
    Δες το αλλιως ρε παιδι μου! Θα κανεις οτι γουσταρεις!
    Δες το Home Alone να παρεις ιδεες :)

Senior Member
    το home alone δεν λειτουργεί καλά σε μένα :P Besides τι παραπάνω θα έκανα που δεν το κάνω τώρα? σάμπως θα φερνα τον γκόμενο στο σπίτι? γκόμενο? lol το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις? :D

p.s.---> εκείνη η παλιο τυχερή σακούλα -των 5 ευρώ όμως- λέτε να χει κανένα πρόχειρο μέσα?

http://www.youtube.com/watch?v=8N_mGagfyo4&feature=plcp
    Last edited by Soutsi; 20-07-2012 at 11:58. Reason: add song
    Κανένα πάθος δεν κλέβει τη θέληση και τη λογική απ' το μυαλό του ανθρώπου, όσο ο φόβος.

Senior Member
    Γκομενο να συρεις να πα να βρεις!
    Αμεσα!
    Γιατρεια μεγαλη!

Senior Member
    ο,τι να ναι δεν μου κάνει. Τζάπα ταλαιπώρια, συννενοήσεις εξηγήσεις και γιατί παρικαλώ? για κάποιον που έχω για να λέω οτι έχω γκόμενο. Να λείπει. Το δοκίμασα κ εκείνο.
    Αν είναι για το κούκου έχω κ σπίτι ενα με μπαταρίες :D κ δεν μιλάει κιόλας :D Που στον κόρακα το βαλα πλάκα πλάκα... οχι τπτ άλλο μην το βρεί καμία μάνα μου κ ακυρώσει την εκδρομή στην Χαλκίδα... Αχα.............

Junior Member
    Δεν μπορώ να συγκεντρωθώ με τίποτα...Μόλις και μετά βίας κρατάω ανοιχτά τα μάτια μου...Πόσο θα ήθελα να είμουν στο κρεβατάκι μου και να κοιμόμοθν...Είναι η 5η μέρα που παίρνω το αντικαταθλιπτικό μου και έχω τρελαθεί....Αυτή τη στιγμή έχω ένα κεφάλι καζάνι....Είμαι και στη δουλειά δουλεύω σε τουριστικό γραφείο και όπως καταλαβαίνετε πρέπει να είμαι και μες στη καλή χαρά γιατί διακοπές πουλάμε......Τέλος πάντων...Το πρωί με τρομερό άγχος και ιδρωμένη απο το άγχος έφτασα στο γραφείο....Πότε θα φτιάξουν τα πράγματα.....Ας βοηθήσει κάποιος....

Senior Member
    Quote Originally Posted by sofia1980 View Post
    Δεν μπορώ να συγκεντρωθώ με τίποτα...Μόλις και μετά βίας κρατάω ανοιχτά τα μάτια μου...Πόσο θα ήθελα να είμουν στο κρεβατάκι μου και να κοιμόμοθν...Είναι η 5η μέρα που παίρνω το αντικαταθλιπτικό μου και έχω τρελαθεί....Αυτή τη στιγμή έχω ένα κεφάλι καζάνι....Είμαι και στη δουλειά δουλεύω σε τουριστικό γραφείο και όπως καταλαβαίνετε πρέπει να είμαι και μες στη καλή χαρά γιατί διακοπές πουλάμε......Τέλος πάντων...Το πρωί με τρομερό άγχος και ιδρωμένη απο το άγχος έφτασα στο γραφείο....Πότε θα φτιάξουν τα πράγματα.....Ας βοηθήσει κάποιος....
    Σε καταλαβαινω ρε κοριτσι μου... Ειδικα το πρωινο αγχος δεν παλευεται.
    Θα φτιαξουν τα πραγματα. Εγγύηση. Αλλα θελει χρονο και επιμονη. Παρ'οτι περασα τα ιδια οσο δουλευα και δεν την παλευα και δεν περνουσαν και οι ωρες με τιποτα και το μονο που ηθελα ηταν να παω σπιτι και μπω στο κρεββατι μου, τωρα που ειμαι χωρις δουλεια εδω και δεκα μερες δεν εχεις ιδεα ποσο θα ηθελα να δουλευω καπου και να απασχολειται το μυαλο μου.
    Σκεψου οτι μια στο τοσο ειμαστε χαλια, οκ. Ειναι καλυτερα να ειμαστε χαλια και παραγωγικοι παρα χαλια και στο σπιτι. Εγω δλδ δεν μπορω να ειμαι σπιτι και ας ειμαι πιο χαλια οταν ειμαι εξω.
    Παρανοικό αλλα ετσι ειναι.
    Αλλωστε εισαι ακομα στην 5η μερα της αγωγης. Σε καμια δεκαρια μερες θα πετας.
    Μη μασας! Αφου εισαι χαλια και εισαι ορθια ολα τα αλλα ειναι ανευ σημασιας.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Soutsi View Post
    ο,τι να ναι δεν μου κάνει. Τζάπα ταλαιπώρια, συννενοήσεις εξηγήσεις και γιατί παρικαλώ? για κάποιον που έχω για να λέω οτι έχω γκόμενο. Να λείπει. Το δοκίμασα κ εκείνο.
    Αν είναι για το κούκου έχω κ σπίτι ενα με μπαταρίες :D κ δεν μιλάει κιόλας :D Που στον κόρακα το βαλα πλάκα πλάκα... οχι τπτ άλλο μην το βρεί καμία μάνα μου κ ακυρώσει την εκδρομή στην Χαλκίδα... Αχα.............
    Δεν διαφωνω καθολου με τον γκομενο με τις μπαταριες. Ισα ισα. Αλλα καμια φορα (και ειναι πολυ ευκολο πλεον) εχει αλλο ενδιαφερον ενα ζωντανο sex toy.
    Δεν σου λεω να τον παντρευτεις. Ουτε καν να τον πιασεις γκομενο. Για boy toy μιλαω. Και αλλαζε τον καθε εβδομαδα ετσι για να μη βαριεσαι.
    Ειναι πολυ καλη ασκηση.
    Για θεραπευτικους λογους!
    Ασε που οι μπαταριες εχουν ακριβηνει. Ενω το live ειναι τσαμπα :)

Senior Member
    Note to self :
    Πρεπει καποια στιγμη να αλλαξω τον τιτλο του νηματος σε "Κρισεις πανικου, καθημερινοτητα, ανεργια".

Junior Member
    Quote Originally Posted by Blue9791 View Post
    Σε καταλαβαινω ρε κοριτσι μου... Ειδικα το πρωινο αγχος δεν παλευεται.
    Θα φτιαξουν τα πραγματα. Εγγύηση. Αλλα θελει χρονο και επιμονη. Παρ'οτι περασα τα ιδια οσο δουλευα και δεν την παλευα και δεν περνουσαν και οι ωρες με τιποτα και το μονο που ηθελα ηταν να παω σπιτι και μπω στο κρεββατι μου, τωρα που ειμαι χωρις δουλεια εδω και δεκα μερες δεν εχεις ιδεα ποσο θα ηθελα να δουλευω καπου και να απασχολειται το μυαλο μου.
    Σκεψου οτι μια στο τοσο ειμαστε χαλια, οκ. Ειναι καλυτερα να ειμαστε χαλια και παραγωγικοι παρα χαλια και στο σπιτι. Εγω δλδ δεν μπορω να ειμαι σπιτι και ας ειμαι πιο χαλια οταν ειμαι εξω.
    Παρανοικό αλλα ετσι ειναι.
    Αλλωστε εισαι ακομα στην 5η μερα της αγωγης. Σε καμια δεκαρια μερες θα πετας.
    Μη μασας! Αφου εισαι χαλια και εισαι ορθια ολα τα αλλα ειναι ανευ σημασιας.

Σ'ευχαριστώ πολύ για τη στήριξη σου..Να είσαι καλά.....΄Ασχετο με το όλο θέμα αλλά είμαι σε ένα δίλλημα...Ενω πήγα στο ψυχιατρό μου και μου έδωσε την αγωγή μου, σκέφτομαι να πάω και σε έναν ψυχολόγο για να βγάλω όλα αυτά που έχω στο μυαλό μου μπας και βρω άκρη...Είναι λογικό να το κάνω τώρα ή να περιμένω λίγο ακόμη.....???

Senior Member
    Quote Originally Posted by sofia1980 View Post
    Σ'ευχαριστώ πολύ για τη στήριξη σου..Να είσαι καλά.....΄Ασχετο με το όλο θέμα αλλά είμαι σε ένα δίλλημα...Ενω πήγα στο ψυχιατρό μου και μου έδωσε την αγωγή μου, σκέφτομαι να πάω και σε έναν ψυχολόγο για να βγάλω όλα αυτά που έχω στο μυαλό μου μπας και βρω άκρη...Είναι λογικό να το κάνω τώρα ή να περιμένω λίγο ακόμη.....???
    Φυσικα και να το κανεις τωρα!
    Αλλωστε η φαρμακοθεραπεια δεν ειναι μονιμη λυση. Τωρα που τα'χεις μαζεμενα να πας και να τα πεις.
    Φαρμακοθεραπεια και ψυχοθεραπεια ειναι ο τελειος συνδυασμος.
    Αν θες ρωτα τον γιατρο σου τι σου προτεινει, ψυχολογο ή ψυχοθεραπευτη.

Senior Member
    Ενα θα πω και μονο!
    Η γιαγια μου σημερα που πηγαμε για μπανιο, εκανε το πρωτο της henna tattoo.
    Αυτο για να βλεπουμε οι υπολοιποι οτι η ζωη δεν σταματαει ποτε και η νεοτητα ειναι για παντα!
    By the way η γιαγια ειναι 79 ετων!

Senior Member
    Γαμωτο νομιζω οτι εχασα τον κυκλο μου... Της περιοδου εννοω.
    Ειναι που συνεπεσε και η απολυση μου και επειδη εγινα μπαχαλο, εγινε και αυτος.
    Θα παρω τον γιατρο μου το απογευμα για να το δουμε γιατι μου εχει πει οτι δεν πρεπει να χανονται οι κυκλοι.
    Μηνυμα στις κοπελες του φορουμ:
    Μην αψηφειτε την απωλεια των κυκλων. Μαζευονται οιστρογονα στον οργανισμο που μονο καλο δεν κανουν.

Senior Member
    Και αφου μπανιαρισα τα ζωντανα μου, μαθετε και αυτο!

http://www.bloglines.gr/articles/730...a#.UBJjmaCbUT0

Senior Member
    ανταρκτικη τζαμαικα, κουβα , βραζιλια, κατω μαγουλινιτ
    9. Οι περισσότεροι γελαστοί άνθρωποι ζουν στην Κούβα και τη Βραζιλία. Στον αντίποδα βρίσκονται οι κάτοικοι των σκανδιναβικών χωρών

Λοιπον ο καλυτερος μου φιλος ειναι ναυτικος. Οσες φορες εχουμε μιλησει για το που ειναι καλυτερα να παμε να ζησουμε εχει καταληξει ή στην Κούβα ή στην Βραζιλία. Οι ανθρωποι εχουν μια γαμημενη "τρελλα" εκει μου εχει πει. Μπορει να ειναι φτωχοι (συμφωνα με τα δικα μας προτυπα) αλλα εχουν πιασει το νοημα. Αλλωστε τι χρειαζεται ο ανθρωπος για να περναει καλα . Λιγο φαι, πολυ σεξ και μπολικο υπνο. Βασικα το σχεδιο μας ειναι να την κανουμε κατα κει καποια στιγμη. Απλα αυτη την περιοδο ειμαστε σε διαπραγματευσεις με τον ΟΠΑΠ για το ποτε θα μας δωσει τα φραγκα στο λοττο. Πιστευω εντος αυτου του μηνος αντε ως τα μεσα του αλλου οτι θα εχουμε καταληξει σε συμφωνια με τον ΟΠΑΠ (εμεις ζηταμε 2 εκατομμυρια ευρω αυτοι προσφερουν μονο ενα εκατομμυριο). και μετα hasta la vista baby...
    Δυο εκατομμυρια ευρω και θα μου περασουν ολα...

Page 14 of 63 FirstFirst ... 4121314151624 ... LastLast