εγω θα ξενερωνα ναι γιατι μετα την εχω αλλιωσ στο μυαλο μου
να γινει γυναικα με το γαμο ναι ειναι ωραιο να γινει ομωσ μανα
και να χεισ κι ενα παιδι στα ποδια σου αστραπιαιο ξενερωμα δεν το συζητω
Printable View
εγω θα ξενερωνα ναι γιατι μετα την εχω αλλιωσ στο μυαλο μου
να γινει γυναικα με το γαμο ναι ειναι ωραιο να γινει ομωσ μανα
και να χεισ κι ενα παιδι στα ποδια σου αστραπιαιο ξενερωμα δεν το συζητω
δεν ειναι τα παιδια το μεγαλο προβλημα πρωτον με τα παιδια σκλαβωνεσαι για μια ζωη
αφηνεισ την ελευθερια σου και σκλαβωνεσαι για παντα και δευτερον αλλαζει ο ρολοσ τησ γυναικασ σου
και μετα απο λιγο καιρο φανταζομαι ξενερωνεισ αλλοσ παλι μπορει να δεθει περιοσσοτερο
δεν ειναι για ολουσ το ιδιο παντωσ και ουτε ειναι κατι αυτονοητο το τι θα γινει
εγω παντωσ τα παιδια τα θεωρω σκλαβια μεγαλη εσυ τι γνωμη εχεισ;
εγω παντωσ αν ειχα παιδι μεχρι τα δεκαοχτω θα το μεγαλωνα μετα μαλλον θα τον αφηνα ελευθερο
με λιγα λεφτα παντα στη τσεπη ειναι πολυ βασικο αυτο παντα λιγα λεφτα στη τσεπη ειναι νομοσ αυτο
μεχρι να δουλεψει δικα του λεφτα απο μικρο αλλα λιγα ισα για να φαει κατι παντα ομωσ
να μαθουν απο χρηματα
τοτε καλωσ εχεισ εσυ παιδια κι εγω δεν εχω
Εννοείς ότι δεν σε θέλει ερωτικά?
Δεν διάβασα όλες τις σελίδες,αλλά θα σου πρότεινα να προσπαθείς να κάνεις ότι μπορείς για να του ξυπνήσεις το ενδιαφέρον.
Αν δεν θέλει να είστε μαζί όμως,η μόνη λύση είναι ο χωρισμός,αλλά σε φιλικά πλαίσια γιατί είναι και το παιδί στην μέση.
καλως ξαναρθες ντανιελα.
τι απεγινε με το θεμα τελικα?
Καλημέρα, συμφωνό απόλυτα μαζί σου " madiwasp"
Εχω ακούσει τα απίστευτα τόσον καιρό.. τίποτα δεν μου φαινετε ποια περίεργο.. ο κάθε άνρωπος ανάλογα με το πως έχει μεγαλώσει και ποια βιώματα έχει.. εχει και τον ανάλογο χαρακτήρα και άποψη.
Εγώ πάντος μεχρι τωρα την ζωή μου αυτό που έμαθα πολύ καλα.. ειναι να μην κρίνω κανέναν εκτός απο τον εαυτό μου. Μόνο για μένα και για το παιδί μου ειμαι υπεύθυνη.
Καλώς σας βρήκα :-)
Τι έγινε με το θέμα ρωτας...
Μάλλον τα αναμενόμενο θα έλεγα... Χωρισα.. το παλέψα για 2-3 εβδομάδες ακόμα και μετα ένα βραδυ εκεί που τάιζα το μωρό μου ήρθε σπίτι και άρχιζε να φωνάζει (το μωρό να κλαίει) και να ρωτάει που βρηκα το καθησματακι του παιδιου.. εάν μου το έκανε δωρο κανενας γκόμενος.. το ποτήρι έχει ξεχειλίσει
Ηταν η τελευταια φορά που τον άφισα να μπεί μεσα στο σπίτι..
Περασε καποιος καιρός και προσπάθησε να με πλησιασει με μπουκάλι καρασι και λουλουδια ανα χειρας.... αλλα ειχα παρει ποια την απόφαση μου....
Τίποτα μα τίποτα στον κόσμο δεν θα άφηνα το μωρο μου να ζει μεσα σε ενα τετοιο περιβάλον.
Πέρασα παρα παρα παρα πολυ δύσκολα... Εκανα Χριστούγεννα κι πρωτοχρονια μονη μου.. ουτε στον αδερφο μου δεν το ειπα.. ουτε στους γονεις μου πως ειμουν μέσα μου.... Εγω μονο και το μωρο μου.. Στολίσαμε δεντρο και περασαμε τα πρωτα μας Χριστούγεννα μαζι.. μονοι μας..
sobara τωρα σου πε αυτη την κουβεντα και τον χωρισεσ εγω αυτα τα λεω οταν ξεκιναω το πρωι για καλημερα
μετα συνεχιζω πω φοβερη εντυπωση μου κανει γι αυτη τη μαλακια
Καλησπέρα elis,
εννοειτε πως αυτος δεν ηταν ο λόγος ..
Απλα το κερασάκι μετα απο τόσες προσπάθειες (απο τον καιρο που ήμουν έγκυος) που έπεφταν στο κενό.. ήταν ό τρόπος που φώναζε και με προσέβαλε μπροστα στο παιδι μας (το οποίο έκλαιγε) και σε φίλους που ήταν εκεινη την στιγμή στο μπαλκόνι και τα άκουσαν όλα.
Λοιπαμε που έχεις φτάσει σε τετοιο σημειο να τα βλέπεις αυτα συνηθισμενα.. Εγω δεν θα το άντεχα ποτε.. εαν δεν υπάρχει σεβασμός.. δεν υπάρχει απολύτος τιποτα..