το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση
Printable View
το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση
Φτάνει επιτέλους με το ξεκατινιασμα...μεγαλοι άνθρωποι.
Remedy και nick ειρήνη υμίν!!!
οχι φιλη δεν ειναι ετσι ακριβως εχω δει ατομα απλα να ειναι στο οπτικο μας πεδιο ε πρεπει και εγω να κοιταξω τι να κανω να γυρισω απο την αλλη??χαχαχα και να νομιζουν διαφορα μερικες φορες τα βλεμματα παρεξηγουνται πολλες φορες ειναι και τι θες να δεις στο βλεμμα του αλλου
σιγουρα ειμαστε αλλα εχεις δει αντρα γεναρη μηνα με θερμοκρασια υπο το μηδεν να βγαινει με ξωπλατο φορεμα και αβυσσαλεο ντεκολτε ενω τουρτουριζει απο το κρυο???χαχαχαχαχα καλα αυτο με τα χρονια οποιον ακουω να τον ρωτανε ποσο χρονων εισαι και να λεει ποσο με κανεις?λες και ειναι καμια γκομενιτσα με πιανουν διαολια ειμαι 40 πχ δεν ειναι ντροπη
σε πιστευω γιατι για τετοιο τυπο σε εχω κοψει κι εγω.
αλλα στην συγκεκριμενη περιπτωση κανεις λαθος να αναμοχλευεις εναν καυγα που γινεται απο εναν.
ειδες 5-10 μηνυματα πανω σου οτι γινεται συζητηση επι του θεματος απο τοσα μελη, με ΕΝΑ μελος να βριζει χωρις να το εχουν βρισει και να εχει φαει και παρατηρηση και μπαινεις να πεταξεις μια ακυρη κουβεντα για μια συζητηση 4 σελιδες πριν.
καλες προθεσεις,μεν αλλα λαθος σταση.
ισχυει και για ναταλια
καμια παρεξηγηση.
φιλικα
ρεμ.
ΓΤ εφαγα ποινες?επειδη προκαλει το μελος ρεμεντυ?
ειπα κατι κακο?σας ενοχλεισαι για τους μποντι μπιλντερς?
απαιτω απο τον ΑΕΟΝ να μ σβησει τις ποινες..Το απαιτω
Να πω ότι δεν φορτωσα λιγάκι τώρα γιατί με πήρε ή μπάλα χωρίς λόγο...; Και επειδή κανείς δεν είχε αναμοχλευσει τιποτα οπως και να έχει; Από μια καλοπροεραιτη κουβέντα γραψαμε με το μέλος παπα, εγώ μάλιστα αμέσως κάτω από το ποστ του νικ, δεν ήταν ατοπη εκείνη η στιγμη. Ε αστες να πέσουν κατω βρε ρεμεντι...ισα ίσα εσύ το αναμοχλευσες ξανά. Δύο φρασουλες ήταν δεν έδινες σημασία και πηγαινες παρακατω, καρδουλες και αγαπη μονο...Τεσπα όλα καλά και δεν παρεξηγω, καταννοω πως ήσουν φορτισμένη από πριν και τα παίρνεις όλα πολύ σοβαρα οπότε δεν ανακατεύομα ξανά. Γενικά εκτιμώ τις γνώμες σου πάντως να ξέρεις, καλό απόγευμα.