αντρες που θελουν να με φροντιζουν.. - Page 14
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 14 of 27 FirstFirst ... 4121314151624 ... LastLast
Results 196 to 210 of 405
    Senior Member
    το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση
    Last edited by Aeon; 09-06-2016 at 19:12.

Senior Member
    Φτάνει επιτέλους με το ξεκατινιασμα...μεγαλοι άνθρωποι.

Senior Member
    Quote Originally Posted by ironman View Post
    δεν ξερω ποσο χρονων εισαι υποθετω μικρος οταν ημουν πολυ νεοτερος και εγω ειχα το χουι να θελω να αρεσω ολοι θελουν να αρεσουν μιλησαμε ομως για κοιταγμα.με κοιταγε που λες μια κοπελια μου αρεσε και χαμογελαγε εγω γεματος χαρα λεω με γουσταρει και μαθαινω εντελως τυχαια μετα απο δυο μερες οτι αυτη σχολιαζε οτι ημουν αχτενιστος σαν μπατανοβουρτσα και οτι ντυνομουν χαλια γιαυτο σου λεω ποτε δεν ξερεις καποιος γιατι σε κοιταζει
    Ironman χαχαχα!! Η μπατανόβουρτσα όλα τα λεφτα!!!!

Senior Member
    ενταξει δεν ξερω εγω ειμαι ντροπαλος σε γενικες γραμμες αν μου αρεσει καποια αλλα κοιταζω χαχαχαχαχ τωρα σιγουρα ντροπαλος με ντροπαλο μπορει να εχει χαωδη διαφορα
    αν κοιτας, θα το καταλαβει. δεν χρειαζεται να χτυπιεσαι;)

Senior Member
    ποιο φιλαρεσκες ειναι γιαυτο και μερικες φορες φανταζονται πραγματα το βλεπω απο φιλες γυναικες που εχω βγινουμε σε ενα μαγαζι πχ που ειναι 75 αντρες και 3 γυναικεςςςς ωωωωωωωω με κοιταξε αυτο και εκεινος κοιταει για σταθειτε ρε κοριτσια ενα λεπτο αν ολο το μαγαζι ειναι 5 γυναικες που θα κοιταει ο αλλος εμενα?και εγω αν εμπαινα σε μαγαζι με 100 γυναικες και πεντε αντρες θα μου σκιζαν τα ρουχα η αξια σου φαινεται οταν υπαρχουν επιλογες οχι οταν δεν υπαρχουν εκει βλεπεις τι ψαρια πιανεις η συζητηση ειναι γενικη τωρα και δεν απευθεινεται στη φιλη ανξιους απλα να ελαφρυνουμε λιγο το κλιμα
    Έχεις πιάσει το γυναικείο μυαλό!!! Αλλά κι εσύ οι άντρες είστε φιλάρεσκοι. Είχα κάποτε ένα συνάδελφο που έκρυβε χρόνια! Για φαντάσου!!! χαχαχα!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by PAPA View Post
    Έχεις πιάσει το γυναικείο μυαλό!!! Αλλά κι εσύ οι άντρες είστε φιλάρεσκοι. Είχα κάποτε ένα συνάδελφο που έκρυβε χρόνια! Για φαντάσου!!! χαχαχα!!
    καλα, αυτο τρωγεται.
    το δραμα ειναι οταν βαφουν μαλλι .....

Senior Member
    Remedy και nick ειρήνη υμίν!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    καλα, αυτο τρωγεται.
    το δραμα ειναι οταν βαφουν μαλλι .....
    Αστο το μαλλί ειναι μια πονεμένη ιστορία!! Το βάφει συγγενικό μου πρόσωπο και το κακοβάφει. Θέλει καστανό αλλά του βγαίνει καστανοκόκκινο!!

Senior Member
    Remedy και nick ειρήνη υμίν!!!
    μπαρδον?
    αργησες 3 σελιδες να μπεις παπα. μονος του χτυπιεται. ειδες πουθενα να απανταω?
    εκτος αν σου αρεσει το πανηγυρι και μπηκες να το αναψεις.
    σου παραδιδω την θεση της νηπιαγωγου να συνεχισεις την συζητηση αυτη με το νικακι, εγω δεν ενδιαφερομαι ...

Senior Member
    Αστο το μαλλί ειναι μια πονεμένη ιστορία!! Το βάφει συγγενικό μου πρόσωπο και το κακοβάφει. Θέλει καστανό αλλά του βγαίνει καστανοκόκκινο!!
    ολα τα καστανα, βγαινουν κομοδινί και τα μαυρα φαινονται πολυ αστεια με την σπασμενη επιδερμιδα και τους γκριζους κροταφους..
    ασε, το μαλλι ειναι πονεμενη ιστορια στους σιτεμενους ανδρες. η εκδικηση των γυναικων που μας την λενε για την περιποιηση...

Senior Member
    μπαρδον?
    αργησες 3 σελιδες να μπεις παπα. μονος του χτυπιεται. ειδες πουθενα να απανταω?
    εκτος αν σου αρεσει το πανηγυρι και μπηκες να το αναψεις.
    σου παραδιδω την θεση της νηπιαγωγου να συνεχισεις την συζητηση αυτη με το νικακι, εγω δεν ενδιαφερομαι ...
    Δεν μ΄αρεσουν τα πανηγυρια , αν και εχουμε πολλά στη περιοχή μου (πολλές τοπικές εορτές) Η παρέμβαση μου ήταν καθαρά φιλική! Δεν έχω σκοπό να πάρω καμιά θέση και δεν έρχομαι σε αντιπαράθεση με μέλη εδώ
    Δήμητρα

Senior Member
    αν κοιτας, θα το καταλαβει. δεν χρειαζεται να χτυπιεσαι;)
    οχι φιλη δεν ειναι ετσι ακριβως εχω δει ατομα απλα να ειναι στο οπτικο μας πεδιο ε πρεπει και εγω να κοιταξω τι να κανω να γυρισω απο την αλλη??χαχαχα και να νομιζουν διαφορα μερικες φορες τα βλεμματα παρεξηγουνται πολλες φορες ειναι και τι θες να δεις στο βλεμμα του αλλου

σιγουρα ειμαστε αλλα εχεις δει αντρα γεναρη μηνα με θερμοκρασια υπο το μηδεν να βγαινει με ξωπλατο φορεμα και αβυσσαλεο ντεκολτε ενω τουρτουριζει απο το κρυο???χαχαχαχαχα καλα αυτο με τα χρονια οποιον ακουω να τον ρωτανε ποσο χρονων εισαι και να λεει ποσο με κανεις?λες και ειναι καμια γκομενιτσα με πιανουν διαολια ειμαι 40 πχ δεν ειναι ντροπη

Senior Member
    Δεν μ΄αρεσουν τα πανηγυρια , αν και εχουμε πολλά στη περιοχή μου (πολλές τοπικές εορτές) Η παρέμβαση μου ήταν καθαρά φιλική! Δεν έχω σκοπό να πάρω καμιά θέση και δεν έρχομαι σε αντιπαράθεση με μέλη εδώ
    Δήμητρα
    σε πιστευω γιατι για τετοιο τυπο σε εχω κοψει κι εγω.
    αλλα στην συγκεκριμενη περιπτωση κανεις λαθος να αναμοχλευεις εναν καυγα που γινεται απο εναν.
    ειδες 5-10 μηνυματα πανω σου οτι γινεται συζητηση επι του θεματος απο τοσα μελη, με ΕΝΑ μελος να βριζει χωρις να το εχουν βρισει και να εχει φαει και παρατηρηση και μπαινεις να πεταξεις μια ακυρη κουβεντα για μια συζητηση 4 σελιδες πριν.
    καλες προθεσεις,μεν αλλα λαθος σταση.
    ισχυει και για ναταλια
    καμια παρεξηγηση.

φιλικα
    ρεμ.

Senior Member
    ΓΤ εφαγα ποινες?επειδη προκαλει το μελος ρεμεντυ?
    ειπα κατι κακο?σας ενοχλεισαι για τους μποντι μπιλντερς?
    απαιτω απο τον ΑΕΟΝ να μ σβησει τις ποινες..Το απαιτω

Senior Member
    Να πω ότι δεν φορτωσα λιγάκι τώρα γιατί με πήρε ή μπάλα χωρίς λόγο...; Και επειδή κανείς δεν είχε αναμοχλευσει τιποτα οπως και να έχει; Από μια καλοπροεραιτη κουβέντα γραψαμε με το μέλος παπα, εγώ μάλιστα αμέσως κάτω από το ποστ του νικ, δεν ήταν ατοπη εκείνη η στιγμη. Ε αστες να πέσουν κατω βρε ρεμεντι...ισα ίσα εσύ το αναμοχλευσες ξανά. Δύο φρασουλες ήταν δεν έδινες σημασία και πηγαινες παρακατω, καρδουλες και αγαπη μονο...Τεσπα όλα καλά και δεν παρεξηγω, καταννοω πως ήσουν φορτισμένη από πριν και τα παίρνεις όλα πολύ σοβαρα οπότε δεν ανακατεύομα ξανά. Γενικά εκτιμώ τις γνώμες σου πάντως να ξέρεις, καλό απόγευμα.

Page 14 of 27 FirstFirst ... 4121314151624 ... LastLast