καλημερα ομαδαρα. απο οτι φαινεται δεν πηγαμε και πολυ καλα αυτην την εβδομαδα. τα ιδια κι εγω. σημερα παλι 87 ειμαι και δεν λειει να πεσει. παρα τον διαδρομο και τις θερμιδες που εκαψα, παλι στα 87. δεν πειραζει τι να κανουμε? ελπιζω να μην λυγιζετε. πεταλουδιτσα, τζοαννα, αντεχουμε ετσι? πεταλουδιτσα μπορει να φταιει που τωρτα παιρνουμε παραπανω θερμιδες. εγω στην πολυσαλατα μου ριχνω και δυο μεγαλες κουταλιες γιαουρτι στραγγιστο. αλλαξα και το φρουτο. ροδακινα και πεπονι τωρα. τελικα τα σαββατοκυριακα μου τη δινουν πολυ. τηγανισα κατι κεφτεδακια και δεν κρατηθηκα.....3 νομιζω καταβροχθησα σε χρονο dt και χωρις να με δει κανεις....
τελικα και το ποτο το θελουμε. τα ιδια κι εγω ναταλια. ολο σοδες επινα το τριημερο. και να βλεπεις τους υπολοιπους να τρωνε παγωτα και εσυ εκει, στην σοδα. κρατηθηκα ομως. μονο στα κεφτεδακια δεν κρατηθηκα.
πεταλουδιτσα, ξερεις τι σκεφτομουν? να βαλουμε κανενα αυγο βραστο στη σαλατα μας
αντι για κοτοπουλο που αρχισα να το βαριεμαι. θα το δοκιμασω κι ετσι μερικες ημερες.
παντως ο γυμναστης κατι θα βλεπει για να σου λεει κομπλιμεντα. δεν κοιταμε μονο τα κιλα. Μπορει να μαζευεις μονο για καποιο διαστημα