Quote:
Originally posted by Ντίνα
κοριτσια ευχαριστω για το ενδιαφερον σας εκανα λαθος αντι 20/10 εγραψα 25/10 (μετεγχειριτικεσ επιπλοκεσ στη σκεψη χαχαχα...)λοιπον μπηκα την Τριτη 11.00 το πρωι 20/10/2009 στη ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗ (πρωην ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ) στους ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΥΣ -ΑΘΗΝΑ και ο γιατρος μου ειναι ο κ.ΣΚΡΕΚΑΣ. Εκει με περιμενε η βοηθος του γιατρου και εκανα εισαγωγη και ανεβηκα στο δωματιο οπου στισ 4.30 ηρθε ο νοσοσοκομοσ και με κατεβασε στο χειρουργειο .περιμενα μεχρι 4.30 διοτι πριν απο μενα εγχειρησαν μια αλλη κοπελα απο τον ιδιο γιατρο και με την οποια ειχαμε συναντηθη στην αιθουσα αναμονησ τησ κλινικησ και γνωριστηκαμε και μιλησαμε.
στις 5.30 με ναρκωσαν και στισ 8.30 ανεβηκα στο υπνοδωματιο , η επεμβαση κρατησε1,30 ωρα και η ανανηψη αλλη 1.30 ωρα .Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΝΙΩΣΑ ΟΥΤΕ ΝΙΩΘΩ ΠΟΝΟ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ κλπ. εμεινα στην κλινικη μεχρι ΚΥΡΙΑΚΗ 26/10/2009 . τισ πρωτεσ 4 μερεσ δεν ηπια ουτε νερο την Παρασκευη μου εφεραν τσαι και ηπια 2-3 γουλιες το ιδιο και την Κυριακη.Βεβαια ειχα συνεχεια ορούς κλπ .ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΣΗΚΩΘΗΚΑ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΑΓΑ .η περιποιηση πολυ καλη τα φαρμακα στην ωρα τους ο γιατρος και ο βοηθος του (χειρουργοι και οι δυο) συνεχεια με επισκεπτονταν και μου εδωσαν και τα κινητα τους και οτι χρεισατω τους τηλεφωνώ . απο τη Κυριακη που γυρισα σπιτι πινω μονο λιγα υγρα 1-2 ποτηρια ολη μερα (χυμους τσαι σουπες )ενω πρεπει περισσοτερα και παιρνω τα φαρμακα που μου εδωσαν ομως εχω διαροιες και φοβουμαι μην παθω καμια αφυδατωση . ο γιατροσ μου λεει να μην ανησυχω. αν καποα απο σας ειχε κανει sleeve ας μου γραψει πως ενιωθε οταν γυρισε σπιτι .Το βασικο ειναι οτι απο 19/10 μεχρι σημερα δεν εχω φαει τιποτα και δεν θελω να φαω.στο σπιτι δεν μπαινω στην κουζινα γιατι ανακετευομαι. εχασα 3 κιλα σε 1 εβδομαδα. προσ το παρον δεν εχω αλλες εμπειριες επι του θεματος .το μελλον θα διξει
Με γυρίζεις πίσω στις 4 Σεπτεμβρίου! Τότε έκανα sleeve στην ίδια κλινική με τον ίδιο γιατρό και βοηθό! Τέλειες οι νοσοκόμες ,ε; Παντα να σε βοηθήσουν και για τους γιατρούς δεν το συζητώ, πρωί και βράδυ να έρθουν να μας δουν.Οπως ακριβώς τα λες τα έζησα κι εγώ!