Quote:
Originally posted by zwhtsa
μπορώ να πω πως σήμερα νοιώθω αρκετά ξεπρησμένη ...
αλλά και λίγο εξαντλημένη, ίσως γιατί χθες είχα κούραση αρκετή στη δουλειά ( κάνουμε μετακόμιση στο νέο γραφείο ... οπότε γίνεται πανικός) και μετά άλλα τρεχαμάτα έτσι ούτε σωστά μπόρεσα να φάω (έφαγα πολύ λιγότερο απο το μενού που είχα)... και το κακό τώρα είναι πως δεν έχω καμία όρεξη να πιω το γάλα .. νοιώθω πως δεν κατεβαίνει τπτ κάτω ... αλλά πρέπει για να πάρω λίγες δυνάμεις ...
αλλά χάρηκα που πήγαν καλά αυτές οι μέρες... ο γιατρός δεν το πίστευε .. γιατί είχα πάει και πριν χρόνια πάλι .. αλλά τότε έκανα ότι μου κατέβει ... οπότε δεν έχανα και έλεγα μα εγώ το κάνω ακριβώς .. χα χα .. αχ πόσες τέτοιες δικαιολογίες έχω πει στη ζωή μου σε περιόδους που έκανα δίαιτα μονο γιατί το ήθελαν οι άλλοι και όχι εγώ ...
οπότε του λέω χθες .. μα αφού σας είπα το πήρα απόφαση .... στρατιωτάκι ήμουν εκτός από την πρωτομαγιά ...
πάντως θα καθιερώσω το βράδυ το γιαουρτάκι ! το κακό είναι πως δεν βρίσκω γιαουρτάκι 1,5% οπότε αφού μου έχει 250γρ ... εγώ θα τρώω 200γρ αλλά 2% λιπαρά .. το 0% μου φαίνεται άνοστο ... εσείς ξέρετε κανένα γιαουρτάκι 1% ή 1.5% σκέτο? μόνο με φρούτα βρήκα!
Καλημερα και απο εμενα...