Quote:
Originally posted by sweetOctober
σε ευχαριστώ πολύ! Δεν ανοίγουν τα λινκ!!! Τα έψαξα :(
Ευτυχώς το βιβλίο τα λέει αναλυτικά, μόνο για τις ελιές δε λέει.
http://www.southbeach-diet-plan.com/food_list.html δες σε αυτο τη λιστα
Quote:
Originally posted by sweetOctoberΑυτό με τα λιπαρά δεν το λέει ξεκάθαρα μέχρι τί ποσοστό λίπους αλλά λέει τυριά χαμηλών λιπαρών και όντως απαγορεύει αυτό το τυρί που είπες (δεν το έχω πάρει ποτέ, υποθέτω λόγω λιπαρών).
Λέει όμως ποιά τυριά επιτρέπονται. Αλλά βλέπεις είναι μεταφρασμένο (προφανώς) από τα αγγλικά και λίγο μπερδεύτηκα. Πχ δεν κατάλαβα αν λέει ανθότυρο (εγώ πήρα, καλά έκανα?)
.
ναι καλο ειναι και το ανθοτυρο αλλα προσεχε γιατι της κρητης εχει 40% λιπαρα,πρεπει να παιρνεις θεσσαλιας που ειναι γυρω στα 13% και παλι να τρως μια μικρη μεριδα για να φτασεις μεχρι 6 γρ.λιπαρων οχι παραπανω.αυτες τις λεπτομερειες τις εχω διαβασει σε φορουμ για αυτη τη διαιτα και ειναι πολυ σημαντικες γιατι δουλευει με δυο τροπους,και θερμιδικα και λογω χαμηλων υδατανθρακων γιαυτο ειναι πολυ αποτελεσματικη διατροφη
Quote:
Originally posted by sweetOctoberΤα μπαμπιμπελ δεν έχω ιδέα τί είναι, πεινούσα υπερβολικά πολύ νηστική από χθες το βράδυ στις 1 θυμήθηκα οτί πεινάω στις 4 το μεσημέρι! Ανοιξα το ψυγειο, εψαξα με μανια κατι να επιτρεπεται (δεν ειχα καν τελειωσει την αναγνωση του βιβλιου) και τα εφαγα.
.
νομιζω οτι ειναι ενταμ αλλα δεν ειμαι σιγουρη,το καλυτερο παντως ειναι το κοτατζ,εχει και λιγα λιπαρα και αρκετη πρωτεινη
Quote:
Originally posted by sweetOctoberΕχω ενα ημερολογιο μπορεις μηπως να το βρεις να δεις τι εφαγα? Δεν εφαγα και τα 2 στηθη μαζι αλλα σπαστα μεσα στην ημερα. Δεν ηξερα οτι πρεπει να τα ζυγισω, ξερω οτι ωμα ηταν περιπου 250 γρ. το ενα, κι οταν μαγειρευονται μενουν περιπου τα μισα. Ειναι τοσο σημαντικο να ζυγιζω? Δεν θελω να πιεστώ και σε αυτό.
οχι δεν χρειαζεται ζυγισμα,μια φορα καντο να δεις ποσο ειναι περιπου η μεριδα,νομιζα οτι εφαγες και τα δυο στηθη ;) Αυτο που πρεπει να μετρας ειναι τα λιπαρα,αν παρεις πολλα απο το κρεας,φας και ενα λιπαρο τυρι,βαλεις και ελαιολαδο σε ολα τα γευματα θα σε παει πισω απο τα κιλα που θα εχανες
The South Beach Diet does not involve counting calories, fat grams, or portion sizes.
This plan was designed to be simplistic and will help you understand the principles of metabolism and put it to work for your own body. A major key to success with the South Beach Diet is the Glycemic index (GI), which ranks carbohydrate foods based on the effect on blood sugar levels. When you start adding foods back into your diet in Phase 2, keep your focus on low-GI foods such as apples, berries, grapefruit, high-fiber cereal, and whole grain breads.
http://www.southbeach-diet-plan.com/tips.html
Quote:
Originally posted by sweetOctoberΓλυκό έχει (το βιβλίο) και καλά με ρικότα τυρί και βανίλια, ίσως υπάρχει κι άλλη βανίλια και κακώς έβαλα τη βανίλια τη σκόνη? Πάντως δεν τρωγόταν. Απόψε ήθελα γλυκό κι έτσι έφαγα ένα ολόκληρο λάχανο βρασμένο στις 1 το βράδυ. Αρχισα να τρώω αργά και το θεώρησα λογικό να φάω τέτοια ώρα. Να δω τώρα πως θα κοιμηθώ και πότε :duh:
οχι μια χαρα ειναι η βανιλια απλα για αρχη να αρκεστεις στα απλα πραγματα για να μην πελαγωσεις η να μην κανεις κατι λαθος και δεν δεις αποτελεσμα και απογοητευθεις,το λαχανο καλα εκανες και το εφαγες αντι κατι αλλο που θα σε επιβαρυνε
Quote:
Originally posted by sweetOctoberΣε ζάλισα, είμαι ενθουσιασμένη!!! Ξέρεις γιατί, περίμενα πχ έτσι νηστική που ήμουν να υποκύψω σε όλα, στο ψωμί τα γλυκά, σε ό,τι είναι ευκολο και σε κοινη θέα! Ομως δεν το έκανα! Κι οχι μόνο αυτό αλλά ήμουν χορτάτη τσιμπολογόντας πράγματα που δεν πάχαιναν, κι αυτό μου άρεσε πολύ!
:thumbup::thumbup:ΜΠΡΑΒΟ!οταν αισθανεσε οτι θελεις να φας να εχεις παντα στο ψυγειο αγγουρακια,μαρουλι,λαχανο,� �ανιταρια και να τα τρως σε οτι ποσοτητα θελεις με λιγο απαχο τυρι η σκετα η με λιγο κοτοπουλο.Τωρα τις πρωτες 2 βδομαδες δεν επιτρεπετε αλλα μετα μπορεις σε καθε γευμα σου να τρως απο ενα παξιμαδακι η λιγο ρυζι μαυρο η αλλο ζυμαρικο και να κανεις 3αδες,θα δεις οτι ειναι παρα πολυ υγιεινη διατροφη και σε κανει να αισθανεσε πληρης,οσο για την κετωση μην φοβασε δεν ειναι τοσο χαμηλα οι υδατανθρακες αλλα αν θελεις μπορεις να μπεις κατευθειαν στην κυριως διατροφη και να παραλληψεις τις 2 πρωτες βδομαδες,απλα τις δεινουν για να απεξαρτηθεις απο ζαχαρη και ασπρο αλευρι