Quote:
Originally posted by filipparas
Μπράβο Yannaki, εύχομαι να γιορτάσεις πολλές ακόμα επετείους! Συγκινητικά και αληθινά αυτά που έγραψες...
Πάνω που σκεφτόμουν αν πρέπει να ανεβάσω το τόπικ για μια αηδιούλα που μου συνέβη σήμερα, ίσως πρώτη φορά στη ζωή μου πέρασα καλά ψωνίζοντας ρούχα, όχι απλά πέρασα καλά αλλά μου έφταιξε η μέρα δλδ... ενώ λοιπόν είχα πάει κέντρο για κάτι δουλίτσες και ρουτίνιαζα βλέπω εκπτώσεις σε ένα μαγαζί με αθλητικά και λέω ας μπω να πάρω κανά ρούχο για το γυμναστήριο. Μπαίνω λοιπόν ως συνήθως με τη ψυχολογία "τι κάνω τώρα εγώ ο χοντρός εδώ μέσα, άντε να πάρουμε κάτι γρήγορα να φύγουμε" και ζητάω από τη πωλήτρια ένα σορτσάκι και μπλουζάκια και το μου απαντά; Ε; " Δε ξέρω αν θα έχουμε το νούμερο σας, έχουμε μόνο μεγάλα νούμερα!!!!" Και ναι λοιπόν, το σορτσάκι που ήθελα υπήρχε σε large και πάνω και χρειαζόμουν medium(Ναι! medium! ακόμα δε το πιστεύω!) οπότε πήρα ένα άλλο ενώ μπλούζες μου έδωσε large επειδή "φαίνεται οτι γυμνάζομαι και είμαι μυώδης!!!"(δεν είδε τη βιοχλαπάτσα βέβαια από κάτω αλλά αυτό είναι άλλο θέμα).
Αυτά!
:thumbup: :thumbup: Μπορω να σε καταλαβω απολυτα....δεν εχει καλυτερο.Λεφτα να χουμε να πηγαινουμε για shopping και να νιωθουμε ετσι συνεχεια:spin:!