Τάσο αν είναι να μετράς θερμίδες θα πρέπει να πάρεις ένα καλό θερμιδομετρητή, δηλαδή αυτόν http://www.papasotiriou.gr/product.g...=102993&deid=0.
Δεν ξέρω αν στο θέμα τί έφαγα σήμερα, στις προηγούμενες σελίδες, έχει δώσει κάποιος φίλος πρόγραμμα Ελληνικό ή αγγλικό να τις υπολογίζει αυτόματα, νομίζω ναι. Προσωπικά γνωρίζω το fitday. Αλλά δε με βόλεψε. Προτιμώ να μετράω κάθε φορά με το βιβλιαράκι.
Στο fitday πχ περνάς κάθε φορά αυτά που τρώς, θερμίδες υδατανθρακες κτλ και τα βαστάει στη μνήμη, δε κάθεσια κάθε φορά να τα υπολογίζεις.
Εγώ δεν μετρώ όσα εσύ, μόνο θερμίδες, οπότε με βολεύει ο θερμιδομετρητης, ασε που σιγα σιγά τα μαθαινεις και απεξω αν τα τρως διαρκώς τα ίδια πάνω κάτω.
Το όριο των διαιτολόγων έστω, είναι 1200 θερμίδες. Δε νομίζω ότι είναι δύσκολο να τις φτάσεις, έστω με μια κουταλιά ταχίνι! Μακάρι να είχα πρόβλημα να φτάσω τις θερμίδες που πρέπει :rolleyes:
Με το excel τί κάνετε δηλαδή? Θυμάμαι στο εξελ έφτιαχνα πίνακες, εσείς πως το χρησιμοποιείτε δηλαδή? Που βοηθάει? Αν σώσω να χρησιμοποιώ τευτέρι θα είναι το ιδανικό για μένα, γυρίζεις μια σελίδα κι έχεις έτοιμες τις περισσότερες θερμίδες. Δεν τρώμε και κάθε βδομάδα πολύ διαφορετικά φαγητα πια. Με μια απλη μεθοδο των τριων καθαρισες. Με πολλες δηλ. όχι με μια :starhit:
μακια! xxxxxx