καλημερα Ευαγγελια,
πως πας?? θα μπουμε σε σειρα σημερα ??
Printable View
καλημερα Ευαγγελια,
πως πας?? θα μπουμε σε σειρα σημερα ??
Ευτυχώς το θέμα της συγκατοίκησης τουλάχιστον προς το παρόν δεν παίζει. Οπότε καλό είναι που δεν έχω κανέναν στο σπίτι να τρώει ότι γουστάρει.Quote:
Originally posted by sweetOctober
εχω διαιτολογιο του 2006 που γνωρισα τον αντρα μου οπου ημουν 79-80 κιλα, και πηγαινα σε διαιτολογο για να αδυνατισω.
Ειδες ποσα κιλα ειμαι 7 χρονια μετα. Τελικα αυτο μετραει, οχι η πορεια αλλα το αποτελεσμα. Ναι ενιαμεσα ανεβοκατεβαινα. Και? Μια τρυπα στο νερο. Προσεξε μη βαλεις βαρος για αρχη, μετα βλεπεις. Στη θεση σου δε θα πηγαινα στο διαιτολογο, εισαι σε φαση περιεργη. Φυσικα ο,τι νομιζεις κανεις, σου λεω την δικια μου "περιπτωση¨. Εγω πηγαινα και δεν τα εκανα, μετα σταματησα.
Απλα προσεχε! Να εχεις τα ματια σου ανοιχτα και να ζυγιζεσαι τακτικα.
Ασε που να δεις στη συγκατοικηση τα ωραια, ειδικα αν ο αλλος τρωει ο,τι γουσταρει και δεν παχαινει με την καμμια! Εμενα τρωει λιγο, μονο απο τα σκατολοιδια τρωει πολυ, πχ γαριδακια, σοκολατες, μπισκοτα και φυσικ σουβλακια!!
Το καλό με την περίπτωση του είναι οτι παρόλο που τρώει λίγο τρώει τα πάντα και ήδη πρότεινε ότι έχω εγώ στο μενού μου να το κάνω και σε εκείνον με τη διαφορά οτι θα είναι κανονικά μαγειρεμένο.
Χωρίς δηλαδή να προσέχω λάδια κτλ.
Πραγματικα ειμαι σε περίεργη φάση η οποία ξεκινά μόνο όταν βγαίνω απο το σπίτι. Όλη η παρέα πάει σε τσιπουράδικα και μαζί με αυτούς σαβουριάζω και εγω.
Θα δοκιμάσω 1-2 βδομάδες ακόμα και αν δω πως δεν περπατάει θα σταματήσω τη διαιτολόγο και θα κάνω ότι μπορώ μόνη μου. Άλλωστε όλοι ξέρουμε τί πρέπει να τρώμε και τί όχι. Τί πρέπει να προσέχουμε και τί όχι.
δοκιμασε να φας ενα βραστο αυγο με ενα καροτο η αγγουρακι λιγη ωρα πριν βγειτε,εμενα με βοηθαει πολυ αυτο οταν ειναι να παω για φαγητο,σου κοβει τοσο την ορεξη ωστε να φας ελεγχομενα :thumbup:Quote:
Originally posted by evageliagiannena
Θα το παλέψω ξανά απο την αρχή. Αυτό είπα και στη διαιτολόγο μου σήμερα.
Με το αγόρι μου βγαίνουμε συχνά και δυστυχως για μενα πηγαίνουμε με φίλους σε τσιπουράδικα. Οπότε καταλαβαίνεις...
Μαζί με το τσιπουρο, ρετσίναι κτλ έρχονται και οι μεζέδες.
Στην αρχή τσιμπολογάω ελάχιστα και μετά πλακώνομαι.
Θα κάνω μια ύστατη προσπάθεια αύριο για να μπω σε μια σειρά ξανά. Μακάρι να μπορέσω να κρατηθώ.
Έχω απογοητευτεί πάρα πολύ με τον εαυτό μου.
Καλή η ιδέα σου, θα το δοκιμάσω!!Quote:
Originally posted by forty
δοκιμασε να φας ενα βραστο αυγο με ενα καροτο η αγγουρακι λιγη ωρα πριν βγειτε,εμενα με βοηθαει πολυ αυτο οταν ειναι να παω για φαγητο,σου κοβει τοσο την ορεξη ωστε να φας ελεγχομενα :thumbup:Quote:
Με το αγόρι μου βγαίνουμε συχνά και δυστυχως για μενα πηγαίνουμε με φίλους σε τσιπουράδικα. Οπότε καταλαβαίνεις...
Θα κάνω μια ύστατη προσπάθεια αύριο για να μπω σε μια σειρά ξανά. Μακάρι να μπορέσω να κρατηθώ.
Μακάρι να πιάσει και σε μενα
ωχ βραχυκυκλωσα, γιατι θα του μαγειρευεις? Τωρα δε γνωριστηκατε? Εχεις χρονια για αυτο! Μην του μαγειρευεις με ελευθερο λαδι και τρως κι συ, ειναι πολλες οι θερμιδες,
ή βάζε λιγότερο σε όλο το φαγητό (μέτρα 1 κουταλιά ανα μερίδα) ή να τρώει όπου έτρωγε πάντα! Κι συ να μαγειρευεις για την πάρτυ σου.
Εκμεταλαυσου την ελευθερια σου να κανεις διαιτα, μετα τα πραγματα δυσκολευουν, οχι αναγκαια οτι θα γινεις σαν εμενα (ξου ξου μακρυα απο σενα) αλλα γιατι να περασεις τοσες δυσκολιες απο τωρα?
Μετά μια η συγκατοικηση/γαμος, μια τα προβληματα μια η εγγυμοσυνη μια το ενα μια το αλλο, είναι πιο δύσκολα.
Τωρα πας ό,τι ώρα γουσταρεις γυμναστήριο, τρώς ό,τι θες, όποτε θες μαγειρεύεις οποτε δε θες οχι, μαγγια! Αχ μακαρι να ημουν πισω σε αυτη την εποχη, δεν νοσταλγω καμμια αλλη, μονο τα χρονια αυτα.
Οχι τοσο για την ανεμελια τους, όσο για το ελευθερο του προγραμματος που εγω το κανονιζα με βαση τη δουλεια μου, τις σπουδες μου, και τιποτε αλλο!
θα σου πιασει!!! Δοκιμασε και να παραγγελνεις μια σαλατα μονο για σενα, χωρις λαδι, όποια σαλατα επιθυμεις, θα τρως διαρκως απο τη σαλατα σου ενω οι αλλοι τσιμπολογανε τηγανιτους μεζεδες θανατο...
Αν παλι βλεπεις οτι μπορεις να το ελεγξεις τρως λιγο απο ολα, αλλα νομιζω στην αρχη ειναι πολυ πολυ δυσκολο και θα σου προτεινα το κολπο με το φαγητο στο σπιτι και την σαλατα εξω. (εννοειται θα φας και φαγητο αλλα με γεματο στομαχι θα επιλεξεις καλυτερα τι αλλο θα φας)Quote:
Καλή η ιδέα σου, θα το δοκιμάσω!!Quote:
Originally posted by forty
Μακάρι να πιάσει και σε μενα
καλη συνεχεια ευαγγελια και βλεπω τα πας καλα!!! :)
Καλό μήνα σε όλους!!!!!!
Αρχίζω για άλλη μια φορά στα 73 (+3 από πέρυσι ακριβώς)
Πάμε ξανά
Επανεκίνηση και για μένα μετά από δυο εβδομάδες ατασθαλιών.
Καλό μήνα να έχουμε :tumble:
Καλο διατροφικο μηνα ε χιχιχιχι!!Quote:
Originally posted by fata_morgana
Επανεκίνηση και για μένα μετά από δυο εβδομάδες ατασθαλιών.
Καλό μήνα να έχουμε :tumble:
καλη επιτυχια μας!
Γειά σας κορίτσια, καλό μήνα κι εβδομάδα!!! καλές εκκινήσεις στις νέες και μετακινήσεις στις παλιές, σε άλλες δεκάδες, καλό ε? :thumbup::thumbup: Fata :love::love: Είσαι δύναμη!
Όχι δεν του μαγειρεύω πάντα. Αν καμιά φορά έρθει στο σπίτι για φαγητό τότε και μόνο τότε. Με το σπιτικό φαγητό δεν υπάρχει πρόβλημα γιατί με τις αναλογίες λαδιού μια χαρά τα πάω. Το μαγειρεύω νερόβραστο, βγάζω την ποσότητα που μου αναλογεί απο το φαγητό και μετά ρίχνω λαδάκι για εκείνον και συνεχίζω για λίγο το μαγείρεμα.Quote:
Originally posted by sweetOctober
ωχ βραχυκυκλωσα, γιατι θα του μαγειρευεις? Τωρα δε γνωριστηκατε? Εχεις χρονια για αυτο! Μην του μαγειρευεις με ελευθερο λαδι και τρως κι συ, ειναι πολλες οι θερμιδες,
ή βάζε λιγότερο σε όλο το φαγητό (μέτρα 1 κουταλιά ανα μερίδα) ή να τρώει όπου έτρωγε πάντα! Κι συ να μαγειρευεις για την πάρτυ σου.
Εκμεταλαυσου την ελευθερια σου να κανεις διαιτα, μετα τα πραγματα δυσκολευουν, οχι αναγκαια οτι θα γινεις σαν εμενα (ξου ξου μακρυα απο σενα) αλλα γιατι να περασεις τοσες δυσκολιες απο τωρα?
Μετά μια η συγκατοικηση/γαμος, μια τα προβληματα μια η εγγυμοσυνη μια το ενα μια το αλλο, είναι πιο δύσκολα.
Τωρα πας ό,τι ώρα γουσταρεις γυμναστήριο, τρώς ό,τι θες, όποτε θες μαγειρεύεις οποτε δε θες οχι, μαγγια! Αχ μακαρι να ημουν πισω σε αυτη την εποχη, δεν νοσταλγω καμμια αλλη, μονο τα χρονια αυτα.
Οχι τοσο για την ανεμελια τους, όσο για το ελευθερο του προγραμματος που εγω το κανονιζα με βαση τη δουλεια μου, τις σπουδες μου, και τιποτε αλλο!
Με τις εξόδους είναι το πρόβλημα που πηγαίνουν πάντα για κρασοποσίες με τα απαραίτητα συνοδευτικά. Εκεί την πατάω γαμώτο μου.
Καλό μας μήνα έστω και λίγο καθυστερημένα. Βλέπω λίγο πολύ όλοι κάναμε τις ατασθαλίες μας ε???
Άντε καλή μας αρχή για 50η φορά και ας ελπίσουμε πως θα είναι η τελευταία
Δοκίμασες αυτά που σου προτείναμε με την forty? Επιασε τίποτε? Θα τα βάλεις όλα σε σειρά υπομονή βρε συ :kiss:
καλό μήνα σε όλους και καλή εβδομάδα και καλή αρχή..ξανά..χαχαχααχαχαχα Πάμε δυνατά!!