Originally Posted by
nikosopen
Αγαπητε Τζιμανι, θα μου επιτρεψεις να πω την αποψη μου, καταρχην πρεπει να το συζητας με φιλους να εχεις καποιους διπλα σου,αν οι γονεις σου ειναι ενταξει με τετοια θεματα θα μπορουσες να τους το πεις, φυσικα θα στεναχωρηθουν αλλα θα το δεχτουν,
Νσ ξερεις οτι η ζωη ειναι γεματο εκπληξεις, θα δεχθουν τα πραγματα ανθρωποι που τους ελεγες θρησκευομενους που φαινοτανε ναμισουν τετοιες καταστασεις, θα δεχθουν τα πραγματα ανθρωποι που τους ελεγες φασιστες , ενω αλλοι κουλτουρες και προοδευτικοι μπορει να σε αποριψουν.
Στο λεω εκ πειρας, εγω ειμαι ο θρησκευομενος και "φασίστας" στη συγκεκρμενη περιπτωση, πολυ κοντινο μου προσωπο και αγαπημενο μου, μου ανακοινωσε οτι ειναι gay.
Με τον φοβο της αντιδρασης μου φυσικά γιατι ηξερε καιμε ακουγε συχνα πυκνα να κραζω γκει παρειντ και ολα τα υπολοιπα, εγω δενειχα παρειχαμπαρι 25 χρονια καθημερινης τριβης, δεν ειχε καταλαβει ομως οτι σαν θρησκευομενος δε γινεται ο αλλος να σου ζηταει την βοηθεια του και εσυ να μη του κρατησεις το χερι οτι και αν ειναι αυτο, απο τοτε η ζωη του πηγε καλυτερα, φυσικα ειναι εξωτερικο πια κ περναει καλα με το ζευγαρι του με το οποιο βφαινουμε, μιλαμε ομως για σοβαρο ατομο 33 ετων τωρα, χωρις προκλησεις με φρου φρου και φτερα. Απο μενα εχει εκπλαγει ευχάριστα, πιστευω οτι καποια στιγμη θα εκπκαγεις κ εσυ ευχαριστα. Ξεκινα στο να ανεβασεις ψυχολογια,να φτισχνεις τον εαυτο σου,να εισαι χρησιμος στην κοινωνια και να εισαι ωριμος,το αλλο θα ερθει μονο του μετα. Παραδειγμα δευτερον, ο Χατζηδακις γκει ητανε, ακους πολλους να τον βριζουν περα απο καποιους αμορφωτους;Οταν ακους Χατζηδακι δε σου ρχεται στο νου ενας "*******" αλλα μια τεραστια φυσιογνωμια, μια τελεια μουσικη,ενας ευγενικος ανθρωπος που ολοι θα θελαμε κοντα μας