Πω; Ακριβώς θα μπορούσε να την επηρεάσει? Πηγαινε σε έναν ψυχίατρο και συζήτησε το. Δεν θέλω να σε προτρέψω να πάρεις φάρμακα αλλά κάποιες φορές είναι αναγκαία.
Printable View
Ξέρω γω, μπορεί με ακτινοβολία. Απλά επειδή έχω κάνει πολλές εξετάσεις το τελευταίο διάστημα.
Μου έχει κολλήσει ότι έχω καρδιακή ανεπάρκεια λόγω βακτηρίου ή ιού για αυτό και και φαίνονται οι φλέβες μου. Αν κάνω έναν υπέρηχο θα ηρεμήσω. Και αν δω ότι και μετά από αυτό συνεχίζει η ίδια κατάσταση, θα πάω να μου γράψει κάποιο αγχολυτικό. Απλά όπως είπα φοβάμαι την αγωγή, όχι για άλλο λόγο, αλλά επειδή φοβάμαι ότι θα επηρεάσει την καρδιά μου ή ότι θα μου φέρει ταχυκαρδία ή ακόμα χειρότερα και άλλη βραδυκαρδία.
Ο αγγειολογος θα εβλεπε αν έχω καρδιακή ανεπαρκεια?
Η καρδιά νου χτυπαει περίεργα και νιώθω σαν ένα βάρος
Φίλε, ο υπέρηχος δεν έχει ακτινοβολία είναι υπέρηχος, απο κει είσαι ήρεμος μπορείς να κάνεις όσους θες. Από χόλτερ πίεσης δε νομίζω να γίνεται να πάθεις θρόμβο αν δεν έχεις εξαιρετικά σημαντικό πρόβλημα. Τώρα ο άλλος πρόσφατα έπαθε από πιπιλιά που του κάνε η κοπέλα του. Εξαιρετικά σπάνειο αλλά το παθε. Για να ηρεμείς μπορείς να αρχίσεις εκτός απο αγχολυτικά και τα οπιούχα αλλά φίλε εσύ έχεις πρόβλημα γιατί δε ξέρεις πως δουλεύει ο οργανισμός και ότι χημεία και να πάρεις το ίδιο πρόβλημα θα αντιμετωπίζεις οπότε προσπάθησε να βρεις έναν γιατρό να σου μάθει πως δουλεύει ο οργανισμός. Η κάλτσα με λάστιχο μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα ατη κυκλοφορία αλλά εσύ ετσι οπως μας το λες με φλεβες να φενονται δε μπορεί να ανριμετωπίζεις προβλημα απο τετοια πράγματα. Κατσε ψαξου τα χαπια δε μορφωνουν σε καμμια περιπτωση και συ η εχεις αγνοια και δυσπυστια στους γιατρους και στην επιστημη. Τουλάχιστον μάθε τα της επιστημης να έχεις μόνο δυσπιστια στους γιατρους μετά. Να παιρνεις χημεία για την αγνοια δε ειναι αποδεκτο και σε ψυχιατρο να πας αν ασχοληθει σοβαρα μαζι σου θα σου πει πως πρωτα πρεπει να καταλαβεις τη λειτουργια του οργανισμου. Μη μπλεξεις με πρεζα και χημεια αλλη φιλε ξυπνα.
Καλα κανεις και φοβασε την αγωγη γιατι αυτη επηρεαζει τον ΕΓΚΕΦΑΛΟ.
Ο αγγειολογος σου εξηγησε γιατι ειναι τοσο εμφανεις οι φλεβες αρα βγαλε απο το μυαλο σου οτι εχεις θεμα. Επισης οσο παρατηρεις τους παλμους θα σου φαινονται περιεργοι συμβαινει και σε εμενα και το βαρος δεν σημαινει κατι. Ασχολεισαι με κατι βγαινεις καθολου η ολη μερα καθεσαι μεσα και παρατηρεις παλμους φλεβες κτλ? Ειναι σημαντικο να απασχολεισαι με κατι Αντωνη.
Δε κατάλαβα Έλενα του είπα πως καλά κάνει και φοβάται την αγωγή γιατί επηρεάζει τον εγκέφαλο και γω ότι επηρεάζει τον εγκέφαλο το φοβάμαι και μου φένεται λογικο τα νευροδιαβιβαστικα συστήματα είναι κρίσιμα για τη λειτουργία του και με τη χημεία αλλάζει η λειτουργία τους.
Απασχολουμαι με πολλα πράγματα μεσα τη μερα,δεν είναι απο αυτό.
Τώρα είχα πιεση 8 η μεγαλη , επτα η μικρή. Σας φαίνεται νορμαλ ολο αυτό?
Τι νόμιζεις πως είναι η χημεία κουβας και ειναι γεματος ή είναι αδειος. Ο φιλος δε δειχνει να εχει εγκεφαλικη βλαβη εγω καλά το βλέπω μιλάει και σκεφτεται, απλα τρομοκρατημενος είναι και έχει αγνοια της επιστημης που θα το κάνει να ξετρομοκρατηθει.
Εσυ είπες πως η χημεια του εγκεφαλου είναι διαταραγμενη, αυτό δεν ισχυει ή αν ισχύει δε μπορείς να το ξέρεις. Αυτός βγάζει μάτι ότι δε ξέρει πως δουλεύει ο οργανισμός γι αυτό και έχει αυτό το δευτερο που λες αγχωδει διαταραχή αν το έχει και αυτό και αν το έχει δε σημαινει πως εχει προβλημα με τον εγκεφαλο δηλαδη τη χημεια που ειπες. Απλα η χημεια δεν είναι δοκιμος όρος μιας και ο εγκεφακος δεν είναι κουβας να εχει η να μην έχει χημεία. Ο όρος χημική ανισορροπια δεν είναι ειναι δόκιμος.