Βραδυκαρδία - Page 14
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 14 of 18 FirstFirst ... 41213141516 ... LastLast
Results 196 to 210 of 267
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Antonis8 View Post
    Παιδιά δεν ξέρω. Από τη μία καταλαβαίνω όσα λέτε, από την άλλη δεν μπορώ να βγάλω από το μυαλό μου ότι έχω κάτι σοβαρό και πανικοβάλομαι με το παραμικρό. Έβαλα το χόλτερ πίεσης. Οι φλέβες μου είναι ακόμα πιο έντονες από τις προηγούμενες μέρες και νομίζω πως το πιεσόμετρο ερέθισε και το χέρι μου και φοβάμαι μην δημιουργεί κανένας θρόμβος.

Γυμναστική φοβάμαι να κάνω μην πέσουν κι άλλο οι παλμοί μου. Δεν ξέρω, ίσως τα φάρμακα είναι μονόδρομος. Ειδικά όταν είμαι κουρασμένος όπως σήμερα νιώθω χάλια.

Θέλω να ξανακάνω έναν υπέρηχο καρδιάς για να μου φύγει η ιδέα ότι έχει επηρεαστεί η καρδιά μου. Ξέρει κανείς αν μπορεί να την επηρεάσει αρνητικά το γεγονός οτι έχω κάνει τόσους υπέρηχους, καρδιογραφήματα κλπ.;
    Πω; Ακριβώς θα μπορούσε να την επηρεάσει? Πηγαινε σε έναν ψυχίατρο και συζήτησε το. Δεν θέλω να σε προτρέψω να πάρεις φάρμακα αλλά κάποιες φορές είναι αναγκαία.

Antonis8
    Guest
    Quote Originally Posted by Elenas View Post
    Πω; Ακριβώς θα μπορούσε να την επηρεάσει? Πηγαινε σε έναν ψυχίατρο και συζήτησε το. Δεν θέλω να σε προτρέψω να πάρεις φάρμακα αλλά κάποιες φορές είναι αναγκαία.
    Ξέρω γω, μπορεί με ακτινοβολία. Απλά επειδή έχω κάνει πολλές εξετάσεις το τελευταίο διάστημα.

Μου έχει κολλήσει ότι έχω καρδιακή ανεπάρκεια λόγω βακτηρίου ή ιού για αυτό και και φαίνονται οι φλέβες μου. Αν κάνω έναν υπέρηχο θα ηρεμήσω. Και αν δω ότι και μετά από αυτό συνεχίζει η ίδια κατάσταση, θα πάω να μου γράψει κάποιο αγχολυτικό. Απλά όπως είπα φοβάμαι την αγωγή, όχι για άλλο λόγο, αλλά επειδή φοβάμαι ότι θα επηρεάσει την καρδιά μου ή ότι θα μου φέρει ταχυκαρδία ή ακόμα χειρότερα και άλλη βραδυκαρδία.

Senior Member
    Ξέρω γω, μπορεί με ακτινοβολία. Απλά επειδή έχω κάνει πολλές εξετάσεις το τελευταίο διάστημα.

Μου έχει κολλήσει ότι έχω καρδιακή ανεπάρκεια λόγω βακτηρίου ή ιού για αυτό και και φαίνονται οι φλέβες μου. Αν κάνω έναν υπέρηχο θα ηρεμήσω. Και αν δω ότι και μετά από αυτό συνεχίζει η ίδια κατάσταση, θα πάω να μου γράψει κάποιο αγχολυτικό. Απλά όπως είπα φοβάμαι την αγωγή, όχι για άλλο λόγο, αλλά επειδή φοβάμαι ότι θα επηρεάσει την καρδιά μου ή ότι θα μου φέρει ταχυκαρδία ή ακόμα χειρότερα και άλλη βραδυκαρδία.
    Θα φαινοταν αν συνεβαινε κατι τετοιο. Πηγες σε αγγειολογο σου εξηγησε τι συμβαινει. Δεν κσταλαβαινω γιατι επιμενεις να βγαζεις τα δικα σου συμπερασματα. Δεν επηρεαζουν την καρδια σου ντοντ γουορι.

Antonis8
    Guest
    Ο αγγειολογος θα εβλεπε αν έχω καρδιακή ανεπαρκεια?

Η καρδιά νου χτυπαει περίεργα και νιώθω σαν ένα βάρος

Banned
    Φίλε, ο υπέρηχος δεν έχει ακτινοβολία είναι υπέρηχος, απο κει είσαι ήρεμος μπορείς να κάνεις όσους θες. Από χόλτερ πίεσης δε νομίζω να γίνεται να πάθεις θρόμβο αν δεν έχεις εξαιρετικά σημαντικό πρόβλημα. Τώρα ο άλλος πρόσφατα έπαθε από πιπιλιά που του κάνε η κοπέλα του. Εξαιρετικά σπάνειο αλλά το παθε. Για να ηρεμείς μπορείς να αρχίσεις εκτός απο αγχολυτικά και τα οπιούχα αλλά φίλε εσύ έχεις πρόβλημα γιατί δε ξέρεις πως δουλεύει ο οργανισμός και ότι χημεία και να πάρεις το ίδιο πρόβλημα θα αντιμετωπίζεις οπότε προσπάθησε να βρεις έναν γιατρό να σου μάθει πως δουλεύει ο οργανισμός. Η κάλτσα με λάστιχο μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα ατη κυκλοφορία αλλά εσύ ετσι οπως μας το λες με φλεβες να φενονται δε μπορεί να ανριμετωπίζεις προβλημα απο τετοια πράγματα. Κατσε ψαξου τα χαπια δε μορφωνουν σε καμμια περιπτωση και συ η εχεις αγνοια και δυσπυστια στους γιατρους και στην επιστημη. Τουλάχιστον μάθε τα της επιστημης να έχεις μόνο δυσπιστια στους γιατρους μετά. Να παιρνεις χημεία για την αγνοια δε ειναι αποδεκτο και σε ψυχιατρο να πας αν ασχοληθει σοβαρα μαζι σου θα σου πει πως πρωτα πρεπει να καταλαβεις τη λειτουργια του οργανισμου. Μη μπλεξεις με πρεζα και χημεια αλλη φιλε ξυπνα.

Banned
    Καλα κανεις και φοβασε την αγωγη γιατι αυτη επηρεαζει τον ΕΓΚΕΦΑΛΟ.

Senior Member
    Quote Originally Posted by airetikos View Post
    Καλα κανεις και φοβασε την αγωγη γιατι αυτη επηρεαζει τον ΕΓΚΕΦΑΛΟ.
    To στηριζεις καπου αυτο?

Senior Member
    Ο αγγειολογος θα εβλεπε αν έχω καρδιακή ανεπαρκεια?

Η καρδιά νου χτυπαει περίεργα και νιώθω σαν ένα βάρος
    Ο αγγειολογος σου εξηγησε γιατι ειναι τοσο εμφανεις οι φλεβες αρα βγαλε απο το μυαλο σου οτι εχεις θεμα. Επισης οσο παρατηρεις τους παλμους θα σου φαινονται περιεργοι συμβαινει και σε εμενα και το βαρος δεν σημαινει κατι. Ασχολεισαι με κατι βγαινεις καθολου η ολη μερα καθεσαι μεσα και παρατηρεις παλμους φλεβες κτλ? Ειναι σημαντικο να απασχολεισαι με κατι Αντωνη.

Banned
    Δε κατάλαβα Έλενα του είπα πως καλά κάνει και φοβάται την αγωγή γιατί επηρεάζει τον εγκέφαλο και γω ότι επηρεάζει τον εγκέφαλο το φοβάμαι και μου φένεται λογικο τα νευροδιαβιβαστικα συστήματα είναι κρίσιμα για τη λειτουργία του και με τη χημεία αλλάζει η λειτουργία τους.

Antonis8
    Guest
    Απασχολουμαι με πολλα πράγματα μεσα τη μερα,δεν είναι απο αυτό.

Τώρα είχα πιεση 8 η μεγαλη , επτα η μικρή. Σας φαίνεται νορμαλ ολο αυτό?

Senior Member
    Δε κατάλαβα Έλενα του είπα πως καλά κάνει και φοβάται την αγωγή γιατί επηρεάζει τον εγκέφαλο και γω ότι επηρεάζει τον εγκέφαλο το φοβάμαι και μου φένεται λογικο τα νευροδιαβιβαστικα συστήματα είναι κρίσιμα για τη λειτουργία του και με τη χημεία αλλάζει η λειτουργία τους.
    Η χημεια του εγκεφαλου ειναι ηδη διαταραγμενη.

Banned
    Τι νόμιζεις πως είναι η χημεία κουβας και ειναι γεματος ή είναι αδειος. Ο φιλος δε δειχνει να εχει εγκεφαλικη βλαβη εγω καλά το βλέπω μιλάει και σκεφτεται, απλα τρομοκρατημενος είναι και έχει αγνοια της επιστημης που θα το κάνει να ξετρομοκρατηθει.

Senior Member
    Τι νόμιζεις πως είναι η χημεία κουβας και ειναι γεματος ή είναι αδειος. Ο φιλος δε δειχνει να εχει εγκεφαλικη βλαβη εγω καλά το βλέπω μιλάει και σκεφτεται, απλα τρομοκρατημενος είναι και έχει αγνοια της επιστημης που θα το κάνει να ξετρομοκρατηθει.
    Αγορι μου τι λες? Ποια εγκεφαλικη βλαβη?
    Στην αγχωδη διαταραχη αναφερομαι

Banned
    Εσυ είπες πως η χημεια του εγκεφαλου είναι διαταραγμενη, αυτό δεν ισχυει ή αν ισχύει δε μπορείς να το ξέρεις. Αυτός βγάζει μάτι ότι δε ξέρει πως δουλεύει ο οργανισμός γι αυτό και έχει αυτό το δευτερο που λες αγχωδει διαταραχή αν το έχει και αυτό και αν το έχει δε σημαινει πως εχει προβλημα με τον εγκεφαλο δηλαδη τη χημεια που ειπες. Απλα η χημεια δεν είναι δοκιμος όρος μιας και ο εγκεφακος δεν είναι κουβας να εχει η να μην έχει χημεία. Ο όρος χημική ανισορροπια δεν είναι ειναι δόκιμος.

Senior Member
    Απασχολουμαι με πολλα πράγματα μεσα τη μερα,δεν είναι απο αυτό.

Τώρα είχα πιεση 8 η μεγαλη , επτα η μικρή. Σας φαίνεται νορμαλ ολο αυτό?
    Και τη θερμοκρασία σου να πάρεις δε θα είναι νορμάλ και πολλές άλλες μετρήσεις δεν θα είναι νορμάλ Αυτό που δε θες να καταλάβεις είναι ότι το κυριότερο που δεν είναι νορμάλ είναι να κάθεσαι και να κάνεις συνεχώς μετρήσεις.

Page 14 of 18 FirstFirst ... 41213141516 ... LastLast