Quote:
Originally posted by μυριαμ
οι θετικες αλλαγες που εχουν συμβει τωρα τελευταια ( και μιλαω για τον τελευταιο 1.5 μηνα), ειναι οτι επιτελους μετα απο μια πολυχρονη ανεχεια και οικονομικη στερηση ξεκληδωσαν καποιες κληρονομικες υποθεσεις και πολλα χρεη μου καλυφθηκαν, οχι ακομα ολα, αλλα συντομα θα υπαρξει ολοκληρωτικη καλυψη, θα εχω την δυνατοτητα να μετακομισω σ ενα καλυτερο σπιτι, ν αγορασω ενα αυτοκινητο, ισως οχι ολοκαινουργιο, αλλα σιγουρα ελπιζω σε καλη κατασταση,.. σταματησα απο την δουλεια μου η οποια ειναι εποχιακη, και στην οποια πιεστηκα αφανταστα πολυ ψυχολογικα γιατι το κλιμα ηταν χαλια, και το οτι σταματησα μου εδωσα μια ανακουφιση, μαλιστα σταματησα και νωριτερα απο το αναμενωμενο, αν δεν ειχαν ερθει αυτα τα λεφτα στα χερια μου με τις υποχρεωσεις που ειχα να καλυψω ..θα ειχα μαλλον αυτοκτονισει..ομως τωρα δεν με νοιαζει, ηταν για μενα καλυτερα που εγινε ετσι,.Εχει αρχισει να υπαρχει και περισσοτερο ερωτικο ενδιαφερον απο καποια ατομα που μου αρεσαν αλλα δεν ειχα δειξει κατι, ετσι κι αλλιως δεν ειχα την διαθεση να κανω καποια παραπανω κινηση(ενας μεγαλος ερωτας για μενα, δεν ειχε καλη καταληξη κι αυτο μ εκλεισε για πολυ καιρο).. στα γραφω ολα αυτα για να απαντησω στην παραπανω ερωτηση σου.. ειναι ενα γεγονος οτι συμβαινουν ολα αυτα , ομως με καποιο τροπο περνανε στο πισω μερος του μυαλου, σαν μια απλη γνωση που ομως εγω απ αυτην δεν μπορω να αντλησω τα θετικα της και βασισμενη πανω σε αυτα να ανεβω και ψυχολογικα. δεν νοιωθω ανκουφηση, δεν νοιωθω ικανοποιηση, ειναι σαν να συμβαινουν σε καποιον αλλο στην αλλη την μυριαμ η οποια και να ειναι αυτη. εγω ειμαι ενα στεναχωριμενο θλιμενο τιποτα που θελει μοναχα να μεινει μονο και να κρυφτει. Με δυσκολια προσπαθω να δειξω οτι συμετεχω σε καποιες ευχαριστες συζητησεις με τους γονεις μου που κι αυτοι μετα απο πολυ καιρο και μεγαλη χρηματικη ταλαιπωρια θα επωφεληθουν επισης..γενικα ενα κλιμα αισιοδοξιας και χαρας υπαρχει στον αερα, που ομως εμενα πραγματικα δεν με αγγιζει. η μανα μου την τελευταια φορα που με ειδε με ρωτησε τι εχω.. της ειπα οτι ειμαι καλα, απλα περναω μια φαση που θα μου περασει..εχουμε καλη σχεση, δεν μπορω να της μιλησω ομως για αυτα....Οσο για τον πονο ειναι μια αισθηση καταναγκαστικης πιεστικης αναγκης αποχωρισμου, δεν ξερω πως αλλοιως μπορω να το εξηγησω..θυμιζει την αισθηση να θελεις κατι παρα πολυ αλλα να μην μπορεις να το εχεις ενω στην τελικη δεν θελεις τιποτα , μονο την ησυχια σου.
ειναι απολυτα φυσικο να μην εφυσηχαζεις αφου στην ουσια φτωχηνες και δεν πλουτισες με την εκποιηση της περιουσιας που κληρονομησες και την αγορα αυτων που εχεις αμεση αναγκη!