Στην αρχή πριν πει το επάγγελμα και ότι κάνει χόρτο σκέφτηκα και εγώ ότι είναι δικός μου γνωστός...:D
Κοίτα να δεις τελικά είναι φυλή ολάκερη,,,,χαχαχα
Printable View
Δηλαδή ρε κορίτσια σόρι αλλά τι υπονοείτε πως οι άνδρες είναι τεμπεληχανάδες ή ότι δεν μπορούν να αυτοεξυπηρετηθούν ή είναι μεγάλο το ποσοστό των ανδρών που δεν μπορεί; Οχι δεν ανήκω σε αυτή την κατηγορία (******* Αγγλία να ένα καλό που μου έκανες) αλλα απορία το έχω...
Οχι Mind καμία σχέση. Προφανώς και δεν είναι έτσι οι άντρες. Αλλά υπάρχουν ΚΑΙ αυτοί οι άντρες. Απλά έτυχε να έχουμε πέσει σε αυτή την περίπτωση εμείς.
Και οταν κάποιος χαρακτήρας σου είναι τόσο οικείος, γιατί να μην προειδοποιησεις κάποιον άλλον (στην περίπτωση μας την Σοφία) να γλιτώσει από όλη αυτή την ταλαιπωρία και την τοξικότητα?
Δεν ξέρω έχω μπει σε ένα μουντ που έχω κόψει φάρμακα οπότε υποθέτω πως σε κανα 4μηνο θα είμαι οκ , δεν θέλω να μπλέξω σε σχέσεις και τέτοια ούτε με ενδιαφέρει το σεξ στη φάση που είμαι, βασικά δεν ανήκω καν στους βανίλα ανήκω σε ένα ποσστό που οι γυναίκες που με ενδιαφέρουν παίζουν σε ένα ποσοστό 0,0003% στην Ελλάδα δηλαδή τρεις στις δέκα χιλιάδες θέλω να νοικιάσω ένα απλό δυαράκι σαν το υποτιθέμενο σπίτι μου και να κυκλοφορώ με ένα απλό σμαρτάκι να δω αν με την όσο γινεται πιο απλή ζωή μπορέσω να μπλέξω στη ζωή μου με μία από τις 300 δεν νομίζω να είναι παραπάνω γυναίκες που με ενδιαφέρουν στην Ελλάδα.
Διαστροφή ξεδιαστροφή ήρθε η ώρα να το δω και να το διαπιστώσω...
Η Σοφία ξέρει τι πρέπει να κάνει, απλώς είναι θέμα το πότε το μυαλό της θα την εξαναγκάσει να το κάνει!
Εγώ να ρωτήσω κάτι άσχετο, επειδή δεν μπορώ να σου στειλω π.μ επειδη είμαι και εγω φιλόλογος και ειχα βαλει και εγω αγγελια για ιδιαίτερα αλλα δεν ενδιαφέρθηκε κανεις εκτος ενα τηλέφωνο που δεχτηκα να κανω για 2 ευρω την ωρα και πολυ μακρια απο το σπιτι μου και το απερριψα, δεν εχω καθολου μαθητες και ουτε γνωστους και φιλους να εχουν παιδακια για να δικτυωθω.Εσυ πως τα καταφερες και εχεις και καλο εισοδημα? Σε οποια φροντιστήρια εστειλα βιογραφικό κανενα ενδιαφέρον ολοι ζητούσαν προϋπηρεσία που δεν ειχα αφου μολις ειχα αποφοιτησει.Τωρα ειμαι 30 χρονων εχω ενα μωρακι και εχω δουλέψει μονο σε ασχετες δουλειές πχ.ταμιας σε εστιατόριο, εκτος απο κατι φοιτητικές εργασίες που εκανα. Μηπως θα μπορούσες να με βοηθησεις? Τωρα εχω το μωρο και δεν εχω που να το αφήσω σε ενα χρόνο ομως θα παει σταθμο. Γραφω χωρις τονους γιατι ειμαι απο κινητο.Στειλε μου στο [email protected] αν εχεις καποια συμβουλη για να τα καταφέρω και εγω ή καποια εργασια να προτεινεις, οικονομικα ημαστε πολυ χαλια, σε γκαρσονιέρα μενουμε. Για να διοριστω ως αναπληρώτρια ουτε λογος, κανω αιτησεις καθε χρονο και για δυσπρόσιτα και δεν με εχουν παρει ποτε, ισως επειδή δεν εχω μεταπτυχιακό.Σε ευχαριστώ πολυ.
Κοπελιά.....το χόρτο το λένε από την αρχή..μαζί με τα βίντεο games,την στασιμότητα κτλ...
Έχει επιλέξει έναν τρόπο ζωής συγκεκριμένο...το θέμα του σεξ είναι αποτέλεσμα του χάσματος που έχετε...κάνε δουλειά με το μέσα σου για να δεις γιατί εσύ μένεις σε μια σχέση που σε κάνει να νιώθεις άσχημα για τον εαυτό σου, σε γεμίζει ανασφάλειες κτλ...
Τι σε νοιάζει γιατί δεν κάνει σεξ; Εσύ θες να μην κάνεις; Θες να κάθεσαι να αναρωτιέται; Και πες ότι αυτό το ανέχεσαι για όσο.... Θες να είσαι σε μια συντροφική σχέση που δεν συζητάτε τα κοινά σας προβλήματα; Που δεν τον νοιάζει ότι εσύ θες σεξ; Που σε βγάζει πιεστική επειδή έχεις ανάγκες (σωματικές και συναισθηματικές);που δεν τον νοιάζει να είσαι χαρούμενη εσύ;