Ο σύντροφός μου δεν θέλει σεξ - Page 14
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 14 of 19 FirstFirst ... 41213141516 ... LastLast
Results 196 to 210 of 275
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Αλεξία10 View Post
    Οχι εγω. Αυτός ο γνωστός μου που με εκπαίδευσε τόσο καλά :D
    Πραγματικά αν δεν ήξερα ότι είναι παντρεμένος θα νόμιζα ότι μιλάμε για τον ίδιο άνθρωπο
    Στην αρχή πριν πει το επάγγελμα και ότι κάνει χόρτο σκέφτηκα και εγώ ότι είναι δικός μου γνωστός...:D
    Κοίτα να δεις τελικά είναι φυλή ολάκερη,,,,χαχαχα
    Δεν βλέπει κανείς πολύ καλά παρά μονάχα με την καρδιά.Ότι είναι σημαντικό, δεν το βλέπουν τα μάτια.

Senior Member
    Quote Originally Posted by sofiasofaci View Post
    Όχι μπροστά του, αλλά π.χ. έχω ένα παιδί που ήταν φοιτητής μου για κάποιες κατατακτήριες που έδωσε (35 ετών) που μου έχει πει ότι με θέλει και μου έστελνε συχνά πυκνά και προ της σχέσης μου βγαίναμε καμιά φορά (από πελυράς μου το είχα ξεκαθαρίσει ότι είναι φιλικό), όποτε μου στέλνει εκνευρίζεται και μου έχει πει ότι δεν θέλει να μιλάω μαζί του. Ο ξάδερφος-κολλητός του με έκανε αντ στο fb και του έκανε ολόκληρη ιστορία και με διέγραψε.
    Εντάξει, για τον χαρακτήρα του σωστά αντέδρασε.

Σοβαρά τώρα, γνώμη μου είναι ότι δεν υπάρχει λύση. Θα αρχίσεις να νιώθεις ενοχες, θα σε πνίγει το δίκιο σου, θα αμφισβητείς τον εαυτό σου και άλλα πολλά τέτοια. Μη χαλάς άλλο την ψυχολογια σου μαζί του.
    Εύχομαι να φυσήξει δυνατός αέρας... Να πάρει μακριά όλα τα σκουπίδια της ζωής μου...

Senior Member
    ΦΥΣΙΚΆ και δεν θα συνεχιζε τις εξετάσεις γιατί βαριέται να πάει. Αλλά και τίποτα να μην είχε, το "δεν είμαι καλά αυτό τον καιρό" είναι το ρεφρέν τους. Και 20 χρόνια να μείνεις μαζί του "δεν θα είναι καλά αυτό τον καιρό". Και γενικά οι προτάσεις τους ξεκινάνε από "δεν" και εκφράζουν μόνο δικαιολογίες.
    Αλεξία απίστευτο αυτό του είπα σήμερα!!!! Μου λές ΔΕΝ ξέρω, ΔΕΝ θέλω να μιλήσω, ΔΕΝ θέλω να το προσπαθήσω, ΔΕΝ μου κάνει αυτός ο τρόπος και δεν μου λες τι θες για να το κάνω...

Έχω φτάσει σε σημείο να αμφισβητώ τη λογική μου και όλα όσα ξέρω και κάνω...

Senior Member
    Δηλαδή ρε κορίτσια σόρι αλλά τι υπονοείτε πως οι άνδρες είναι τεμπεληχανάδες ή ότι δεν μπορούν να αυτοεξυπηρετηθούν ή είναι μεγάλο το ποσοστό των ανδρών που δεν μπορεί; Οχι δεν ανήκω σε αυτή την κατηγορία (******* Αγγλία να ένα καλό που μου έκανες) αλλα απορία το έχω...

Senior Member
    Quote Originally Posted by fanh View Post
    Στην αρχή πριν πει το επάγγελμα και ότι κάνει χόρτο σκέφτηκα και εγώ ότι είναι δικός μου γνωστός...:D
    Κοίτα να δεις τελικά είναι φυλή ολάκερη,,,,χαχαχα
    Ναι ρε παιδί μου, και εγώ νόμιζα ότι έσπασε το καλούπι αλλά δεν.....
    Εύχομαι να φυσήξει δυνατός αέρας... Να πάρει μακριά όλα τα σκουπίδια της ζωής μου...

Senior Member
    Quote Originally Posted by sofiasofaci View Post
    Αλεξία απίστευτο αυτό του είπα σήμερα!!!! Μου λές ΔΕΝ ξέρω, ΔΕΝ θέλω να μιλήσω, ΔΕΝ θέλω να το προσπαθήσω, ΔΕΝ μου κάνει αυτός ο τρόπος και δεν μου λες τι θες για να το κάνω...

Έχω φτάσει σε σημείο να αμφισβητώ τη λογική μου και όλα όσα ξέρω και κάνω...
    Μήπως είναι καιρός να φύγεις? Αν μείνεις, αυτός δεν θα αλλάξει. Εσύ θα αλλάξεις. Προς χειρότερα....

Senior Member
    Quote Originally Posted by mindcrime View Post
    Δηλαδή ρε κορίτσια σόρι αλλά τι υπονοείτε πως οι άνδρες είναι τεμπεληχανάδες ή ότι δεν μπορούν να αυτοεξυπηρετηθούν ή είναι μεγάλο το ποσοστό των ανδρών που δεν μπορεί; Οχι δεν ανήκω σε αυτή την κατηγορία (******* Αγγλία να ένα καλό που μου έκανες) αλλα απορία το έχω...

Εγώ πιστεύω ότι είναι συγκεκριμένη ομάδα ανθρώπων που συμπεριφέρονται έτσι. άνδρες γυναίκες..απλά έτυχε τώρα να είναι όλοι άντρες οι αναφερόμενοι... :D
    Δεν βλέπει κανείς πολύ καλά παρά μονάχα με την καρδιά.Ότι είναι σημαντικό, δεν το βλέπουν τα μάτια.

Senior Member
    Οχι Mind καμία σχέση. Προφανώς και δεν είναι έτσι οι άντρες. Αλλά υπάρχουν ΚΑΙ αυτοί οι άντρες. Απλά έτυχε να έχουμε πέσει σε αυτή την περίπτωση εμείς.

Και οταν κάποιος χαρακτήρας σου είναι τόσο οικείος, γιατί να μην προειδοποιησεις κάποιον άλλον (στην περίπτωση μας την Σοφία) να γλιτώσει από όλη αυτή την ταλαιπωρία και την τοξικότητα?

Senior Member
    Οχι Mind καμία σχέση. Προφανώς και δεν είναι έτσι οι άντρες. Αλλά υπάρχουν ΚΑΙ αυτοί οι άντρες. Απλά έτυχε να έχουμε πέσει σε αυτή την περίπτωση εμείς.

Και οταν κάποιος χαρακτήρας σου είναι τόσο οικείος, γιατί να μην προειδοποιησεις κάποιον άλλον (στην περίπτωση μας την Σοφία) να γλιτώσει από όλη αυτή την ταλαιπωρία και την τοξικότητα?
    Δεν ξέρω έχω μπει σε ένα μουντ που έχω κόψει φάρμακα οπότε υποθέτω πως σε κανα 4μηνο θα είμαι οκ , δεν θέλω να μπλέξω σε σχέσεις και τέτοια ούτε με ενδιαφέρει το σεξ στη φάση που είμαι, βασικά δεν ανήκω καν στους βανίλα ανήκω σε ένα ποσστό που οι γυναίκες που με ενδιαφέρουν παίζουν σε ένα ποσοστό 0,0003% στην Ελλάδα δηλαδή τρεις στις δέκα χιλιάδες θέλω να νοικιάσω ένα απλό δυαράκι σαν το υποτιθέμενο σπίτι μου και να κυκλοφορώ με ένα απλό σμαρτάκι να δω αν με την όσο γινεται πιο απλή ζωή μπορέσω να μπλέξω στη ζωή μου με μία από τις 300 δεν νομίζω να είναι παραπάνω γυναίκες που με ενδιαφέρουν στην Ελλάδα.

Διαστροφή ξεδιαστροφή ήρθε η ώρα να το δω και να το διαπιστώσω...

Η Σοφία ξέρει τι πρέπει να κάνει, απλώς είναι θέμα το πότε το μυαλό της θα την εξαναγκάσει να το κάνει!

Δεν ξέρω έχω μπει σε ένα μουντ που έχω κόψει φάρμακα οπότε υποθέτω πως σε κανα 4μηνο θα είμαι οκ , δεν θέλω να μπλέξω σε σχέσεις και τέτοια ούτε με ενδιαφέρει το σεξ στη φάση που είμαι, βασικά δεν ανήκω καν στους βανίλα ανήκω σε ένα ποσστό που οι γυναίκες που με ενδιαφέρουν παίζουν σε ένα ποσοστό 0,0003% στην Ελλάδα δηλαδή τρεις στις δέκα χιλιάδες θέλω να νοικιάσω ένα απλό δυαράκι σαν το υποτιθέμενο σπίτι μου και να κυκλοφορώ με ένα απλό σμαρτάκι να δω αν με την όσο γινεται πιο απλή ζωή μπορέσω να μπλέξω στη ζωή μου με μία από τις 300 δεν νομίζω να είναι παραπάνω γυναίκες που με ενδιαφέρουν στην Ελλάδα.

Η Σοφία ξέρει τι πρέπει να κάνει, απλώς είναι θέμα το πότε το μυαλό της θα την εξαναγκάσει να το κάνει!
    Συγνωμη άσχετο με το θέμα. Πως γνωρίζεις ότι οι γυναίκες που σε ενδιαφέρουν ειναι 3 στις 10000?έχεις γνωρίσει όλες τις γυναίκες?

Senior Member

Έχεις δίκιο ότι ξέρω τι πρέπει να κάνω, απλά επειδή είμαι εσωστρεφής οι πολλές αλλαγές και τα εξωστρεφή άτομα με κουράζουν, με "ξεφορτίζουν" και με αγχώνει ότι πρέπει να το ξαναπεράσω αυτό από την αρχή...

Junior Member
    Εγώ να ρωτήσω κάτι άσχετο, επειδή δεν μπορώ να σου στειλω π.μ επειδη είμαι και εγω φιλόλογος και ειχα βαλει και εγω αγγελια για ιδιαίτερα αλλα δεν ενδιαφέρθηκε κανεις εκτος ενα τηλέφωνο που δεχτηκα να κανω για 2 ευρω την ωρα και πολυ μακρια απο το σπιτι μου και το απερριψα, δεν εχω καθολου μαθητες και ουτε γνωστους και φιλους να εχουν παιδακια για να δικτυωθω.Εσυ πως τα καταφερες και εχεις και καλο εισοδημα? Σε οποια φροντιστήρια εστειλα βιογραφικό κανενα ενδιαφέρον ολοι ζητούσαν προϋπηρεσία που δεν ειχα αφου μολις ειχα αποφοιτησει.Τωρα ειμαι 30 χρονων εχω ενα μωρακι και εχω δουλέψει μονο σε ασχετες δουλειές πχ.ταμιας σε εστιατόριο, εκτος απο κατι φοιτητικές εργασίες που εκανα. Μηπως θα μπορούσες να με βοηθησεις? Τωρα εχω το μωρο και δεν εχω που να το αφήσω σε ενα χρόνο ομως θα παει σταθμο. Γραφω χωρις τονους γιατι ειμαι απο κινητο.Στειλε μου στο [email protected] αν εχεις καποια συμβουλη για να τα καταφέρω και εγω ή καποια εργασια να προτεινεις, οικονομικα ημαστε πολυ χαλια, σε γκαρσονιέρα μενουμε. Για να διοριστω ως αναπληρώτρια ουτε λογος, κανω αιτησεις καθε χρονο και για δυσπρόσιτα και δεν με εχουν παρει ποτε, ισως επειδή δεν εχω μεταπτυχιακό.Σε ευχαριστώ πολυ.

Senior Member
    Κοπελιά.....το χόρτο το λένε από την αρχή..μαζί με τα βίντεο games,την στασιμότητα κτλ...
    Έχει επιλέξει έναν τρόπο ζωής συγκεκριμένο...το θέμα του σεξ είναι αποτέλεσμα του χάσματος που έχετε...κάνε δουλειά με το μέσα σου για να δεις γιατί εσύ μένεις σε μια σχέση που σε κάνει να νιώθεις άσχημα για τον εαυτό σου, σε γεμίζει ανασφάλειες κτλ...
    Τι σε νοιάζει γιατί δεν κάνει σεξ; Εσύ θες να μην κάνεις; Θες να κάθεσαι να αναρωτιέται; Και πες ότι αυτό το ανέχεσαι για όσο.... Θες να είσαι σε μια συντροφική σχέση που δεν συζητάτε τα κοινά σας προβλήματα; Που δεν τον νοιάζει ότι εσύ θες σεξ; Που σε βγάζει πιεστική επειδή έχεις ανάγκες (σωματικές και συναισθηματικές);που δεν τον νοιάζει να είσαι χαρούμενη εσύ;

Senior Member
    Quote Originally Posted by tzinalampsakou View Post
    Εγώ να ρωτήσω κάτι άσχετο, επειδή δεν μπορώ να σου στειλω π.μ επειδη είμαι και εγω φιλόλογος και ειχα βαλει και εγω αγγελια για ιδιαίτερα αλλα δεν ενδιαφέρθηκε κανεις εκτος ενα τηλέφωνο που δεχτηκα να κανω για 2 ευρω την ωρα και πολυ μακρια απο το σπιτι μου και το απερριψα, δεν εχω καθολου μαθητες και ουτε γνωστους και φιλους να εχουν παιδακια για να δικτυωθω.Εσυ πως τα καταφερες και εχεις και καλο εισοδημα? Σε οποια φροντιστήρια εστειλα βιογραφικό κανενα ενδιαφέρον ολοι ζητούσαν προϋπηρεσία που δεν ειχα αφου μολις ειχα αποφοιτησει.Τωρα ειμαι 30 χρονων εχω ενα μωρακι και εχω δουλέψει μονο σε ασχετες δουλειές πχ.ταμιας σε εστιατόριο, εκτος απο κατι φοιτητικές εργασίες που εκανα. Μηπως θα μπορούσες να με βοηθησεις? Τωρα εχω το μωρο και δεν εχω που να το αφήσω σε ενα χρόνο ομως θα παει σταθμο. Γραφω χωρις τονους γιατι ειμαι απο κινητο.Στειλε μου στο [email protected] αν εχεις καποια συμβουλη για να τα καταφέρω και εγω ή καποια εργασια να προτεινεις, οικονομικα ημαστε πολυ χαλια, σε γκαρσονιέρα μενουμε. Για να διοριστω ως αναπληρώτρια ουτε λογος, κανω αιτησεις καθε χρονο και για δυσπρόσιτα και δεν με εχουν παρει ποτε, ισως επειδή δεν εχω μεταπτυχιακό.Σε ευχαριστώ πολυ.
    Πάντως με το να ρίχνεις έτσι τις τιμές ,ούτε δουλειά θα βρεις γιατί δεν θα σε παίρνουν στα σοβαρά και χαλάς την "πιάτσα" για όλους τους υπόλοιπους...

Senior Member
    Θέλω να σου πω και κάτι ακόμα που έχω σαν προσωπική μου άποψη. Είμαι 43 ετών ξεκίνησα ως χημικός μηχανικός και το έχω τερματίσει έφτασα στην Αγγλία σε επίπεδο μεταδιδακτορικού. Έχω την άποψη, την αντίληψη και το έχω δει με τα ίδια μου τα μάτια και το έχω ζήσει πολλάκις, πως όλοι οι άνθρωποι ανεξαρτήτως ηλικίας και υπόβαθρου μπορούν να πετύχουν τα πάντα, αρκεί να το θέλουν ή να έχουν κάποιο σοβαρό έναυσμα για να το κάνουν ή κάποιος με εχέγγυα να τους πείσει πως μπορούν να το κάνουν. Εσύ τα έχεις τα εχέγγυα, δεν ξέρω αν το πιστεύεις πως μπορεί να συμβεί όμως. Οκ το να είναι κάποιος security δεν έχει προοπτική και μέλλον και ίσως να μην είχε την μόρφωση για να κάνει κάτι σε κάποιο επαγγελματικό κλάδο. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως κάποιος που είναι πόσο; 30-35; δεν μπορεί να ξεκινήσει τώρα για να εξασφαλίσει το αύριο. Αν ποτέ ξεφύγεις από αυτόν τον εγκλωβισμό που βρίσκεστε δώστου την ευκαιρία να αλλάξει, πες του ότι μπορεί να το κάνει γιατί δεν θα είναι ούτε ο πρώτος αλλά ούτε ο τελευταίος που θα το έχει κάνει. Θα μου πεις πανεπιστήμιο και εξετάσεις σε αυτή την ηλικία; Ναι γιατί δεν είναι ανέφικτο, είναι εφικτό αρκεί κάποιος να τον κάνει να το πιστέψει. Δεν είναι θέμα κατωτερότητας, είναι θέμα στροφής στη ζωή. Θα είναι επίπονο και θα πρέπει να το ξέρει πριν το επιχειρήσει, αλλά έχει εσένα δίπλα του που μπορείς να τον βοηθήσεις να το κάνει εφικτό. Αρκεί να το πιστέψεις και εσύ και εκείνος.
    Άσχετο:συνάδελφος εδώ!και σπουδάζω καλή ώρα όπως λες ,ακόμα με στροφή στην καριέρα

Page 14 of 19 FirstFirst ... 41213141516 ... LastLast