Originally Posted by
dizzy
Παιδιά κι εγώ υποφέρω από ταχυκαρδιες(100 παλμούς ανά λεπτό σε κατάσταση χαλάρωσης), αρρυθμιες(5 την ημέρα) σύμφωνα με holter που έκανα πρόσφατα και τσιμπήματα και σφίξιμο στην καρδιά. Έχω φάει τη μισή μου ζωή στους γιατρούς. Έχω κάνει αμέτρητες εξετάσεις και μου λένε όλα καλά αλλά μου ζητάνε κι άλλες κι αυτό μου γεννα νέες αμφιβολίες. Παθαίνω συνέχεια κρίσεις πανικού κι η ζωή μου είναι μαρτύριο.Προσφατα μου είπε ένας διακεκριμένος χειρουργός ότι πάσχω από κατάθλιψη. Έχω πάει και σε ψυχίατρο και ψυχανάλυση αλλά δεν άντεξα για πολύ σε τίποτα από τα 2.Τωρα έχω χειροτερεψει και πιστεύω πλέον ότι λόγω της κατάθλιψης θα πάθω καρδιά κι αιφνίδιο θάνατο. Εννοείται για τον γάμο και τους γύρω μου έχω γίνει εξαιρετική φορτικη. Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω. Ζαλάδες, ίλιγγους κι ασταθεια στο full επίσης. Επίσης νιώθω ότι παθαίνω μικρά σβησιματα... ειδικά πριν τον ύπνο. Είναι κάποιος/α που έχει τα ίδια και το αντιμετωπίζει καλά να με συμβουλέψει? Να προσθέσω λόγω της κατάστασης αυτής έχω κάνει 5 βιοχημικός αποβολές χωρίς παθολογικά αιτία. Έχω ανάγκη ν'ακουσω συμβουλές. Μόνο οι ομοιοπαθείς μπορείτε να με νιώσετε!