Results 196 to 210 of 216
Thread: φοβια με καρδια
-
15-09-2014, 16:30 #196
Σε καταλαβαίνω απόλυτα trelameni..έχω κι εγώ ενα κοριτσάκι 15 μηνών κι όλο τέτοιες σκέψεις κάνω.προσπαθώ να τις αποβαλλω,αλλά δύσκολο..εγώ έχω και αρρυθμίες και πονακια που μου προέκυψαν μες την εγκυμοσύνη κι ακόμα συνεχιζονται..δυστυχώς όλα αυτά σου δημιουργούν τρομερή φοβία κι ανασφάλεια και δε σ'αφηνουν να ζήσεις φυσιολογικά,όπως πριν..πρεπει,όμως να το παλεψουμε και να νικήσουμε,δε γίνεται αλλιως..!!
- 20-09-2014, 19:18 #197
Γεια σας παιδια.Πως πατε εσεις?Εγω υποφερω απ την εμμονη με την λειτουργια της καρδιας....ψιλαφιζω την παραμικρη ενοχληση,πονο,τσιμπιμα και ολα αυτα με φοβιζουν!Ασε που συνεχως η σκεψη μου ειναι στους παλμους μου γιατι τους νιωθω εντονους & ας ειναι 75 για παραδειγμα εκεινη την ωρα.Επισης,αυτο το βασανιστικο βαρος στο στερνο δεν παει στα τσακιδια......
18-05-2015, 22:04 #198
Καλησπέρα παιδιά!!!ανοίγω ξανά ένα παλιό ποστ...πβς είσαστε όλοι εσείς?έχετε ξεπεράσει τις φοβιες σας??
06-05-2016, 21:23 #199
καλησπερα!! καποτε ειχα ανοιξει αυτο το θεμα και δυστηχως ειχε απηχηση..!!εχω γραψει ενα νεο ποστ..σχετικα καλα πηγαινα εγω αλλα απο τις γιορτες των χριστουγεννων ξανακυλησα.λιγο και σημερα επαθα αρρυθμια και ταχυκαρδια μετα απο ασκηση και μου την βαρεσε λιγο.
12-05-2016, 21:43 #200
SUNSET αφού το καταλαβαίνεις και μόνη σου οτι πέρασες περίοδο stress και να σου τώρα το κρασάρισμα του οργανισμού...μην μασάς και συνέχισε ακάθεκτη ό,τι κάνεις!! Μη το βάζεις κάτω...έχουμε συνηθίσει εμείς απο τέτοια!!!
30-05-2016, 03:31 #201
Διάβασα και εγω απο την αρχή το θέμα αυτο το αξημέρωτο αυτο δύσκολο βράδυ . Υποφέρω απο αρρυθμίες χρόνια τώρα . Εξετάσεις πολλές , καρδιολόγοι περισσότεροι , το αποτέλεσμα ; Ενα πάντα . " δεν έχεις τίποτα " . Για πολυ κΑιρο υπήρξε καλούτσικα με οχι πάνω απο 2-3 ίσως και καμμία αρρυθμία την ημέρα μου . Αλλα εδω και 3 μερες με ξαναβρήκαν και κάνουν μια γενναία απόπειρα να μου κλέψουν τη χαρά την οποία είχα κατακτήσει όλο αυτο το διάστημα . Φυσικά και ολα μέσα στο μυαλό ειναι αλλα δεν ειναι και τόσο εύκολο να σταματήσουμε να σωματοποιουμε το άγχος μας . Φυσικά και με ξαναβρήκαν έπρεπε οπωσδήποτε να μου δείξουν οτι ποτε δεν θα πάψουν μα μου δείχνουνε την δύναμη τους , είμαι μικρη μπροστά τους .
01-06-2016, 20:40 #202
έχω την εντύπωση ότι το 90% τον ατόμων εδώ μπερδεύει τις
αρρυθμίες με την ταχυκαρδία.
11-07-2017, 21:57 #203
Εχω αισθημα παλμων,ταχυκαρδιες,εκτακτε ς και ζαλαδες κανεις αλλος;
26-08-2017, 20:30 #204
26-08-2017, 20:35 #205
27-01-2019, 22:05 #206
Παιδιά κι εγώ υποφέρω από ταχυκαρδιες(100 παλμούς ανά λεπτό σε κατάσταση χαλάρωσης), αρρυθμιες(5 την ημέρα) σύμφωνα με holter που έκανα πρόσφατα και τσιμπήματα και σφίξιμο στην καρδιά. Έχω φάει τη μισή μου ζωή στους γιατρούς. Έχω κάνει αμέτρητες εξετάσεις και μου λένε όλα καλά αλλά μου ζητάνε κι άλλες κι αυτό μου γεννα νέες αμφιβολίες. Παθαίνω συνέχεια κρίσεις πανικού κι η ζωή μου είναι μαρτύριο.Προσφατα μου είπε ένας διακεκριμένος χειρουργός ότι πάσχω από κατάθλιψη. Έχω πάει και σε ψυχίατρο και ψυχανάλυση αλλά δεν άντεξα για πολύ σε τίποτα από τα 2.Τωρα έχω χειροτερεψει και πιστεύω πλέον ότι λόγω της κατάθλιψης θα πάθω καρδιά κι αιφνίδιο θάνατο. Εννοείται για τον γάμο και τους γύρω μου έχω γίνει εξαιρετική φορτικη. Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω. Ζαλάδες, ίλιγγους κι ασταθεια στο full επίσης. Επίσης νιώθω ότι παθαίνω μικρά σβησιματα... ειδικά πριν τον ύπνο. Είναι κάποιος/α που έχει τα ίδια και το αντιμετωπίζει καλά να με συμβουλέψει? Να προσθέσω λόγω της κατάστασης αυτής έχω κάνει 5 βιοχημικός αποβολές χωρίς παθολογικά αιτία. Έχω ανάγκη ν'ακουσω συμβουλές. Μόνο οι ομοιοπαθείς μπορείτε να με νιώσετε!
28-01-2019, 09:00 #207
Το θέμα dizzy είναι τι ψάχνεις? μήπως τον έναν γιατρό που θα σου πει έχεις πρόβλημα έλα να κάνουμε μια εγχείρηση. Τι ζητάς? την προσοχή των γύρω σου ή να γίνεις θύμα εκμετάλλευσης ορισμένων "γιατρών" ή να μην σε λαμβάνουν σοβαρά οι γιατροί. Αφού έχεις κάνει ξανά και ξανά εξετάσεις βάλε ένα στοπ και πες αν είναι να πεθάνω ας πεθάνω θέλημα Κυρίου θα είναι και πιστεύω αν αποδεχθείς τους φόβους σου θα φύγουν όσο αντιστέκεσαι θα είναι εκεί. Μια θεία μου πήγαινε συνέχεια σε γιατρούς και ήταν τόσο ενημερωμένη που όταν είχαμε κάτι σχετικό με υγεία την περνάμε τηλέφωνο τα ήξερε όλα. Ήταν τόσο αρρωστοφοβική που πλέον οι γιατροί δεν την έπαιρναν στα σοβαρά και τελικά είχε καρκίνο και κανείς δεν ασχολήθηκε να το βρει και δυστυχώς έφυγε. Είχε κάνει το ΙΚΑ της περιοχής της καθημερινή βόλτα και το πλήρωσε η καημένη με τη ζωή της. Θέλω να σου πω, πως πρέπει να χαλαρώσεις και να τη δεις αλλιώς. Ο οργανισμός μας έχει το δικαίωμα και να αγχωθεί και να πονέσει και να φρικάρει και από όλα.Το μυαλό μας είναι αυτό που πρέπει να ελέγχουμε. Αν όλη την ώρα τσεκάρεις συμπτώματα εννοείται θα αγχώνεσαι και εννοείται θα επιδεινώνονται, όχι μόνο εσύ όλοι οι άνθρωποι.
22-03-2019, 05:54 #208
Ακριβώς τα ίδια περνάω τον τελευταίο καιρο.. ταχυκαρδίες φουλ δυνατές, έκτακτες επίσης πολυ δυνατές, βάρος στο στήθος τσιμπήματα πόνους μούδιασμα στο σαγονι αριστερά και στο πρόσωπο, ζαλάδες. Επίσης νιώθω και αυτο πριν τον ύπνο οτι σβήνω πολλές φορές δεν μπορώ να κοιμηθω γιατι φοβάμαι οτι θα πεθάνω και Μαλιστα πηγα πρόσφατα στον καρδιολόγο και έκανα Τσεκ απ απο όλες τις εξετάσεις και τεστ κοπώσεως κ ολα.. σκέψου ειμαι 23 και εχω αυτα τα συμπτώματα.. ο γιατρος ειπε δεν εχω τιποτα και να ηρεμήσω αλλα με το παραμικρό και στα καλα καθούμενα μουδιαζει το πρόσωπο μου εχω ταχυκαρδίες κλειδώνουν τα σαγόνια μου γενικά εχω παρά πολλα τα οποία με ταλαιπωρούν αλλα εγω ειμαη φρέσκος στην φάση ακομα.. σκέψου απο το καλοκαίρι εχω συμπτώματα με την καρδιά και πηγα τωρα σε εξωτερικό καρδιολόγο. Μεχρι τωρα πήγαινα στα έκτακτα στα νοσοκομεία και κάνανε απλά εξετάσεις ρουτίνας.. δεν μου πρότεινε εμένα να παω σε ψυχολόγο η ψυχίατρο αλλα αν συνεχιστεί ετσι άσχημα η κατάσταση τοτε κατι θα πρέπει να γινει.
23-03-2019, 00:50 #209
Προσοχη οσοι παθαινετε κρισεις πανικου, να μην καλειτε το 166 και μην μπαινετε σε ασθενοφορα. Να καλειτε ραδιοταξι -σε λιγοτερο απο 10 λεπτα θα ειναι στην πορτα σας. Σε περιπτωση παλι που πανω στον πανικο μπειτε σε ασθενοφορο, φροντιστε να δωσετε 20-50 ευρω φιλοδωρημα στο πληρωμα, για να μην εξοργιστουν μαζι σας και σας δημιουργησουν προβλημα. Αν βγαινει ενας δυνατος ηλεκτρικος ηχος απο την καμπινα, μη δεχτειτε να σας μεταφερουν αν δεν τον σταματησουν. Κινδυνευει σοβαρα η ακοη σας.
30-03-2019, 11:55 #210
Εξήγησε μας λίγο για τι να πάρουμε ταξί. Και τι ηλεκτρικός ήχος είναι αυτός?
Νοσηλεία
06-07-2025, 19:41 in Κρίση πανικού, Διαταραχή Πανικού, Αγοραφοβία