Originally Posted by
marian_m
Αχ πώς μ' αρέσει να με προστάζουν! Ευθύς αμέσως θα συμμορφωθώ στις διαταγές σου!
Ευτυχώς που δεν πληγώνομαι όπως άλλοι εδώ μέσα αλλά κι εκεί έξω, από την γεμάτη λεπτότητα και ευαισθησία ανάλυση του χαρακτήρα μου που προσπάθησες να κάνεις. Μην κάνεις όμως το λάθος να προβάλεις στους άλλους τα δικά σου χαρακτηριστικά.
Δεν είμαστε όλοι δυστυχισμένοι και ανίκανοι να συνάψουμε σχέσεις, Γιάννη.
Το ότι δεν είμαι τέλεια το ξέρω και μου αρέσει, όπως ξέρω ότι κάποιους τους έχω βοηθήσει, κι εδώ και έξω από δω και κάποιους όχι. Παραδέχομαι ότι ο μόνος λόγος που γράφω εδώ δεν είναι για να βοηθήσω αλλά και για να παρατηρήσω πώς σκέφτονται άλλοι άνθρωποι, ν' ανταλλάξω απόψεις και να διαφωνήσω.
Αν δεν σου αρέσει ο τρόπος μου, μπορείς να με αγνοείς, αλλά δεν θα μου πεις ούτε εσύ, ούτε οποιοσδήποτε άλλος τι θα γράφω και πώς θα το γράφω.
Λυπάμαι, αλλά δεν θ' αλλάξω τρόπο γιατί κάποιους τους ενοχλεί. Κι εμένα μ'ενοχλεί η μόνιμη κλάψα, αλλά δεν απαιτώ από κανέναν ν' αλλάξει στυλ.
Και ένας λόγος που είμαι αποδεκτή εκεί έξω στην πραγματική ζωή από κάποιους -όχι λίγους-είναι γιατί δεν προσπαθώ να γίνω αποδεκτή από κανέναν, ούτε να ταιριάξω με αυτό που πιθανόν να θέλαν οι άλλοι, αλλά γιατί πάνω απ' όλα προσπαθώ να είμαι συνεπής με τον εαυτό μου.