Γυναικεία απιστία - Page 13
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 13 of 14 FirstFirst ... 311121314 LastLast
Results 181 to 195 of 206
    Senior Member
    Quote Originally Posted by nickgr View Post
    ...
    Απλά καταλαβετε ΄΄οτι τώρα με την οικονομική συγκυρία τέτοια παρεμφερή θέματα δυστυχώς αυξάνονται γιατί απλούστατα διαμόρφωθηκαν συνθήκες κατάλληλες ώστε να εκδηλωθούν πτυχές άγνωστες του χαρακτήρα του καθενός. Άλλωστε ο χαρακτήρας του καθενός φαίνεται στα δύσκολα κια όχι γενικά σε ένα περιβάλλον ήρεμο και ασφαλές απ΄όλες τις απόψεις
    Διαφωνώ.

Σίγουρα υπάρχουν περιστατικά όπου σου δίνουν το δίκιο. Π.χ, στην περιοχή μου, που είναι ψευτογκλαμουράδικη, κάποια σπίτια λόγω οικ. κρίσης, εγκαταλήφθηκαν και από τους δύο γονείς και τα παιδιά 'μείναν στις γιαγιάδες...

Όμως στις περισσότερες περιπτώσεις πλέον το θιγόμενο πρόσωπο κάνει την πάπια γιατί οι χειραφετιμένοι/νες συνεχώς λιγοστεύουν
    διαρκής αναθεώρηση ________________________________________ Β α σ ί λ η ς

Senior Member
    In this old house where every door is open
    Παιδια λαθος κανετε ολοι σας, ντετεκτιβ ειναι ο νικ!! ΤΟ λεει ξεκαθαρα σε τοσα ποστ οτι του ανατεθηκε η αποκαλυψη των στοιχειων και αυτος εκανε την ερευνα και τα εφερε στο φως!! Νικ παρε τις συμβουλες της βοιντ και μην πορωνεσαι τοσο με το ζητημα και το παιρνεις τοσο προσωπικα, απο οποια θεση και αν εισαι..

Quote Originally Posted by λιλιουμ View Post
    Παιδια λαθος κανετε ολοι σας, ντετεκτιβ ειναι ο νικ!! ΤΟ λεει ξεκαθαρα σε τοσα ποστ οτι του ανατεθηκε η αποκαλυψη των στοιχειων και αυτος εκανε την ερευνα και τα εφερε στο φως!! Νικ παρε τις συμβουλες της βοιντ και μην πορωνεσαι τοσο με το ζητημα και το παιρνεις τοσο προσωπικα, απο οποια θεση και αν εισαι..
    λίλιουμ έχω και φίλο ντετεκτιβ και πολλούς, (αλήθεια πολλούς) φίλους δικηγόρους.
    Δεν είδα ποτέ κανένα από αυτούς να συζητά σε ένα φόρουμ ψυχολογίας υπόθεση πελάτη του και μάλιστα έναν ολόκληρο χρόνο.

Senior Member
    δωστε προτασεις και ιδεες για το επομενο επεισοδιο, καθε ιδεα που δημοσιευεται μπορει να χρησιμοποιηθει στην παραγωγη χωρις την συμφωνη γνωμη σας :Ρ

Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    λίλιουμ έχω και φίλο ντετεκτιβ και πολλούς, (αλήθεια πολλούς) φίλους δικηγόρους.
    Δεν είδα ποτέ κανένα από αυτούς να συζητά σε ένα φόρουμ ψυχολογίας υπόθεση πελάτη του και μάλιστα έναν ολόκληρο χρόνο.

Εκτός αν ήσουν πολύ δεμένος με αυτους τους ανθρώπους κια τυγχάνει με κάποιον/α από τους δυο να τον/την γνωρίζεις από 5 χρονών και τον άλλο / η από 18 χρονών. Εκεί δεν μπορείς να το χωνέψεις με τίποτα ότι αυτά συμβάνουν δίπλα σου σε γνωστούς σου. Όταν τα μαθαίνεις γι άλλους δεν σε αγγίζει και τόσο πολύ. Η κατάληξη δεν θα είναι καλή για κανέναν όπως το έχω αναφέρει. Και για όλα υπαρχουν στοιχεία.

Senior Member
    In this old house where every door is open
    η αληθεια ειναι οτι το ειπα λιγο χιουμοριστικα, αλλα ποτε δεν ξερεις!! Σαφως σε αυτο το νημα διαφαινεται κυριως το θεμα που εχει ο νικ με τις γυναικες με την απιστια και δεν ξερω και εγω με τι αλλο, και εντελως δευτερευοντως ειναι η υποθεση του φιλου του. Για αυτο και συμβουλευψα να μην το παιρνει τοσο προσωπικα, και να μην επικεντρωνεται σε οτι τον χαλαει, γιατι απλα θα τον χαλαει περισσοτερο.

Senior Member
    Επειδή βαρέθηκα να διαστεβλώνονται αυτά που γράφω, δεν θα ξαναγράψω τίποτα. Αλλά δεν είπα πουθενά ότι η εξαρτήσεις ξεκινάνε στην εφηβεία. Μπορεί να εκδηλωθεί πολύ αργότερα. Αυτό που είπα είναι ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΟΣ ΕΠΕΙΔΗ ΣΥΝΑΝΑΣΤΡΕΦΕΣΑΙ ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΟΥΣ. ΑΠΛΑ!
    το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση
    Last edited by Idella; 23-07-2012 at 17:29.

Banned
    Συγγνώμη nick, αλλά θεωρείς ότι – σε αντίθεση με την ανεύθυνη και παράλογη συμπεριφορά της άπιστης που είναι γεμάτη ‘ελαττώματα’ – ο ‘ήρωας’ σύζυγος και εσύ ως ‘φίλος’ του, δείχνετε υπευθυνότητα, λογική και αξίες? Ποιος αλήθεια σκέφτεται πραγματικά το καλό αυτών των 3 παιδιών που όντως δεν φταίνε σε τίποτα? Πόσο υπεύθυνο είναι να μεγαλώσει σε ίδρυμα ένα μωρό? Πόσο λογικό είναι να καταθέτεται κι άλλος χρόνος και χρήματα σε ‘έρευνες’ και δικαστικούς αγώνες? Ποιες αξίες θα διδάξουν στα παιδιά άνθρωποι που δεν αποδέχονται τις ευθύνες τους, θυματοποιούνται και κανιβαλίζουν πάνω στις επιλογές της μητέρας τους?

Ας δεχτούμε λοιπόν ότι άπιστοι και δειλοί βολεψάκηδες που παίζουν σε πολλαπλά ταμπλό υπάρχουν πολλοί, άνθρωποι που στραβώνονται από τα ερωτικά πάθη επίσης πολλοί, παράνομες και ανήθικες πράξεις ως συνέπεια των παραπάνω πολλές. Επομένως, ιδού η ευκαιρία για όποιον πιστεύει ότι δεν ανήκει σε αυτές τις κατηγορίες, να δείξει γνήσια καλοσύνη κι άλλα ευγενή συναισθήματα και πράξεις, αντί να εκλογικεύει τα απωθημένα του, τη στιγμή μάλιστα που υπάρχουν μικρά παιδιά στη μέση.

Όποιος απατήθηκε κι εξαπατήθηκε, ή όποιος ‘δυστυχώς’ ταυτίστηκε με τον ‘καλό του φίλο’, δικαιούται να ανταποδίδει στο πολλαπλάσιο, να διαιωνίζει και να εντείνει τα πάθη και τα μίση? Και θέλεις να στείλεις και λινκ στο youtube να… θαυμάσουμε τον εραστή!! Αυτό είναι ηθικό και νόμιμο??

Λυπάμαι ειλικρινά αν ο ‘αγαθός’ σύζυγος ανήκει τελικά σε αυτούς ακριβώς τους ενήλικες που ‘παρασύρονται’ από τις παρέες τους: γιατί όσο κακό κι αν είναι να ‘παρασύρθηκε’ η σύζυγος από τον γοητευτικό εραστή, άλλο τόσο είναι να παρασύρεται κι εκείνος από ανάλγητους δικομανείς ηθικολόγους και από την πικρία της προδοσίας.

[QUOTE=marian_m;368406]Επειδή βαρέθηκα να διαστεβλώνονται αυτά που γράφω, δεν θα ξαναγράψω τίποτα. Αλλά δεν είπα πουθενά ότι η εξαρτήσεις ξεκινάνε στην εφηβεία. Μπορεί να εκδηλωθεί πολύ αργότερα. Αυτό που είπα είναι ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΟΣ ΕΠΕΙΔΗ ΣΥΝΑΝΑΣΤΡΕΦΕΣΑΙ ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΟΥΣ. ΑΠΛΑ!
    το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση[/QUOT

το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση όρων χρήσης
    Last edited by Idella; 23-07-2012 at 17:29.

Quote Originally Posted by marian_m View Post
    το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση
    Γιατί τον προσβάλλεις? Το έχεις ξανακάνει αυτο και στον συγκεκριμένο και σε άλλα άτομα στο φορουμ!! Αυτό σου το χούι να το κόψεις!!
    O τρόπος έκφρασης διαφωνίας για σενα είναι απότομο ύφος και προσβολή του άλλου? Ξεχνάς ότι απευθυνεσαι σε μέλη ενός φορουμ υποστηριξης? Δεν σε απασχολεί η ιδιοσυγκρασία του άλλου και τα πόσα αντίξοα πέρασε στη ζωη του, παράγοντας που αποκτα ιδιαίτερη σημασία στο χωρο, και το τι θα του προκαλέσει ο λόγος σου? Κουμάνταρε τη συμπεριφορά σου!, αν εισαι βεβαια άτομο που γραφει εδω με σκοπο να βοηθησει, εκτος κι αν ο λόγος που γραφεις ειναι κάτι άλλο....
    Last edited by Idella; 23-07-2012 at 17:30.
    γιάννης

Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Γιατί τον προσβάλλεις? Το έχεις ξανακάνει αυτο και στον συγκεκριμένο και σε άλλα άτομα στο φορουμ!! Αυτό σου το χούι να το κόψεις!!
    O τρόπος έκφρασης διαφωνίας για σενα είναι απότομο ύφος και προσβολή του άλλου? Ξεχνάς ότι απευθυνεσαι σε μέλη ενός φορουμ υποστηριξης? Δεν σε απασχολεί η ιδιοσυγκρασία του άλλου και τα πόσα αντίξοα πέρασε στη ζωη του, παράγοντας που αποκτα ιδιαίτερη σημασία στο χωρο, και το τι θα του προκαλέσει ο λόγος σου? Κουμάνταρε τη συμπεριφορά σου!, αν εισαι βεβαια άτομο που γραφει εδω με σκοπο να βοηθησει, εκτος κι αν ο λόγος που γραφεις ειναι κάτι άλλο....
    Καλά της τα λες γιάννη μου και ευτυχώς δίνεις και το καλό παράδειγμα ενός άτομου λεπτού με ανωτερότητα που πάνω απ όλα συζητά με επιχειρήματα και σέβεται ένα χώρο ψυχολογικής υποστηριξης....:ΡΡΡ
    Last edited by Idella; 23-07-2012 at 17:31.

Senior Member
    Αχ πώς μ' αρέσει να με προστάζουν! Ευθύς αμέσως θα συμμορφωθώ στις διαταγές σου!
    Ευτυχώς που δεν πληγώνομαι όπως άλλοι εδώ μέσα αλλά κι εκεί έξω, από την γεμάτη λεπτότητα και ευαισθησία ανάλυση του χαρακτήρα μου που προσπάθησες να κάνεις. Μην κάνεις όμως το λάθος να προβάλεις στους άλλους τα δικά σου χαρακτηριστικά.
    Δεν είμαστε όλοι δυστυχισμένοι και ανίκανοι να συνάψουμε σχέσεις, Γιάννη.
    Το ότι δεν είμαι τέλεια το ξέρω και μου αρέσει, όπως ξέρω ότι κάποιους τους έχω βοηθήσει, κι εδώ και έξω από δω και κάποιους όχι. Παραδέχομαι ότι ο μόνος λόγος που γράφω εδώ δεν είναι για να βοηθήσω αλλά και για να παρατηρήσω πώς σκέφτονται άλλοι άνθρωποι, ν' ανταλλάξω απόψεις και να διαφωνήσω.
    Αν δεν σου αρέσει ο τρόπος μου, μπορείς να με αγνοείς, αλλά δεν θα μου πεις ούτε εσύ, ούτε οποιοσδήποτε άλλος τι θα γράφω και πώς θα το γράφω.
    Λυπάμαι, αλλά δεν θ' αλλάξω τρόπο γιατί κάποιους τους ενοχλεί. Κι εμένα μ'ενοχλεί η μόνιμη κλάψα, αλλά δεν απαιτώ από κανέναν ν' αλλάξει στυλ.
    Και ένας λόγος που είμαι αποδεκτή εκεί έξω στην πραγματική ζωή από κάποιους -όχι λίγους-είναι γιατί δεν προσπαθώ να γίνω αποδεκτή από κανέναν, ούτε να ταιριάξω με αυτό που πιθανόν να θέλαν οι άλλοι, αλλά γιατί πάνω απ' όλα προσπαθώ να είμαι συνεπής με τον εαυτό μου.
    Last edited by Idella; 23-07-2012 at 17:32.

Senior Member
    Νομίζω ότι όλοι πρέπει να σεβαστούν την τραγικότητα της συγκεκριμένης ιστορίας, όσοι εμπλέκονται και κυρίως τα παιδιά είναι θύματα, εδώ θύτης δεν υπαρχει πλην του εραστή του ονείρου.
    Μια οικογένεια καταστράφηκε γιατί κάποιος επιτήδειος έπαιξε με τα αισθήματα μιας γυναίκας, φυσικά δεν είναι άμοιρη ευθυνών, όμως δεν έχουμε δικαιωμα να καταδικάζουμε και να λιθοβολούμε.Ουτε εμείς ουτε κανεις άλλος, ήδη η τιμωρία που της επιβλήθηκε από τα γεγονότα είναι πολυ μεγάλη.
    Δεν είναι εύκολο ένας άνθρωπος ο οποίος έζησε τα γεγονότα από κοντά να μείνει ανεπηρέαστος , το αντιλαμβάνομαι, όμως δεν έχει και το δικαίωμα να σέρνει με τον τρόπο αυτό την ιστορία κάποιου που δεν είναι δική του, θεμιτο το λοιπον να κρατάει και μια απόσταση από καταστάσεις που πονεσαν και κατεστρεψαν ζωες και ανθρώπους. Το να εξαπολύουμε λιβελλους σίγουρα δεν βοηθάει.
    Νομίζω ότι καλο θα ήταν ολοι μας εδώ μέσα, να εκφράζουμε τις αποψεις μας αποφεύγοντας χαρακτηρισμούς και κρατωντας ένα επίπεδο.

Καλά της τα λες γιάννη μου και ευτυχώς δίνεις και το καλό παράδειγμα ενός άτομου λεπτού με ανωτερότητα που πάνω απ όλα συζητά με επιχειρήματα και σέβεται ένα χώρο ψυχολογικής υποστηριξης....:ΡΡΡ
    Θα εκλάβω την ειρωνία σου προς το άτομο μου με βάση τη ρήση "γλώσσα λανθάνουσα". Το να με χαρακτηρίζεις ως "άτομο λεπτό με ανωτερότητα" παρα το ότι χρησιμοποιείται στο πλαίσιο ειρωνίας το θεωρω ως μη τυχαίο.

το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση (μηνυμα της Μαριαν με αρ. 187). Αυτό γιατί δε σε ενόχλησε??! Δεν είναι προσβλητικό?! Το μηνυμα της αποτελεί επιχειρημα απ αυτα που μου ζητας από τα οποία πηγάζουν οι χαρακτηρισμοί μου.

Ως προς την τελευταια απαντηση της ίδιας θα επανέλθω.

Με απλά λόγια, πάψε να το παίζεις υπεράνω στο χωρο. Ταυτα συνοπτικα!
    Last edited by Idella; 23-07-2012 at 17:33.
    γιάννης

Θα εκλάβω την ειρωνία σου προς το άτομο μου με βάση τη ρήση "γλώσσα λανθάνουσα". Το να με χαρακτηρίζεις ως "άτομο λεπτό με ανωτερότητα" παρα το ότι χρησιμοποιείται στο πλαίσιο ειρωνίας το θεωρω ως μη τυχαίο.

το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση (μηνυμα της Μαριαν με αρ. 187). Αυτό γιατί δε σε ενόχλησε??! Δεν είναι προσβλητικό?! Το μηνυμα της αποτελεί επιχειρημα απ αυτα που μου ζητας από τα οποία πηγάζουν οι χαρακτηρισμοί μου.

Ως προς την τελευταια απαντηση της ίδιας θα επανέλθω.

Με απλά λόγια, πάψε να το παίζεις υπεράνω στο χωρο. Ταυτα συνοπτικα!

..γιάννη δεν έχει νόημα να κάνουμε @@ το θέμα.
    Δεν είμαι δικηγόρος της μαριαν όπως και συ δεν είσια δικηγόρος του νικ για να πεταχτείς και να τη στολίσεις με τόσους χαρακτηρισμούς.
    Ξέρουμε και οι δυο πως αυτό είναι αποτέλεσμα παλιών διαξιφισμών στο φόρουμ και όχι αποτέλεσμα αντικειμενικού κριτηρίου για το θέμα στο οποίο μιλάμε τώρα.
    Αν έκανες τον κόπο να το διαβάσεις από την αρχή θα καταλάβαινες γιατί μίλησε έτσι η μάριαν και δεν θα πέταγες τόσα άστοχα.
    Ενιγουι, σταματώ εδώ, αν θες συνέχεια στείλε μου πμ.
    Last edited by Idella; 23-07-2012 at 17:34.

Page 13 of 14 FirstFirst ... 311121314 LastLast