Originally Posted by
Gypsy Cello
[/B]
Τα επιχειρήματα μου για τις παρενοχλήσεις αντικειμενικότατο ήταν αφού επικαλείται την επιστήμη της στατιστικής. Αν κατάλαβες. Στα περί υποκειμενικότητας απλά ήθελα να υπογραμμίσω ότι ενδεχομένως αλλιώς θα το έπαιρνα εγώ και αλλιως μια γυναίκα από άλλη χώρα με διαφορετική κουλτούρα. Γι' αυτό σε κάλεσα να μην εισχωρήσεις στην υποκειμενικότητα. Η κάθε χώρα βάσει της κουλτούρας της θεσπίζει και τους νόμους της. Και παρολ' αυτά σε παγκόσμιο επίπεδο οι παρενοχλήσεις αντρών προς γυναίκες είναι περισσότερες. Αυτό που λες εσύ για το αν είναι παρενόχληση ή να αισθάνεται έτσι μπορεί να συζητήθει στο νομικό πλαίσιο μιας χώρας. Γιατί τόσο μένος εναντίον του ίδιου σου του φύλου;; Ψάξτο σε κανέναν ψυχίατρο πολύ ανταγωνισμό τρέφεις για τις γυναίκες.
Ξέρεις, στατιστικές υπάρχουν πολλές. Υπάρχει και το γνωστό ρητό "There's lies, there's damned lies, and there's statistics" υπογραμμίζοντας όχι μόνο το πόσες αβάσιμες στατιστικές κυκλοφορούν στον κόσμο αλλά και σε τι ποσοστό ψεύδονται και είναι κατευθυνόμενες! Επικαλείσαι την επιστήμη της στατιστικής και το λες αυτό επιχείρημα; Μα τι σκατά σας μαθαίνουν στα ελληνικά πανεπιστήμια ρε παιδιά, έλεος! ΦΕΡΕ ΤΗΝ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΤΗΝ ΙΔΙΑ να την συζητήσουμε, αυτό κάνει ο μορφωμένος άνθρωπος. Και επί του θέματος, αντικειμενική στατιστική για το τι εστί παρενόχληση ώστε να βασιστεί νομοθετικό πλαίσιο το οποίο οφείλει να ισχύει εξίσου και για τα 2 φύλα δεν γίνεται να υπάρξει αφού, όπως επαναλαμβάνεις και εσύ αφού το είπα τόσες φορές ήδη, το πως εκλαμβάνει ο καθείς την παρενόχληση είναι καθαρά υποκειμενικό.
Και μένος δεν έχω εναντίον του φύλου μου αλλά ατόμων του φύλου μου σαν εσένα που το ρίχνουν στα Τάρταρα κάθε φορά που γίνεται μια εποικοδομητική συζήτηση. Και μεταξύ εμού και ενός τσιγγάνικου τσέλου καλή μου δεν υπάρχει ανταγωνισμός. Είναι σαν να κλέβω το γλυφιτζούρι από ένα μωρό.
Εσύ που έχεις υπερασπιστεί το Κωλοαμέρικα επανειλλημένως δεν σε άκουσα να λες τίποτα για τα εγκλήματα προς όφελος του καπιταλισμού. Αντικειμενικότατα έτσι; :rolleyes:
Άντε πάλι πετάμε μια γενικούρα και ας κόβεται ο άλλος. Ανέφερε εσύ καλό μου κανένα έγκλημα προς όφελος του καπιταλισμού που ξέρεις, να το σχολιάσω. Άσε που δεν έχω καμία διάθεση να υπερασπιστώ το οτιδήποτε δεν με εκφράζει, αυτό όμως δε σημαίνει ότι θα αγνοήσω και πασιφανείς αλήθειες στο μεταξύ. Ρε πως κάνεις μπαμ ότι δεν έχεις ταξιδέψει προς δυσμάς καθόλου! Φτάσε εσύ πρώτα το πολιτισμικό και νοητικό επίπεδο ενός Αμερικάνου και κάνε κριτική μετά.
Για τον πολιτισμό σου απάντησα ότι δημιουργείται και διαχέεται μέσα στον χρόνο. Στην παρούσα φάση συντελεί και το ίντερνετ που το έφτιαξαν τα αμερικανάκια για δικούς τους σκοπούς και ίσως να τους ευχαριστώ γι' αυτό γιατί σημασία έχει το αποτέλεσμα και όχι η πρόθεση κατά Νίτσε. Θα μπορούσε όμως να έχει δημιουργηθεί και κάτω από τελείως διαφορετικές συνθήκες. Επαναλαμβάνω όμως ότι δημιουργία πολιτιστικών επιτευγμάτων δεν μπορεί να γίνει σε πλαίσιο βιομηχανικής παραγωγής του Χόλυγουντ. Δεν μπορείς να το καταλάβεις;;;
Αυτό το τελευταίο σου ΙΣΩΣ και να είναι η πρώτη νορμάλ απάντηση επί ενός θέματος που έχεις γράψει σε αυτό το thread, δίνω 10 για την προσπάθεια. Πάμε.
Για αρχή, το Ίντερνετ με τη μορφή και τη λειτουργία που του αποδίδεις αποτελεί ελβετική πατέντα. Επιπλέον, εφόσον όπως λες ο πολιτισμός δημιουργείται και διαχέεται μέσα στο χρόνο, πως μπορείς να αποκλείεις τόσο απόλυτα την ιδέα ότι το Hollywood (Cinema of the US) αποτελεί το ίδιο πολιτιστικό επίτευγμα της εποχής μας; Δεδομένου της τεχνογνωσίας που δημιουργείται στα πλαίσια της δεδομένης βιομηχανικής παραγωγής του κινηματογράφου, θα έλεγα ότι η δημιουργία ενός οπτικοακουστικού τρισδιάστατου μέσου ανταλλαγής πληροφοριών είναι από τα μεγαλύτερα πολιτιστικά επιτεύγματα του 21ου αιώνα... εκτός αν πιστεύεις ότι απόδειξη πολιτισμού θεωρείται μόνο ότι έχει κίωνες. Υπάρχει και αυτή η πιθανότητα.
Οι μόνες γνώσεις που έχεις αφορούν πολιτικές αναλύσεις από αμφιβόλου ποιότητας αναγνώσματα. Εγώ σου είπα ότι δεν ασχολούμαι, γιατί τόσο μένος για υπέυθυνες απαντήσεις μέσα σ' ένα χώρο που είναι φόρουμ επαναλαμβάνω. Στο αρχικό μου ποστ σε αποκάλεσα Θάτσερ χαριτολογώντας. Ακου εκεί μομφές. Που νομίζεις ότι βρίσκεσαι; Μήπως έχεις delusional disorder και θεωρείς ότι είσαι μέγας πολιτικός; Αν έχεις τόση ζέση γι' αυτά τα θέματα, ασχολήσου με την πολιτική. Δεν θα είσαι απλώς τσόκαρο, θα είσαι πολιτικοποιημένο τσόκαρο :D.
Αφού λες δεν ασχολείσαι, τι πετάγεσαι ωσάν μυριστή πορδή να πεις την άποψή σου, την οποία επίσης όπως λες δεν έχεις διαμορφώσει καν; Άσε τα delusional disorder για μεγάλους πολιτικούς, εδώ πάσχεις από real life disorder ότι είσαι άτομο με άποψη (γιατί νομίζω ότι θεωρείς το ότι δεν έχεις άποψη, άποψή σου). Δεν γνωρίζω περί τσοκάρων πάντως, τέτοια φοράνε οι αφέντες στη στάνη σου ή σε χτύπησε κανένα όταν ήσουν μικρή και σου έμεινε κουσούρι;
Εν κατακλείδι, όπως είπε και ένας πολύ καλύτερος ρήτορας από εμένα "Αν δεν ξέρεις για τι πράγμα μιλάς, βούλωσ΄το" :D
Από που κατάλαβες ότι είμαι χοντρή και φοράω πατομπούκαλα; Επειδή διαβάζω; χεχε!! Αυτό είναι απόδειξη του πόσο έχει βαλτώσει το μυαλό σου μέσα στα στερεότυπα. Γρήγορα στον shrienk :p Δεν έχω μυωπία, ούτε και πνευματική όπως εσύ!
Για αρχή, όσα διαβάζω εγώ και τα εντάσσω σε συνομιλίες σε ένα μήνα, τα διαβάζεις εσύ σε ένα χρόνο, και σου παίρνει άλλον ένα να τα κατανοήσεις. Ποια στερεότυπα βρε χαμένη; Για άλλη μια φορά, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΣΒΑΛΛΩ ΤΗΝ (ΛΕΙΨΗ ΠΡΟΦΑΝΩΣ) ΕΞΥΠΝΑΔΑ ΣΟΥ προσπάθησα μάταια να αναφερθώ σε κάποιο εξωτερικό λόγο που το μυαλό, το στόμα και τα δάχτυλά σου δεν επικοινωνούν (ίσως φταίει η έλλειψη μυαλού, ίσως απλά να έγινε βραχυκύκλωμα, ποτέ δεν παύω να ελπίζω). Και το ξέρω ότι το ξέρεις ότι πρέπει να χάσεις τουλάχιστον 7 κιλά. Διάβαζε στο ποδήλατο, καλό θα σου κάνει.
Και γράφεται shrink (κανένα Lower έχουμε ή... μάλλον πολλά ζητάω...)
Κάθισες και διάβασες 28 σελίδες σχόλια μου. Απόδειξη του πόσο τάραξε την δική σου αυτοπεποίθηση η παρέμβαση μου. Εμένα δεν μ' ενδιαφέρει ποια είσαι και μετά απ' ότι έγινε ούτε θέλω να μάθω.
Βρε βούρλο που θέλεις να γίνεις και λειχήνα, εσύ έκρουσες τον κώδωνα του φόρουμ γιατί εγώ και καλά χρησιμοποίησα την αρρώστιά σου εναντίον σου (άλλο misfire εκεί, ειλικρινά από fail σε fail πας), και πιστεύεις πραγματικά ότι εγώ ταράχτηκα; ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΑ και τα διάβασα, για να ξέρω τι άτομο είσαι και να φερθώ ανάλογα. Όχι ότι περίμενα κάποιον τόσο κακομοιριασμένο να καταλαβαίνει από conversational superiority 1.0.1: Know your opponent... Έχε χάρη που έβρεχε εχθές και δεν είχα τίποτα καλύτερο να κάνω.
Επιμένεις ότι είμαι κουμμουνάκι ενώ σου είπα ότι ψάχνομαι γκε γκε;
Επειδή λοιπόν εγώ το έχω ψάξει σου λέω ότι, με βάση αυτά που λες και τον τρόπο που τα λες, προς το παρόν είσαι ένα εκολαπτόμενο κομμουνάκι. Ελπίζω να ψαχτείς λίγο καλύτερα και να αλλάξεις ρότα, αλλά για καλό και για κακό μην το επιχειρήσεις μόνη σου, πάρε καμία φίλη (αν σου έμεινε καμία) να σου κρατάει το χεράκι.
Και επειδή αυτό το γκεγκε μου έδωσε άλλη μια απόδειξη του πνευματικού σου εύρους, για να το κάνω πιο λιανά μην κάψεις και να εναπομείναντα κυκλώματα, είσαι αυτό που λέμε γκάου μπίου.
Δουλειά δεν θέλω γιατί δεν είμαι δουλάκι. Δημιουργική εργασία θα βρώ, μην ανησυχείς που σε πήρε και ο πόνος!
Δουλειά δε θέλεις (όχι ότι η δουλειά τρελαίνεται για εσένα) γιατί είσαι βουτυρομπεμπέκα. Παρακάτω.
[B]Ας το έλεγες από την αρχή ότι με θεωρείς ηλίθια. Δεν θα είχα πρόβλημα, αφού και από τον ηλίθιο κάτι έχουμε να μάθουμε όπως είπε και ο Γαλιλαίος. Εσύ όμως δεν είσαι ούτε αυτό, είσαι απλά τίποτα και με... διαφορά ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΕΠΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ Ν' ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΣΟΥ. ΕΓΩ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕ ΞΕΡΩ, ΟΥΤΕ ΑΠΑΝΤΑΩ ΞΑΝΑ.